AlzaBoxy Q1 Shop roku

Zfish Megamix Bojli 20 mm 5 kg

Termékkatalógus
Zfish Megamix Bojli 20 mm 5 kg
4,5 2 értékelés
Bojli - továbbfejlesztett recept magas proteintartalommal, vitaminokkal és aromákkal, kiváló minőségű kukoricadara, könnyen emészthető, átmérője: 20 mm, csomag: 5 kg, több változat
Kód:  JVR013340nad Termékszám:  JVR013340nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zfish Megamix Bojli 20 mm 5 kg Megszűnt

Zfish Megamix Bojli 20 mm 5 kg

A(z) bojli a kitartó pontyhorgászok egyik legeredményesebb csalétke. A golyók fő jellegzetessége, hogy bedobás után nagyon lassan süllyednek a vízfenékre. Egyedi összetételüknek köszönhetően tökéletesen hasonlítanak a pontyok alaptáplálékához. A kifli bojlik előállítása préselési eljárással történik. Alapanyaguk sima kifli vagy a kenyérhéj. Kimondottan a régi, klasszikus horgászcsalik közé tartoznak. Használni önállóan és hóember szerelékként lehet. A(z) Zfish bojli súlya 5000 g, praktikus csomagolásuknak köszönhetően megőrzik frissességüket és a szállításuk is pofonegyszerű. Előnye, hogy bárhová el tudod magaddal vinni. Ananász, banán, feketebors, fokhagyma, chilli, polip, eper, rák, krill, tintahal és szilva ízesítése garantáltan bevonzza a halat.

A(z) Zfish Megamix Bojli 20 mm 5 kg bojlik fontosabb tulajdonságai

  • Csalogatóan hat a környéken tartózkodó pontyokra
  • Tömege: 5000 g
  • Ízvilág: Ananász, Banán, Feketebors, Fokhagyma, Chilli, Polip, Eper, Rák, Krill, Tintahal és Szilva
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zfish Megamix Boilie 20mm 5kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zfish Megamix Boilie 20 mm 5 kg.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ