AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Yonex Nanospeed 2000

Termékkatalógus
Yonex Nanospeed 2000
Tollasütő 85 g súlyú, nagy modulusú grafit
Kód:  SPT381 Termékszám:  4547656663501 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Yonex Nanospeed 2000

Azt is lejátszó manapság egyre népszerűbb Missile nevű játékot tollaslabda? Akkor meg kell minőségi berendezés. Ez rakéta Nanospeed 2000   A világhírű cég Yonex a helyes dolog azok számára, akik a saját rakéta várnak valami több, mint az átlagos minőségű.A fej és a tengely anyaga kiváló minőségű grafit, így erősödött és a könnyedség. Sőt, tele van a modern technológiák.

teljes technológia
Az egyik kiemelkedő jellemzője ennek a rakétának a izometrikus fejét. Ez több, 32% nagyobb sweet spot, mint a normál rakéták. A kibővített sweet spot lehetővé teszi a sokkal jobb üti a labdát, még ha nem is teljesen optimális beavatkozást.

Találkozásánál az ütő fejét egy akna van süllyesztve beépített T-be. Ez a modul lehetővé nekroutivou és egységes vázszerkezet. Az eredmény egy erősebb és pontosabb ütések.

Technológia Solid Feel Core nek alapjául szolgáló rakéta, arra szolgál, hogy elkerüljék kellemetlen vibráció előkészítésében feltöltésére használt keret speciális por. Az eredmény egy olyan érzés, az erő a kezében, és nagyobb labda kontroll.

Végül, de nem utolsósorban a helyszínen Vezérléstechnika Support Cap, amely akár 88% -kal szélesebb fogófelület, mint a hagyományos ütők. A lehetőség, hogy az sokkal rövidebb és gyorsabb manőverezést rakéta, amely üdvözölte a játékosok párosított tudományág.

a teljes megbízhatóság
Tollaslabda ütő Nanospeed 2000 tehát egy kiváló eszköz a játékosok, akik a saját rakéta számíthat a megbízhatóság és a tökéletesség.

Műszaki adatok:

Súlya rakéta:
3U = 85 g

Grip méret:
G3

Szín rakéták:
ezüst / piros

Színes csomagolás:
fekete

Anyaga ütő feje:
grafit

Anyaga ütő keret:
HMgrafit FULLRENE

Paraméterek

Egyensúlyi pont
300 mm Kész!
Játék stílusa
Univerzális Kész!
Hossz
675 mm Kész!
Tömeg
85 g Kész!

Egyensúly

Egyensúlyi pont
300 mm Kész!

Játék stílusa

Játék stílusa
Univerzális Kész!

Méret

Hossz
675 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
85 g Kész!

Rugalmasság

Rugalmasság
Közepesen rugalmas Kész!

Anyag

Fej anyaga
Grafit Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yonex Nanospeed 2000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Nanospeed 2000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yonex Nanospeed 2000.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ