AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Star Shower Laser Magic

Termékkatalógus
Star Shower Laser Magic
5 2 értékelés
Lámpa - lézeres, több mint 6000 fényponttal, különféle mintákkal, akár 300 m2 területhez, 100 méterre tervezték, időjárásálló, könnyen kezelhető kialakítás, az állványt a készlet nem tartalmazza
Kód:  SSM004b Termékszám:  M12794

Star Shower Laser Magic



Karácsony közeledtével a legtöbb ház különféle elektromos fényfüzérekkel, csillagokkal és gyertyákkal díszített. Mi lenne, ha kipróbálnál valami újat, és a te otthonod lenne a legkülönlegesebben feldíszített a környéken? A Star Shower ebben lesz segítségedre. Nem világító lámpásokról, vagy fényfüzérről van szó, amiket a ház különfélerészeiről lehet lelógatni bonyodalmasan, és sok energiát fogyasztanak. Ezt az egyedülálló fényt az udvaron, a földre helyezheted. Irányítsd a házad felé, és csatlakoztasd a villamos hálózathoz. A több ezer színes motívum a ház falán felejthetetlen, mesebeli légkört hoz létre.


Lampa Star Shower Slide Show

A Star Shower Laser Magic legfontosabb jellemzői

  • Ideális díszítés karácsonyi vagy kerti partikra
  • Több ezer holografikus mintát világít
  • Egyedülálló 3D hatás
  • Automatikus be/ kikapcsolás napszakok szerint
  • Egyszerű kezelés - csak csatlakoztasd az áramkörbe
  • 300 mterületre alkalmas
  • Hatótávolság 100 m
  • Alacsony energiafelhasználás

Dekoratív világítás karácsonykor, Halloween idején, vagy kerti partikhoz

A Star Shower- t különféle motívumainak köszönhetően nem csak a karácsonyi időszakban használhatod. Garantáltan feldob bármilyen ünnepet, vagy kerti partit. A beltérben és a szabadban egyaránt használható. Közkedvelt a gyerekek körében, mint esti fény a szobában. Az egyedülálló fényrendszerrel nem csak időt, hanem pénzt is megtakaríthatsz! A hagyományos dekoratív világításokhoz képest az energiafelhasználása mindössze 1% -os. Anyaga stabil műanyag, így ellenáll az esőnek, a hónak és a szélnek.


Paraméterek

Tápellátás
Hálózati Kész!
Üzemmódok száma
3 × Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Hálózati Kész!

Tulajdonságok

Üzemmódok száma
3 × Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Star Shower Laser Magic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Shower Laser Magic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Star Shower Laser Magic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Shower Laser Magic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Shower Laser Magic.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ