Akvizice ApF HU Shop roku

Sportique levendula kézkrém

Termékkatalógus
Sportique levendula kézkrém
- 25% shea vaj, 75 ml
Kód:  SPT3642 Termékszám:  891197001891

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sportique levendula kézkrém

Csodálatos kéz- és körömápoló krém magas shea vaj tartalommal, mely királyi módon ápolja bőrét. A krém remek hatását a shea vaj mellett a az oliva- és a mandulaolaj biztosítja. Ez a nagyszerű kombináció táplálja és puhítja kezét, míg az antimikrobiális hatású gyógynövénykivonatok (rozmaring, neem, árnika, csalán), az allantoin, a C-vitamin és a természetes alfa-tokoferol elősegíti a bőr regenerálódását.  A levendula aroma frissítő illatot biztosít. A krém gyorsan felszívódik és selymes érzést kölcsönöz a bőrnek.

Legfontosabb jellemzők

  • 25% shea vaj tartalom
  • ideális a száraz, igénybevett bőrre
  • természetes növényi olajokat tartalmaz
  • segít regenerálni a bőrt
  • táplálja és puhítja a kezet

Shea vaj

A shea vaj az afrikai shea fa magjából nyert olaj, mely gazdag természetes vitaminokban és biológiai aktivitású anyagokban. Kiválóan hidratál és segít a különböző bőrproblémákon, mint például ekcéma, foltok, viszketés, napégés és sebek. Továbbá a shea vajban nagy mennyiségű nem szappanosítható anyag is található.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sportique levendula kézkrém Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sportique krém na ruce levandule. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sportique krém na ruky levanduľa.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ