AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SPURTEX® PP Standard nano szájmaszk - 10 db

Termékkatalógus
SPURTEX® PP Standard nano szájmaszk - 10 db
4,2 13 értékelés
Szájmaszk - anyaga: nanotextília, FFP2 szűrőosztályú, szabvány: EN14683:2019, uniszex, 10 darabos kiszerelés - 419 Ft/db
Kód:  SPUR015 Termékszám:  540402016
SPURTEX® PP Standard nano szájmaszk - 10 db Megszűnt

SPURTEX® PP Standard nano szájmaszk - 10 db

A cseh Spur nanotechnológiai cégtől éekező SpurTex PP Standard szájmaszk nagyon hatékony légzésvédő. Az ötrétegű maszk rendkívül hatékony nanoanyagból készült szűrőmembrán, amely bizonyítottan 84%-ban képes felfogni a szubmikronos részecskéket (10 - 400 nm), ami megfelel az FFP2 szűrésnek. Ezáltal ideális a vírusok (80-150 nm), baktériumok, szmog vagy allergének befogására. Alacsony, 40-85 Pa nyomásállósággal rendelkezik 30 l/min légáramlási sebesség mellett. Ezáltal a szájrész nagyon jól szellőzővé válik és könnyű benne lélegezni. A SpurTex Nanoarm PP Standard fehér és zöld színben készül, készlet szerint szállítjuk, így a szín nem választható. Mindkét esetben ugyanarról a termékről van szó, amely csak a színében különbözik. 



A SpurTex PP Standard 10 db nano maszk főbb jellemzői

  • Rendkívül hatékony védelem a légutak számára
  • A maszk azok számára alkalmas, akiknek magasabb fokú védelemre van szükségük
  • A szűrési hatékonyság (BFE) 99,73%. 
  • A SpurTex ötrétegű nano maszk egy nanoanyagból készült, rendkívül hatékony szűrőmembránt rejt
  • Kiszűri a vírusokat (80-150 nm), baktériumokat és allergéneket
  • A 40-85 Pa alacsony nyomás-ellenállás könnyű légzést tesz lehetővé
  • Az eldobható nano maszk szükség esetén sterilizálható is
  • A használati környezettől függően a maszkot 3-8 óra elteltével ki kell cserélni.
  • A SpurTex PP Standard szájrésze formázható peremmel rendelkezik az arcformához való tökéletes illeszkedés érdekében
  • Nem tartalmaz vegyszereket vagy boroszilikát mikroszálakat
  • 10 db fehér vagy zöld színben a raktárkészlet szerint

A SpurTex maszk egyedi nanoszálas anyaga

A nanoszálak az emberi szem számára láthatatlanok. Akár 1000-szer vékonyabbak, mint egy hajszál. Ennek köszönhetően a szűrőmembrán olyan sűrű, azaz olyan kis lyukakkal rendelkezik, hogy nem jutnak át  rajta baktériumok, vírusok vagy allergének. Ez a rendkívül hatékony mechanikai gát lehetővé teszi, hogy a SpurTEX nano maszk gyártásához nincs szükség vegyszerekre vagy törékeny boroszilikát mikroszálakra. Ezeket a szabványos védőfelszerelésekben használják. Azonban káros hatással lehetnek az emberi egészségre. 

A SpurtTex eldobható nano maszk szükség esetén sterilizálható

A nano maszk eldobható, vagy szükség esetén 1-3 alkalommal sterilizálható csíraölő (UV-C) lámpákkal vagy oxidatív sterilizátorral. Általában 3-8 órán keresztül viselhető, attól függően, hogy milyen környezetben használják. A SpurTex PP Standard nano maszk megerősített, alakítható peremmel van ellátva, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen arcformához és így maximalizálja a szűrőképességét. 

Nem tartalmaz vegyszereket vagy boroszilikát mikroszálakat

A nano maszk SpurTex anyagból készül, amely egy 60 és 90 g/m2 közötti súlyú, viszkóz alapú nem szőtt szövetek felületén kialakított trilaminát, valamint egy speciálisan kifejlesztett aktív nanoszálas szűrőréteg, amely PVDF (polivinilidén-fluorid) polimerből készült, és amelyet a polimeroldat lágyításának legújabb, egyedülálló technológiájával állítanak elő elektrosztatikus polimerben, amely a polimer oldatát az elektrosztatikus polisztirolban lágyítja.

Méretek: 
70 × 170 mm

A drapéria kezelése a WHO ajánlásai szerint:
A maszk felhelyezése:
Moss kezet szappannal és vízzel, töröld meg a kezed eldobható törülközővel, és használj fertőtlenítőszert. Ellenőrizd a maszk csomagolásának épségét, vedd ki a maszkot a csomagolásból, és ellenőrizd a maszk épségét. Fogd meg a maszkot úgy, hogy a hajtogatható széle a tetején legyen.
A gumiszalagok megkötésekor - tartsd a maszkot az orrnyeregnél, és a felső gumiszalagot a fejed tetejénél kösd meg masnira. Ezután ragadd meg az alsó gumiszalagot, és kösd meg a nyakadnál. Alakítsd a maszk szélét az orrod formájához.
A gumiszalagokhoz való rögzítéskor - fogd meg a gumiszalagokat mindkét kezeddel, és húzd szorosan a füled mögé. Húzd a maszkot a lehető legmagasabbra az orr tövéhez, és alakítsd a kívánt formára. Fogd meg a kendő alsó szélét, és húzd a szájad és az állad fölé.

A maszk eltávolítása:
Moss kezet szappannal és vízzel, töröld meg a kezed eldobható törülközővel, és használj fertőtlenítőszert. Ne érintsd meg a maszk elejét.
A gumiszalagok kikötésekor - oldd ki a masnikat a tarkódnál, majd a fejed tetejénél, és vedd le a maszkot, de csak a zsinóroknál fogva.
A gumiszalagokhoz való rögzítéskor - fogd meg a gumiszalagokat mindkét kezeddel, és vedd le a maszkot, miközben csak a gumiszalagoknál fogod meg.

Dobd el a maszkot egy erre a célra kijelölt hulladékgyűjtő edénybe. Moss kezet szappannal és vízzel, töröld le eldobható törlővel és használj fertőtlenítőszert. 

A maszk karbantartása:
A SpurTex Standard eldobható tárgynak minősül. Kiváló szűrési tulajdonságai csak nagyon korlátozott ideig maradnak meg, attól függően, hogy milyen környezetben használják. Normál használat esetén 3-8 óra elteltével a veszélyes részecskék (baktériumok, vírusok stb.) halmozódnak a nanoszálas szűrőben, és szennyezett környezetben gyakran kell cserélni. Magát a nanoszálas szerkezetet nem kezelik antimikrobiális kezeléssel.

A maszk sterilizálása:
Szükség esetén a maszk 1-3 alkalommal sterilizálható. Az anyagot nem ajánlott mosni vagy vasalni. A sterilizálás ajánlott módja a csíraölő (UV-C) lámpák vagy oxidatív sterilizátor (20 perc mindkét oldalon). A maszk sterilizálható etanollal való enyhe permetezéssel is, de a maszk nem ázhat el, és hagyni kell, hogy teljesen megszáradjon. A gőzsterilizálás nem ajánlott. Egyéb sterilizálási módszereket a gyártóval kell egyeztetni. 


Paraméterek

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Szűrőosztály
FFP2 Kész!
Normák
EN14683:2019 Kész!
Anyag
Nanotextília Kész!
Szín
Fehér Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Uniszex Kész!

Normák

Szűrőosztály
FFP2 Kész!
Normák
EN14683:2019 Kész!

Anyag

Anyag
Nanotextília Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Darabszám

Darabszám
10 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nanorouška SPURTEX® PP Standard - 10 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nanorúško SPURTEX® PP Standard – 10 ks.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ