Akvizice ApF HU Shop roku

SpurTex® VS Premium nano szájmaszk, 10 db

Termékkatalógus
SpurTex® VS Premium nano szájmaszk, 10 db
4,2 13 értékelés
Szájmaszk - univerzális méret, uniszex, 10 darabos kiszerelés - 853,39 Ft/db
Kód:  SPUR002 Termékszám:  540402008
SpurTex® VS Premium nano szájmaszk, 10 db Megszűnt

SpurTex® VS Premium nano szájmaszk, 10 db

A Spur cseh nanotechnológiai vállalat SpurTex VS szájmaszkja nagyon hatékony légzésvédő eszköz. A háromrétegű szájmaszk viszkózrétegei között rendkívül hatékony, nanoanyagból készült szűrőmembránt rejt, amely bizonyítottan kiszűri a mikronnál kisebb részecskék (400 nm nagy NaCl) 96 %-át, ami megfelel az FFP2 szűrésnek. Ideális tehát a vírusok (80 - 150 nm), a baktériumok, a szmog vagy az allergének kiszűrésére. 30 l/perc légáram mellett alacsony, 40 - 60 Pa, a nyomásállósága. Ezáltal a szájmaszk kiválóan légáteresztő és könnyű benne lélegezni. A nano szájmaszk eldobható, vagy ha szükséges, 1-3 alkalommal fertőtleníthető csíraölő (UV-C) lámpákkal vagy oxidációs fertőtlenítő berendezéssel. Általában 3-8 órán keresztül viselhető, attól függően, hogy milyen környezetben használják. A SpurTex VS nano szájmaszk merevítős, alakítható szegéllyel van ellátva, hogy tökéletesen alkalmazkodjon bármilyen arcformához, és ezzel maximalizálja a szűrési képességét.

A SpurTex VS, 10 db nano szájmaszk fő jellemzői

  • Nagyon hatékony légzésvédő eszköz
  • A háromrétegű SpurTex VS nano szájmaszk viszkózból és nanoanyagú membránból áll
  • A szájmaszk ellenőrzött szűrési fokozata 96% a 400 nm méretű részecskéknél, a vírusok (10 - 400 nm) esetében a szűrési fokozat 84%.
  • Kiszűri a vírusokat (80 - 150 nm), baktériumokat és allergéneket
  • Az alacsony, 40 - 60 Pa, nyomásállóság lehetővé teszi a könnyű légzést
  • Az eldobható nano szájmaszk szükség esetén fertőtleníthető
  • A szájmaszkot a használati környezettől függően 3 - 8 óránként ki kell cserélni
  • A SpurTex VS szájmaszk alakítható szegéllyel rendelkezik, hogy tökéletesen illeszkedjen az arc formájához
  • Nem tartalmaz semmilyen vegyszert vagy boroszilikát mikroszálakat

Egyedülálló nanoszálak

A nanoszál láthatatlan az emberi szem számára. Akár 1000-szer vékonyabb, mint a hajszál. Ennek köszönhetően a szűrőmembrán olyan sűrű, illetve olyan kicsi nyílásokkal rendelkezik, hogy a baktériumok, vírusok és allergének nem jutnak át rajta. A rendkívül hatékony mechanikai gát így lehetővé teszi, hogy a SpurTEX VS gyártásához nem kell vegyszereket vagy törékeny boroszilikát mikroszálakat használni. Ezeket a szokásos védőfelszerelésekben használják. Azonban káros hatással lehetnek az emberi egészségre.

Méretek:
70 × 170 mm

Összetétel:
A nano szájmaszk SpurTex VS anyagból készül, amely három réteg anyag viszkóz alapú nem szövött felületen 60-90 g/m2 tömeggel és különlegesen fejlesztett aktív nanoszálas szűrőréteggel PVDF (polivinilidén-fluorid) polimerből, amelyet a polimer oldat elektrosztatikus mezőben történő fonallá alakításának legmodernebb egyedi technológiájával állítanak elő.

A szájmaszk kezelése a WHO ajánlásai szerint:
A szájmaszk felhelyezése:
Mosson kezet szappannal és vízzel, törölje meg a kezét eldobható törülközővel és használjon fertőtlenítőszert. Ellenőrizze a szájmaszk csomagolásának épségét, vegye ki a szájmaszkot a csomagból, és ellenőrizze a szájmaszk épségét. Fogja meg a szájmaszkot úgy, hogy a formázható széle felül legyen.
Ha zsinórokkal köti meg - tartsa a szájmaszkot az orrnyergén, és kösse meg a felső zsinórokat a feje tetején. Ezután fogja meg az alsó zsinórokat, és kösse meg a tarkóján. Alakítsa ki a szájmaszk szélét az orra formájának megfelelően.
 Ha gumiszalaggal rögzíti - fogja meg mindkét kezével a gumiszalagokat, és akassza őket a füle mögé. Húzza a kendőt a lehető legmagasabbra az orrnyergén, és húzza a kívánt alakúra. Fogja meg a szájmaszk alsó szélét, és húzza át a száján és az állán.

A szájmaszk levétele:
Mosson kezet szappannal és vízzel, törölje meg a kezét egy eldobható törülközővel és használjon fertőtlenítőszert. Ne érjen a szájmaszk elejéhez.
Ha zsinórokkal kötötte meg - oldja ki a tarkón lévő zsinórokat, majd a fej tetején találhatókat, és vegye le a szájmaszkot, miközben csak a zsinóroknál fogva tartja.
 Ha gumiszalaggal rögzítette - fogja meg mindkét kezével a gumiszalagokat, és vegye le a szájmaszkot, miközben csak a gumiszalagoknál fogva tartja.

A szájmaszkot egy erre kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja. Mosson kezet szappannal és vízzel, törölje meg egyszer használatos törülközővel és használjon fertőtlenítőszert.

A szájmaszk karbantartása:
A SpurTex VS szájmaszk az eldobható anyagok kategóriába tartozik. Kiváló szűrési tulajdonságait csak nagyon korlátozott ideig őrzi meg, attól függően, hogy milyen környezetben alkalmazzák. Normál használat során 3-8 óra elteltével a veszélyes részecskék (baktériumok, vírusok stb.) jelentősen felhalmozódnak a nanoszálas szűrőben, ezért szennyezett környezetben gyakran kell cserélni. Magát a nanoszálas szerkezetet nem kezelik antimikrobiális szerekkel.

A szájmaszk fertőtlenítése:
Szükség esetén a szájmaszk 1-3 alkalommal fertőtleníthető. Az anyag mosása vagy vasalása nem ajánlott. A fertőtlenítős ajánlott módja a csíraölő (UV-C) lámpák vagy oxidációs fertőtlenítő berendezés (20 perc mindkét oldalon) használata. A szájmaszkot etanollal történő könnyű permetezéssel is fertőtleníthetjük, de a szájmaszk nem nedvesedhet át, majd hagyni kell, hogy teljesen megszáradjon. A gőzzel történő fertőtlenítés nem ajánlott. Az egyéb fertőtlenítési módszereket a gyártóval kell megbeszélni.

Paraméterek

Méret
Univerzális Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Szín
Fehér Kész!
Darabszám
10 db Kész!

Méret

Méret
Univerzális Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Uniszex Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Darabszám

Darabszám
10 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SpurTex® nanorouška VS Premium 10 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SpurTex® nanorúško VS Premium 10 ks.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ