A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

STANLEY Classic 1,3 literes, kék termosz

Termékkatalógus
STANLEY Classic 1,3 literes, kék termosz
5 3 értékelés
Termosz - 1300 ml, tömege 980 g, magassága 360 mm, átmérője 95 mm, vákuum szigetelés, 28 órán át melegen és hidegen tartja az italt, rozsdamentes acél, higiénikus és eltávolítható tető, egy kézzel is használható, 25 év gyártói garancia, kék szín
Kód:  STN0002 Termékszám:  10-01032-043
STANLEY Classic 1,3 literes, kék termosz Megszűnt

STANLEY Classic 1,3 literes, kék termosz

A praktikus Stanley Legendary termosz tökéletes ajándék az utazás szerelmeseinek. Az innovatív termosz hidegen vagy melegen tartja kedvenc italod akár 28 órán át! Élvezd teádat vagy kávédat megfelelő hőmérsékleten akár az igazán hosszú utazások során is. Ideális társ túrázáshoz vagy hosszú autóutakhoz. A kényelmes fülnek köszönhetően egyszerűen fogható. Nem kell csészét sem vinned magaddal, a termosz teteje csészeként is használható. A szigetelésről a duplafal és a vákuum gondoskodik. Próbáld ki az igazi minőséget, és többet nem fogsz más termoszra vágyni. A gyártó 25 éves garanciát vállal a termékre. 

 

Legfontosabb jellemzők

  • Rozsdamentes acél
  • Térfogata1,3 l
  • BPA-mentes
  • Duplafalú vákuum szigetelés
  • Melegen/hidegen tartja az italokat akár 28 órán át!
  • Levehető tető
  • Garancia a gyártótól 25 év
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STANLEY Classic 1,3 literes, kék termosz
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STANLEY Termoska Classic series 1,3l modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STANLEY Termoska Classic series 1,3 l modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STANLEY Classic series Thermoskanne "Classic Legendary" 1,3 l blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STANLEY Classic series Thermoskanne "Classic Legendary" 1,3 l blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ