Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zipro Treadmill Pacto

Termékkatalógus
Zipro Treadmill Pacto
4,2 5 értékelés
Futópad - motoros, akár 16 km/h sebesség, motorteljesítmény: 2,5 HP, Bluetooth csatlakozás, 130 kg teherbírás, 44 kg tömeg
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTzip0003 Termékszám:  5907783039430

Zipro Treadmill Pacto

A Zipro iConsole+ Pacto futópad rendelkezik mindennel, amit egy otthoni edzőkészüléktől elvárhatsz

A Zipro iConsole+ Pacto futópad lehetővé teszi, hogy a kinti időjárástól függetlenül élvezd a futóedzéseket. Futófelülete csúszásmentes anyaggal van bevonva a biztonságos használat érdekében, amelyet egy mágneses kulcs is segít, hiszen szükség esetén azonnal leállítja a készüléket. Ugyanakkor a 0,8 és 12 km/h között választható sebesség-beállításnak köszönhetően az edzést az egyéni igényeidhezigazíthatod. Az edzést zenehallgatással is élvezheted, mivel a Zipro futópad USB porttal, Bluetooth csatlakozóval, telefoncsatlakozóval és beépített hangszóróval rendelkezik. Egy speciális rekesz is található rajta a telefon tárolására.

Zipro iConsole+ Pacto futópad legfontosabb jellemzői

  • Otthoni használatra alkalmas futópad
  • Csúszásgátló műanyaggal bevont felület
  • A mágneskulcs azonnal megállítja a futópadot
  • Zipro iConsole+ Pacto 0,8 és 12 km/h közötti sebességgel
  • Nagy LCD kijelző, amely mutatja az időt, sebességet, távolságot, kalóriát és pulzusszámot
  • 3 manuális és 12 előre beállított program
  • Az iConsole + alkalmazás letöltésével az edzés még szórakoztatóbb lehet
  • USB porttal, Bluetooth, telefoncsatlakozóval és beépített hangszóróval
  • Könnyen összecsukható és görgőkerekekkel rendelkezik
  • Színkivitel: fekete

Zipro futószalag 12 előre beállított programmal

A Zipro iConsole+ Pacto futópad meghatározó jellemzője a nagy érintőképernyős kijelző, amely három független ablakkal rendelkezik, és amelyekben az edzésadatok láthatók. A középső az edzés idejéről ad információt, az oldalsók pedig a távolságot és az elégetett kalóriákat, a sebességet és a pulzusszámot mutatják. A futópadon egy beépített polc található az okostelefonelhelyezésére, hogy az mindig kéznél legyen. Az USB csatlakozónak köszönhetően gond nélkül töltheted a telefonodat vagy táblagépedet. A Zipro iConsole+ Pacto készüléket okostelefonoddal Bluetooth-kapcsolaton keresztül vezérelheted az iConsole+ alkalmazással. A futópad összesen 12 edzésprogramot kínál.

Kompakt futópad otthoni edzéshez

A Zipro iConsole+ Pacto futópad ideális készülék az otthoni edzéshez, különösen akkor, ha korlátozott hely áll a rendelkezésre. Tárolhatod a szekrényben, az ágy alatt vagy a fal és a szekrény közötti helyen. A Zipro iConsole+ Pacto az összecsukható lábaknak köszönhetően könnyen függőleges helyzetbe hajtható. A futópad mozgatását megkönnyíti a 4 szállítókerék,kibontott helyzetben pedig egy reteszelőgomb rögzíti.

Mozogj többet a saját otthonodban

A Zipro iConsole+ Pacto futópadon való futás nagyszerű módja annak, hogy javíts fittségeden és megszabadulj a felesleges testzsírtól. A futópad elsősorban az alsó izmok erősítésére szolgál, és a széles sebességtartománynak köszönhetően akár sétálhatsz is rajta. Az idősek vagy a sérülésből lábadozók értékelni fogják az alacsonyabb sebességet.

Zipro iConsole+ Pacto futópad

Zipro iConsole+ Pacto ideális otthoni használatra

A futópad egyszerűen összecsukható, így kompakt méretűvé válik. Ez jelentősen bővíti a tárolási lehetőségeket, és sok helyet takaríthatsz meg.

Zipro iConsole+ Pacto futópad

Sebességállítás gombokkal

A Zipro iConsole+ Pacto futópad fogantyúi vezérlőkkel rendelkeznek a sebesség beállításához. Még futás közben is könnyen beállíthatod a sebességet.

Zipro iConsole+ Pacto futópad

A futópad egyszerű mobilitása

A Zipro futópad 4 görgőkerékkel rendelkezik, így könnyedén mozgathatod, ahová csak szeretnéd.

Zipro iConsole+ Pacto futópad

Nagyméretű érintőképernyő

A nagyméretű, 3 ablakkal ellátott érintőképernyőnek köszönhetően tökéletes áttekintést kaphatsz az edzés előrehaladásáról.

Zipro iConsole+ Pacto futópad

Polc a telefon elhelyezéséhez

A Zipro iConsole+ Pacto futópadon egy praktikus polc található a telefon vagy tablet számára. Ez a megoldás egyszerűvé teszi a külső edzési alkalmazások használatát és az online jelenlétet.

Zipro iConsole+ Pacto futópad

Futópad hangszórókkal

A Zipro futópad beépített hangszórókkal rendelkezik kedvenc zenéid streameléséhez. Kapcsolódhatsz hozzájuk vezeték nélküli Bluetooth technológián keresztül, de fizikailag is csatlakoztathatod őket egy csatlakozódugón keresztül. A Zipro iConsole+ Pacto futószalag USB töltőporttal is rendelkezik.

iConsole+ Training és Kinomap alkalmazások

Az iConsole+ Training alkalmazással a Kinomap szolgáltatásait használva egy általad választott útvonalon edzhetsz egy vezetett, magával ragadó videó segítségével.


Paraméterek

Összehasonlít
Pulzusmérés
Mellkaspánttal (nem tartozék), Markolaton Kész!
Tömeg
44 kg Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Típus
Motoros Kész!
Maximális sebesség
16 km/h Kész!

Pulzusszám mérő

Pulzusmérés
Mellkaspánttal (nem tartozék), Markolaton Kész!

Tömeg

Tömeg
44 kg Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Típus

Típus
Motoros Kész!

Maximális sebesség

Maximális sebesség
16 km/h Kész!

Teljesítmény

Motorteljesítmény
2,5 HP (1 864,25 W) Kész!
Maximális teljesítmény
2,5 HP (1 864,25 W) Kész!

Teherbírás

Terhelhetőség
130 kg Kész!

Billenés típusa

Billenés típusa
Nincs Kész!

Futófelület mérete

Szélesség
44,5 cm Kész!

Funkciók

Funkciók
Kijelző, Számítógép, Szállítógörgők, Alkalmazás, Bluetooth, Az elégetett kalóriák mérése, Hangszóró Kész!
Programok száma
12 Kész!

Általános méretek

Szélesség
76 cm Kész!
Magasság
108 cm Kész!
Mélység
150 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza, érdeklődni szeretnék, hogy a Zipro Pacto futópadnak mennyi a max sebessége ugyanis a termék leírásában 12km/h van végig de a paraméterek között 16km/h szerepel illetve hirdetés szövege is így indít. Egyeztettem a gyártóval, ahol megerősítették, hogy 2-fél verzió létezik v1. 2.5HP-s motor 16km top speed-del illete v2.0 ami 1.75HP-s motor 12km/h-s top sebességgel. Amennyiben ez a 16km/h-s sebességre alkalmas verzió akkor megszeretném rendelni. Várom válaszukat! Üdv, Páll Róbert

Kérdések és válaszok: Zipro Treadmill Pacto
Kiegészítők: Zipro Treadmill Pacto Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zipro Treadmill Pacto. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zipro Treadmill Pacto.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ