A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Zipfy Carving bob Ghostrider - kék

Termékkatalógus
Zipfy Carving bob Ghostrider - kék
1,0 1 értékelés
Bob szánkó - irányítás fogantyúk segítségével, műanyagból készült, terhelhetőség: 113 kg, tömege: 1,6 kg
Kód:  HRAa2118 Termékszám:  826245001349

Zipfy Carving bob Ghostrider - kék

Közeleg a tél, válassz ördögien modern bobszánkóink közül! A Zipfy Ghostrider egy stílusos carving bobszánkó, ami rendkívül szilárd. 113 kg terhelhetőségének köszönhetően nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is nagyszerűen szórakozhatnak benne. A jármű tömege mindössze 1,6 kg, így nem fog akadályozni, amikor a dombtetőre gyalogolsz vele fel. Egyszerűen dobd a válladra, vagy húzd magad mögött. Vezérlése rendkívül egyszerű, dőléssel irányítható. Bárki képes rá! A Zipfy-t kanadai szakemberek tervezték, az USA-ban készül. A modellt a Voltia japán kultúra ihlette.

Hogyan csináld?

  • Ülje le, kapaszkodj meg a fékben, húzd fel a lábadat, és ereszkedj le a dombról! Felhúzott lábadat nekidöntheted a szánkónak, így leereszkedés közben tökéletes kényelmet élvezhetsz.
  • A ZIPFY bobszánkó alacsonyan elhelyezkedő súlypontjának és profilozott futófelületének köszönhetően elhajlással irányítható, miközben az ellentétes oldalon kezeddel kapaszkodhtsz.
  • A fékezést egyszerűen, lábbal oldhatod meg. A bobszánkó megállításához húzd  be a féket, hajolj hátra, és a szánkó hátsó részét nyomd a hóba.

Paraméterek

Anyag
Műanyag Kész!
Teherbírás
113 kg Kész!
Típus
Bob Kész!
Fékek
Nincs Kész!
Vezérlés
Fogantyú Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Terhelhetőség

Teherbírás
113 kg Kész!

Típus

Típus
Bob Kész!

Fékek

Fékek
Nincs Kész!

Vezetés

Vezérlés
Fogantyú Kész!

Tömeg

Súly
1,6 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zipfy Carving bob Ghostrider - kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zipfy Carvingový bob Ghostrider - modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zipf Carvingové boby Ghostrider.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ