Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Steba ZP 3

Termékkatalógus
Steba ZP 3
Citrusprés - elektromos, teljesítmény 100 W, tartály térfogata 0,75 l, préskúp mérete 2, rozsdamentes szűrő, műanyag légyűjtő tartály, kábel hossza 1500 mm, csepegésgátló Anti Drip funkció
Kód:  STELC271 Termékszám:  ZP_3

Steba ZP 3

A kiváló minőségű német Steba márka ZP 3 prémium minőségű, két kúppal felszerelt elektromos citrusfacsarójával mindenféle citrusfélét ki lehet facsarni. A karos mechanizmus biztosítja, hogy mindenki tudjon vele dolgozni. Ráadásul a karnak köszönhetően a citrusfélékből maximális mennyiségű levet nyerhetsz ki. A gyűjtőtartályba még 750 ml kifacsart citruslé is belefér. Az egész prés rozsdamentes acélból készült, beleértve a magokat és a pépet visszatartó szűrőt is. Az automatikus indító/leállító rendszer megkönnyíti a gyümölcslépréselés folyamatát. A citrusprés csendes motorja biztosítja, hogy senkit ne zavarj munka közben. A Steba ZP 3 csúszásmentes gumilábakkal rendelkezik, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a konyhapulton elmozdulna. 

A Steba ZP 3 elektromos citrusprés legfontosabb jellemzői

  • A Steba ZP 3 citrusprés két kúppal rendelkezik mindenféle citrusféle kipréseléséhez
  • A karos mechanizmusnak köszönhetően a prés könnyen kezelhető
  • A gyűjtőtartály 750 ml gyümölcslé tárolására alkalmas
  • Halk motorjával a Steba ZP 3 prés nem zavar senkit
  • A citrusprés rozsdamentes acélból készült kialakítása biztosítja a könnyű karbantartást

Anti Drip kupak megakadályozza a lé nem kívánt csepegését

Gyakran megesett már, hogy gyümölcslépréselés közben nem cserélted ki a gyümölcsleves edényt, és az a konyhapultra csöpögött? A Steba ZP 3 elektromos citruspréssel ez nem fog megtörténni. A Steba ZP 3 egy speciális csöpögésgátló Anti Drip Cap kupakot tartalmaz, amely tisztán tartja a konyhát még a tartályok cseréje közben is. 

A Steba ZP 3 citrusprés tisztítása gyerekjáték

A citrusprés szétszerelése mindössze egy másodpercet vesz igénybe. Az egész Steba ZP 3 citrusprés rozsdamentes acélból készült, ami megkönnyíti a tisztítást. Ezenkívül a Steba ZP 3 minden kivehető alkatrésze mosogatógépben mosható. 

Tömeg: 
2,1 kg

Méretek: 
28 × 16,5 × 22 cm

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Meghajtás
Elektromos Kész!
Tulajdonságok
Anti drip Kész!
Légyűjtő tartály anyaga
Műanyag Kész!
Szűrő anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Meghajtás
Elektromos Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Anti drip Kész!

Anyag

Légyűjtő tartály anyaga
Műanyag Kész!
Szűrő anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Steba ZP 3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Steba ZP 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Steba ZP 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Steba ZP 3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ