Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Sportkamerák akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Akaso
(1)
Jellemzők
Strapabíró
(1)
Optikai képstabilizátor
(1)
Érintéses vezérlés
(1)
Vezeték nélküli
(1)
Hurok felvétel
(1)
Memóriakártya típusa
Micro SD
(1)
Micro SDHC
(1)
Micro SDXC
(1)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő sportkamerák találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a sportkamerák kategóriában. A legolcsóbb sportkamerák keresed? Akkor nézd meg a olcsó sportkamerák kategóriát.
1 termék
3,0
Akaso V50 X2
Kültéri kamera - 4K/30 fps, 2" érintőképernyő, EIS elektronikus képstabilizálás, akár 170 fokos látómező, akár 100 perc üzemidő 4K felbontásban, 20 MP-es fotók, 4-szeres zoom, akár 8-szoros felvétel lassítás, gyorsított felvétel mód, vízálló 40 méterig (tokkal), távvezérlés, akár 512 GB microSD kapacitás, külső mikrofon csatlakoztatásának lehetősége, számos tartozék a csomagban, 2× 1350 mAh kapacitású akkumulátor és vízálló tok a csomagban
Leárazás -22 %
34 190 Ft 43 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKSOk03
MAXimális LAMAX kedvezmények Ne maradj le a MAXimális LAMAX kedvezményekről. Páratlan lehetőség fülhallgató, akciókamera, hangszóró, fedélzeti kamera vagy powerbank beszerzésére akár 60% kedvezménnyel. Ne hagyd ki!
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ