A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Yonex Nanoray 20, white/royal, 3UG4

Termékkatalógus
Yonex Nanoray 20, white/royal, 3UG4
5 1 értékelés
Tollasütő - rugalmas grafit keret, Aero Box Frame technológia, Built-in T-Joint, izometrikus fej, tömege 3U = 85 gramm
Kód:  SPTms1435 Termékszám:  4549317282526 Gyártó honlapja:

Yonex Nanoray 20, white/royal, 3UG4

Kedvenc játékod a tollaslabda? A Yonex egy új, white/royal színű Yonex Nanoray 20 tollaslabda ütővel állt elő, ami egyaránt jó kezdő és haladó játékosok számára is. Használd ki az új technológia nyújtotta előnyöket és üss jobban és pontosabban.

A rugalmas grafit keretes ütő az izometrikus fejnek hála 32%-kal nagyobb Sweet Spot-tal rendelkezik, mint a hagyományos tollaslabda ütők. Az ütő nyele Built-in T-Joint-tal rendelkezik. Az egy darabból álló keret design-jának köszönhetően nem csavarodik el. Ennek eredményeként erősebb és precízebb ütéseket tesz lehetővé.

Fő előnyök

  • Kezdők és haladó játékosok számára tervezve
  • Mintegy 32% -kal nagyobb Sweet Spot
  • Jobb suhintás és pontos ütések
  • Az Aero Box Variframe technológia csökkenti a légellenállást
  • Kis tömegű grafit design, volfrám részecskékkel

Aerodinamikus fej

Az új Aero Box Variframe technológia az aerodinamikát hívja segítségül, így minden szituációban gyorsabban tudsz majd ütni.  A wolfram IPS súlyok használatával 15%-kal nőtt a tömeg, így nagyobb az első rész stabilitása, mint más tollaslabda ütők esetében.

Összehasonlítva a hagyományos levegő-áramlással, a légellenállás csökkenés akár 10% is lehet. Ezzel maximalizálódik a suhintás ereje, ami így nagyobb energiát ad át a labdának. A megnövekedett kontrollnak hála könnyebb lesz időben visszaütni a labdát.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yonex Nanoray 20, white/royal, 3UG4
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Nanoray 20, white/royal, 3UG4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yonex Nanoray 20, white / royal, 3UG4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yonex Nano-RAM 20, weiß / royal, 3UG4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yonex Nano-RAM 20, weiß / royal, 3UG4.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ