Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Starblitz cirkulár polárszűrő 77mm

Termékkatalógus
Starblitz cirkulár polárszűrő 77mm
Szűrő - Polarizálós cirkulár szűrő 77mm-es átmérőjű lencsékhez
Kód:  STZ803 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Starblitz cirkulár polárszűrő 77mm Megszűnt

Starblitz cirkulár polárszűrő 77mm

A polarizációs szűrő a legmagasabb szintű kültéri fotózáshoz szükséges, amely nem érhető el utómunkával. Ez nem csupán színt ad a színezetnek és telítettségnek, hanem csökkenti a nem fémes felületek, például az üvegfelületek, a hó vagy a víz tükröződését is. Továbbá hozzáadja a fényintenzitást ami a lencsére esik. Csak forgasd el, és azonnal használhatod a polarizációs hatást. Napsütéses fotózások alkalmával is tökéletes eredményt hoz, mivel sötétebbé teszi az eget, ami ezáltal természetesebb hatást kelt, nem lesz a kép túltelített, ezáltal a felhők rajzát is ki fogja emelni. Tökéletes a víz és tengerparti nyaralásokhoz, a hegyekben, épület és tájkép fotózáshoz, ahol meghatározó az ég is a képeken. Ez a szűrő verzió az 77mm-es objektívekhez készült..

A Starblitz 77mm cirkulár polarizáló szűrő legfontosabb jellemzői

  • Minimálisra csökkenti a nemfémes tükröződést
  • Testreszabás a szűrő elforgatásával
  • Fénnyel teli polarizációs hatás
  • Teltebb és élénkebb színek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Starblitz cirkulárně polarizační filtr 77mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Starblitz cirkulárny polarizačný filter 77 mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Starblitz Polarisationsfilter 77mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Starblitz Polarisationsfilter 77mm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ