Shop roku Akvizice ApF HU

Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4

Termékkatalógus
Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4
4,0 1 értékelés
Tollasütő - Tri-feszültségű váz rendszer, erőteljesen behatás rendszer, a labda gyors kezelése, szűkebb oldal profil, a megnövekedett erő, súly = 80 g 4U
Kód:  SPTms1432 Termékszám:  4549317631874 Gyártó honlapja:
Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4 Megszűnt

Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4

Ön is szeret tollaslabdázni?  AYonex cég készített egy új Yonex tollaslabda ütőt, melynek Voltric 200 LD Premium Gold a neve. Az ütő célja a középhaladó játékosok kiszolgálása. Használja ki az új technológiát a maximális ütőerő és a gyorsabb reakció érdekében.

A könnyű grafit tollaslabda ütő alkalmas azon játékosoknak, akik nagyobb szabályozást igényelnek a mérkőzés során. Az izometrikus fej akár 32% -kal nagyobb rezgési csomópontot biztosít, mint a hagyományos ütők. A beépített T-pont az ütő formázott kialakítású fejrészével csatlakozik. Ez biztosítja a forgásra és mozgásra alkalmatlan stabil és egységes vázszerkezetet. Az eredmény: erősebb és pontosabb ütések.

A főbb előnyök

  • Középhaladó játékosoknak tervezték
  • Mintegy 32% -kal nagyobb rezgési csomópont (Sweet Spot )
  • Gyors és pontos ütések
  • Tri-feszültségű rendszer a nagyobb szilárdság és gyors kezelés érdekében
  • Könnyű, grafit színű, volfrám elemekkel

Teljesítmény és kezelés

Az új Tri-Voltage rendszerrel  két tulajdonság egyesül, amely az esetek többségében szinte soha nem egyesül egy ütőben. A keret tetején található megnövekedett súly növeli a labda becsapódásának erejét, azaz az ütőerőt, míg egyidejűleg lelassítja a reakcióidő sebességét. Ha a keret könnyebb volna, a jelenség fordítva zajlana le. Az új rendszernek köszönhetően az ütőben két helyen is volfrám részecskék helyezkednek el. 

Tekintettel arra, hogy a keret grafitból készült, és a felhasznált volfrám által az ütő 10-szer nagyobb sűrűségűvé vált, az ütő nagyobb szilárdsággal bír és 5%-al növeli a labda becsapódásának erejét az ütő gyors reakció ideje érdekében.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Voltric 200 LD, Premium Gold, 4UG4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yonex Voltric 200 LD, Premium Gold, 4UG4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ