30 dnů na vrácení Shop roku

SteelSeries Arctis 5 fekete

Termékkatalógus
SteelSeries Arctis 5 fekete
5 14 értékelés
Gamer fejhallgató - 7.1, RGB, frekvencia átvitel 20Hz-22000kHz, 32 ohm impedancia, érzékenység 98dB, 40 mm-es neodímium meghajtó, 3.5mm jack, USB, kábel hossza 3 méter
Kód:  MX043k Termékszám:  61443 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Arctis 5 fekete

Egy headset elég mindenre. Stílusos teljes méretű fejhallgató kifejezetten gamerek számára kifejlesztve. Azonban használata kedvez a zenekedvelők számára is mobilról vagy MP3 lejátszóról esetleg más 3,5 mm-es jack felülettel kompatibilis eszközökről. Használja az USB-kapcsolattal is. Fejhallgató kristálytiszta lejátszásért. A fejhallgató remek design eleme háttérvilágítást biztosít a fejhallgató külső felén kívül mindkét fülpárnánál. A fényshow valóban szemet gyönyörködtető, és egyszerűen nagyszerűen néz ki

Legfontosabb jellemzők

  • Reális zenei reprodukció
  • Háttérvilágítás a fülpárnák külső felén
  • 40mm neodímium hangszórók
  • stílusos design
  • 7.1. térhangzás
  • állítható fejpánt
  • ultrakönnyű kivitelezés
  • levehető mikrofon

Lenyűgöző művészet

Kényeztesse magát egy figyelemre méltó zenei élménnyel, és vigye hallgatja kedvenc zenei művészeti alkotásait egy teljesen új szintre. Forradalmian új, kompromisszumot nem ismerő minőségi térhangzás technológia 7.1. Élvezze a remek minőségű alkatrészekből készült kivitelezést és a rugalmas vázt, mely kifejezetten az Ön igényei szerint lett létrehozva. A felhasználók minden bizonnyal élvezni a tényt, hogy a fejhallgató fel van szerelve egy akár 3 méter hosszú kábellel. 

Kényelmes viselet

A megkülönböztető jegye a kivitelezés is. A fejhallgató könnyű kagylókkal és a fület lágy hab párnázattal fedő béléssel rendelkezik. Még a hosszú távú viselet esetén is maximális kényelmet nyújt anélkül, hogy nyomná a fejét. A fejhallgató van szerelve egy irányítható mikrofonnal is, mely a bal kagylóba csatlakoztatható. A hangerőszabályzó az bal fülpárnába került beépítésre.

Ilyet még nem hallott

Kedvenc játékai közben a leghalkabb neszt is hallania kell? Szereti a realisztikus zenei reprodukciót? Mostantól hallható lesz minden lépés, minden suttogás, vagy a levelek susogása. Nem fog hiányozni egyetlen hang sem. A fejhallgató szíve valójában két 40 mm-es neodímium meghajtó, amelyek az emberi hallás teljes spektrumát (20-22 000 Hz frekvenciatartomány) lefedik. Ez a fejhallgató, így az első adandó alkalommal szó szerint kedvenc játéka közepébe rántja.

 
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Arctis 5 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Arctis 5 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Arctis 5 čierna.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ