Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Zipro Olympic

Termékkatalógus
Zipro Olympic
4,5 2 értékelés
Futópad - motoros, akár 22 km/h sebesség, motorteljesítmény: 3728,5 HP, elektromos dőlésszög-állítás, USB csatlakozás, 150 kg teherbírás, 92 kg tömeg
Kód:  SPTzip0002 Termékszám:  5905669153027

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zipro Olympic

A Zipro Olympic futópad rendelkezik mindennel, amit egy otthoni edzőgéptől elvárhatsz

A Zipro Olympic futópad lehetővé teszi, hogy a kinti időjárástól függetlenül élvezd a futóedzéseket. A készülék csúszásmentes műanyaggal van bevonva a biztonságos használat érdekében, és a hatékony párnázási rendszer biztosítja a kényelmet az edzés során. A VibGuard rendszer kiküszöböli a rezgéseket, és ezáltal védi az ízületeket. A futópad elektromos dőlésszög-beállításának köszönhetően az egyéni igényeidhez és hangulatodhoz igazított edzésben lehet részed. Ezt segíti a sebességbeállítás is, amely 1 és 22 km/h között választható. A futóedzés élvezetesebbé tehető a zenehallgatással, mivel a Zipro futópad USB porttal, SD kártya-foglalattal, beépített hangszóróval és fejhallgató bemenettel rendelkezik. Ezenkívül kényelmesen elhelyezheted rajta a mobiltelefonodat is.

A Zipro Olympicfutópad legfontosabb jellemzői

  • Otthoni használatra alkalmas futópad
  • Csúszásgátló műanyaggal bevont felület
  • A VibGuard hatékony rezgéscsillapító rendszer kiküszöböli a futás közbeni rezgéseket
  • A futószalag elektromos dőlésszög-beállítása
  • Zipro Olympic 1 és 22 km/h közötti sebességgel
  • Nagy LCD kijelző, amely mutatja az időt, sebességet, távolságot, kalóriát és pulzusszámot
  • 3 manuális és 99 előre beállított program
  • USB porttal, SD kártya foglalattal, beépített hangszóróval és fejhallgató bemenettel
  • Könnyen összecsukható és görgőkerekekkel rendelkezik
  • Színkivitel: fekete

Zipro futópad 99 programmal

A nagy, kék háttérvilágítású LCD kijelzőn minden fontos edzésérték, például az idő, a sebesség, a távolság, az elégetett kalóriák és a pulzusszám látható, így mindig kézben tarthatod az edzést. A futópad 3 manuális és 99 előre beállított programot kínál, amelyek közül szükség szerint választhatsz. A Zipro Olympic futópad jobb oldalán található gombokkal kényelmesen beállíthatod a sebességet az igényeidnek megfelelően. Hogy az edzés élményét még élvezetesebbé tedd, a beépített hangszórók segítségével zenét is lejátszhatsz. A csatlakozóval csatlakoztathatod az okostelefonodat vagy egy másik audioeszközt. A Zipro Olympic rendelkezik palacktartóval, így futás közben mindig kéznél lesz a frissítőd.

Beépített hangszóró a zenehallgatáshoz vagy hangoskönyvekhez

Tedd élvezetesebbé az edzést kedvenc zenéd vagy hangoskönyved hallgatásával. A Zipro Olympic futópad rendelkezik SD kártya foglalattal, így zenét is lejátszhatsz róla, vagy csatlakoztathatod telefonodat vagy tableted, és zenét hallgathatsz a futópad hangszóróiból. A praktikus polc a telefon kényelmes tárolására szolgál. A futópadon USB port is található az eszközök csatlakoztatásához és töltéséhez.

Zipro Olympic futópad

Erőteljes motor

A kiváló minőségű, ellenálló 2,5 LE-s motor lehetővé teszi, hogy 1-22 km/h közötti sebességet válassz. Így a Zipro Olympic futópadon szabadon sétálhatsz, kocoghatsz vagy gyorsan futhatsz. A sebesség beállítása gombok segítségével történik.

Zipro Olympic futópad

A Zipro Olympic lehetővé teszi a dőlésszög beállítását

Az edzés intenzitásának növelése érdekében beállíthatod a futópad lejtését, hogy jobban igénybe vedd a lábizmokat. A Zipro Olympic futópaddal megbízhatóan felkészülhetsz a kihívást jelentő szabadtéri futásokra. A dőlésszög 1%-os lépésekben állítható, vagy használhatod a gyors előre beállító gombokat.

Zipro Olympic futópad

A futópad egyszerű tárolása

A Zipro Olympic futópad görgőkerekekkel rendelkezik, amelyekkel a könnyen helyére rakhatod. A futás után egyszerűen hajtsd fel a készüléket, így helyet takaríthatsz meg a lakásban.

Zipro futópad VibGuard rendszerrel

A Zipro futópad hatékony csillapítását a VibGuard rendszer biztosítja, amely négy csillapító elasztomerből áll. Ez a megoldás segít csökkenteni az ízületek terhelését futás közben, amely megakadályozza a sérülések előfordulását. A futópad légpárnája maximális kényelmet biztosít a futószalag dőlésszögétől függetlenül.


Paraméterek

Pulzusmérés
Markolaton Kész!
Tömeg
92 kg Kész!
Kapcsolódás
USB Kész!
Típus
Motoros Kész!
Maximális sebesség
22 km/h Kész!

Pulzusszám mérő

Pulzusmérés
Markolaton Kész!

Tömeg

Tömeg
92 kg Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
USB Kész!

Típus

Típus
Motoros Kész!

Maximális sebesség

Maximális sebesség
22 km/h Kész!

Teljesítmény

Motorteljesítmény
3 HP (2 237,1 W) Kész!
Maximális teljesítmény
3 728,5 HP (2 780 342,45 W) Kész!

Teherbírás

Terhelhetőség
150 kg Kész!

Billenés típusa

Billenés típusa
Elektromos Kész!

Futófelület mérete

Szélesség
550 mm Kész!

Funkciók

Funkciók
Kijelző, Számítógép, PC csatlakozás, Az elégetett kalóriák mérése, A pulzusszám mérése, Lépések száma, Hangszóró Kész!
Programok száma
102 Kész!

Általános méretek

Szélesség
87 cm Kész!
Magasság
148 cm Kész!
Mélység
199 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza.hu! Szerettem volna egy futópadot megrendelni cetelem online áruhitellel. Beraktam a terméket a kosárba, de ott nem lehetett kiválasztani a cetelemes fizetést. Ezt írta ki: "Hiba történt a kérelem feldolgozása során." Tudnának segíteni ebben? Köszönettel: Magyar Laura

Kérdések és válaszok: Zipro Olympic
Kiegészítők: Zipro Olympic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zipro Olympic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zipro Olympic.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ