AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

STANLEY Termosz Classic sorozat Legendás Klasszikus, 1l zöld

Termékkatalógus
STANLEY Termosz Classic sorozat Legendás Klasszikus, 1l zöld
4,7 7 értékelés
Termosz - térfogat 1000 ml, tömeg 850 g, magasság 360 mm, átmérő 100 mm, vákuum szigetelés, 24 órán keresztül hidegen vagy melegen tartja az italt, rozsdamentes acélból, műanyag dugó, zöld színű, szivárgásmentes garancia, gyártói garancia a termékre 25 év
Kód:  STN0007 Termékszám:  10-01254-038
STANLEY Termosz Classic sorozat Legendás Klasszikus, 1l zöld Megszűnt

STANLEY Termosz Classic sorozat Legendás Klasszikus, 1l zöld

A legendás Stanley Classic termosz most egy új tökéletesített kiszerelésben. 30%-kal könnyebb és 20%-kal erősebb a külső fal, mint az eredeti terméknél. A Stanley termosz egy igazi örökzöld. Munkavállalóknak munka mellett és hazafelé utakra már 1913-tól szolgált és ma is ugyanúgy néz ki. Ez a népszerű termosz maga a termosz feltalálójától melegen vagy hidegen tartja az italt akár 24 órán át! Élvezze a kávét vagy teát megfelelő hőmérsékleten még hosszú utakon is. Ideális társ sétára vagy hosszú utazásra autóval. Jól tartható, köszönhetően kényelmes markolatának. Nem kell bögrét hordania magával, mivel kupakja pohárként szolgál. A szigetelés dupla fallal és vákuummal alakított. A termoszban nincsenek szigetelőbetétek vagy belső bevonatok. Ellenáll korróziónak, időjárásnak és kopásnak. Próbálja ki a valódi minőséget és soha többé nem fog akarni más termoszt. A gyártó 25 év garanciát ad a termoszra. 

Legfontosabb jellemzők

  • Rozsdamentes acélból
  • Térfogat 1,0 l
  • Nem tartalmaz BPA-t
  • Duplafalú és vákuum szigetelés
  • Az ital meleg / hideg marad akár 24 órán keresztül!
  • Kupakja pohárként szolgál
  • Ellenáll korróziónak, időjárásnak és kopásnak
  • 25 év garancia a gyártótól 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STANLEY Termosz Classic sorozat Legendás Klasszikus, 1l zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STANLEY Termoska Classic series Legendary Classic, 1l zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STANLEY Termoska Classic series Legendary Classic, 1 l zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STANLEY Classic series Thermoskanne "Classic Legendary" 1 l grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STANLEY Classic series Thermoskanne "Classic Legendary" 1 l grün.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ