Stellar Blade AP+ plus nový vizuál

StarBlood Arena - PS4 VR

Termékkatalógus
StarBlood Arena - PS4 VR
4,5 2 értékelés
Konzol játék - futurisztikus légi harc lövő
Kód:  MSX1010c Termékszám:  PS719832560 Gyártó honlapja:

StarBlood Arena - PS4 VR

    Tedd próbára a tudásodat egy szabályok nélküli versenyben, ahol csak a legprofibb pilóták reménykedhetnek az intergalaktikus dicsőség elnyerésében. Itt igazi arénaküzdelem zajlik teljes 360 fokos mozgásszabadsággal, a tét pedig a dicsőség, a kreditek... és az életed – miközben a StarBlood Network minden mozdulatodat közvetíti az akcióra kiéhezett galaktikus közönségnek.

    Válassz a kilenc egyedi hajóból, amelyek saját pilótával, játékstílussal és harci képességekkel rendelkeznek, és állj helyt az egyjátékosos párbajokban, az akár négy játékossal játszható csapatpárbajokban vagy az inváziós kooperatív módban. A győzelem hírnevet hoz számodra, és új hajókat, fegyvereket vagy modokat tesz elérhetővé. A kudarc pedig egyenlő a teljes megsemmisüléssel... több ezermilliárdnyi néző szeme láttára. Készen állsz, hogy mindent kockára tegyél? 

     

    PlayStation VR

     

    Éld át a StarBlood Arena lélegzetelállító csatáit a csúcstechnológiát képviselő PlayStation VR-rel 360 fokos mozgásszabadsággal és 3D hangzással. 

     

    Alice

     

    Tulajdonságok: Agresszív

    Hajó neve: Bombshell

    Hajó típusa: Bombardier

    Hajó fegyverzete: Ágyúk, gránátvetők, rakéták, nukleáris mikro-robbanófej

    Jellemző mondat: „Robbantsunk fel valamit!”

     

    TIPPEK

     

    • Fontos, hogy ráállj a célra, mert Alice rakétái és nehézfegyverzete is pontos célkövetést igényelnek. A rakéták nagy területen szétszóródva akkor is óriási pusztítást végeznek, ha nem sikerül ráállni a célra, és így is jó eséllyel eltalálod a mit sem sejtő ellenfeleket.
    • A nukleáris rakéták nagy hatókörüknek köszönhetően kizökkentik ellenfeleidet a ritmusukból, ezért használd őket minél gyakrabban – a fegyvertáradban van belőlük épp elég.
    • A Bombardier a játék egyik legstrapabíróbb hajója, ezért nyugodtan a csata sűrűjébe vezetheted, ahol szörnyű pusztítást vihetsz végbe: a páncélod valószínűleg állja majd a sarat. 
       

     

    Elsa

     

    Jellemzők: Profi és halálos

    Hajó neve: Mandible

    Hajó típusa: Soldier

    Hajó fegyverzete: Inferno-ágyúk, termállándzsa, hiperágyú, csíkrakéták

    Jellemző mondat: „Nagy megtiszteltetés volt, hogy mindenkit legyőzhettem.”

     

    TIPPEK

     

    • Az elsődleges fegyvereid használatakor figyelj arra, amikor Elsa ágyúi narancssárgán izzani kezdenek: ilyenkor válts a másodlagos fegyverre, hogy maximális pusztítást végezz, és közben ne fogyj ki a munícióból.
    • Elsa tömérdek rakétájával egyszerű a gyorstüzelés, ezért érdemes kihasználni a kettős rakétaindító mod előnyeit, amellyel egyszerre két rakétát lőhetsz ki.
    • A hiperágyú folyamatos roncsolást okoz a hatókörén belül, ezért a szűk helyeken, illetve a lassítómezőkkel és a sztázisaknákkal együtt a leghatékonyabb.
       

    Paraméterek

    Műfaj
    Szimulátor Kész!
    Szöveg
    EN Kész!
    Szinkron
    EN Kész!
    Korhatár
    3 éves kortól Kész!
    Platform
    PS4 - doboz Kész!

    Műfaj

    Műfaj
    Szimulátor Kész!

    Lokalizáció

    Szöveg
    EN Kész!
    Szinkron
    EN Kész!

    PEGI Értékelés

    Korhatár
    3 éves kortól Kész!

    Verzió

    Platform
    PS4 - doboz Kész!
    Kiadás
    Elsődleges Kész!

    Platform / Licenc

    Típus
    Játék Kész!
    Platform
    PlayStation 4 Kész!
    Licenc
    Doboz Kész!

    Multiplayer

    Multiplayer
    Online Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

      » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!
    » Összes videójáték gyermekek számára
    » Összes szimulátor

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: StarBlood Arena - PS4 VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si StarBlood Arena - PS4 VR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si StarBlood Arena - PS4 VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte StarBlood Arena - PS4 VR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte StarBlood Arena - PS4 VR.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ