0% splátky Siguro AlzaBoxy Q1

Zfish Bait Crusher

Termékkatalógus
Zfish Bait Crusher
4,2 5 értékelés
Csaliörlő - zúzó fogak egyedi konfigurációja, bármilyen csali aprítására alkalmas - tigris dió, kender, pellet és még kiszárított bojli is!
Kód:  JVR067660 Termékszám:  8505402558002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zfish Bait Crusher

Ezt a praktikus kompakt darálót akár kemény csalik hatékony aprításához fejlesztették ki nagyon vonzó morzsák létrehozása céljából. Tökéletes segédeszköz a keverék előállítására PVA zsákokba és harisnyába vagy a keverékek rakétával való kilövéséhez. Az egyedülálló pozíciójú zúzó fogak megbirkóznak a tigris dióval, kenderrel, pisztráng pellettel és bojlikkal is. 

A Zfish Bait crusher daráló főbb jellemzői

  • Kompakt kézi daráló
  • Egyedülálló helyzetű zúzó fogak
  • Akár kemény csalik kiváló felaprítása
  • Egyszerű, két darabból álló konstrukció

Hogyan kell használni a darálót?

Egyszerűen kapcsold egymáshoz a daráló két felét, ezek egymás felé forgatásával fokozatosan ledarálod a csalit. A daráló megfelelő működéséhez fontos, hogy ne töltsd tele túlságosan sok csalival. Kisebb mennyiségű csalit lényegesen jobban ledarál.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zfish Bait Crusher. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zfish Bait Crusher.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ