Shop roku Shop roku

STAR SP712 MC White

Termékkatalógus
STAR SP712 MC White
4,5 2 értékelés
Tűs pénztári nyomtató - 76mm, 9 tűs, LPT, tépőszalag
Kód:  PJ028 Termékszám:  39330030

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

STAR SP712 MC White

Megbízható, nagy sebességű nyomtató a POS rendszerekhez, amely egy teljesen automatikus vezérléssel és minőségi, 13 x 20 sor / számla / perc teljesítmény jellemzőkkel büszkélkedik. A nyomtató tipikusan ajánlott felhasználási területe az üzletekben, éttermekben és más kisebb, számlaadási kötelezettségű vállalkozások részére, amelyeknél  megkövetelik a pénztárgép használatot. A  papírcsere kérdést nagyban leegyszerűsíti az úgynevezett "Drop - In & Print", a " "Dobd - Be & Nyomtass" módszer, amikor tényleg csak be kell helyeznie egy tekercset a nyomtatóban, a fedelét lezárni és a papír már nyomtatásra készen áll. A készüléket be lehet állítani a papírtekercs szélességéhez.

Egy másik kedvelt funkció a Kera, amely különösen elégedetté teszi a bárok, éttermek, konyhák és egyéb hasonló vállalkozások üzemeltetőit az új, vízálló és könnyen mosható készülék burkolattal. A nyomtatót a falra is fel lehet szerelni és függőleges valamint visszintes helyzetben is működik. Az is lehetséges, hogy kiemelje színes nyomtatással  a betűtípusokat. Egy ablak lalálható a papírfogyás nyomon követésére. Különféle típusú figyelmeztetések lehetségesek beépített hangjelzéssel. A belső tápegység univerzális kábelen keresztül kapja az ellátást..


Műszaki adatok:

Tűk száma:
9 - sebesség 4,7-8.9 sor / sec

Jellemzők:

Eszköz feldolgozásához, beleértve a betűtípus -, vágókés cserét és eszközöket a logó / kép elhelyezésre
Marketing eszköz kupon nyomtatáshoz
Megoldás korlátlan kép importálásához
Megoldás az elektronikus állapot jelzésére
Ennek egyik eszköze az automatikus, több példányos mentés, biztonsági, vagy adminisztrációs célokra
Megoldás automatikus szöveg forgatásra, amely a felhasználók kényelmét szolgálja, ha a nyomtatót függőleges helyzetben használja egy kit, kis készlet segítségével tudja a falra felszerelni.
Berregő

Tipikus alkalmazás:
Pénztárosok
Vendéglátó egységek
Kioszkok
Az új, hosszú élettartamú kazetta három millió karaktert kezel és fekete-piros színűt (fekete 1,5 millió./ Vörös 0,75 millió. karakter)
Nagy megbízhatóság - MCBF 22 millió.sor

Papír szélesség (mm):
58, 69,5 vagy 76 mm

Tekercs átmérő :
85 mm

Színek:
fehér

 

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Mátrix Kész!
Csatlakozás
LPT Kész!
Magasság
163 mm Kész!
Mélység
225 mm Kész!
Szélesség
140 mm Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Mátrix Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
LPT Kész!

Méret

Magasság
163 mm Kész!
Mélység
225 mm Kész!
Szélesség
140 mm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STAR SP712 MC White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STAR SP712 MC bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STAR SP712 MC biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STAR SP712 MC weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STAR SP712 MC weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ