Shop roku Shop roku

SteelSeries Arctis Nova Pro

Termékkatalógus
SteelSeries Arctis Nova Pro
4,9 13 értékelés
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, Hi-Res audio, 7.1-es térhangzás, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m -es kábel, 44 óra akkumulátor üzemidő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MX0601a Termékszám:  61527 Gyártó honlapja:
SteelSeries Arctis Nova Pro 99 690 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

SteelSeries Arctis Nova Pro

olcsó
SteelSeries Arctis Nova Pro egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A SteelSeries Arctis Nova Pro gamer fejhallgató pontos akusztikus hangzást biztosít

Csöppenj bele a játék akciójába, és ne szalaszd el ellenfeled legkisebb mozzanatát vagy rezzenését sem. A prémium kategóriás SteelSeries Arctis Nova Pro gamer fejhallgató teljesen új, Hi-Fi minőségű meghajtókkal érkezik, amelyek példátlan reprodukciót biztosítanak. A SteelSeries kifejlesztette a Sonar Audio alkalmazás új generációját is, amely lehetővé teszi minden funkció részletes vezérlését. Nagyra értékelheted az OLED kijelzős kis vezérlő boxot is, amely megkönnyíti a különböző hangforrások könnyű csatlakoztatását.

40 mm
Meghajtók mérete

USB
Csatlakozó

1,2 m
Kábel hossza

SteelSeries Arctis Nova Pro 2. generációs ClearCast mikrofonnal

Tekintettel arra, hogy a kooperatív játékban a kommunikáció kulcsfontosságú, a fejhallgatónál a mikrofonra fektették a hangsúlyt. A 2. generációs ClearCast mikrofon a Forma-1-es csapatok által használt kétirányú karakterisztikával rendelkezik. Az új generációs SteelSeries Arctis Nova Pro gamer fejhallgató mesterséges intelligenciát alkalmaz, tiszta hangot generál, sőt a Sonar Audio alkalmazáson keresztül szabályozhatók és tompíthatók segítségével a háttérben a zavaró tényezők, mint például a billentyűzet leütése, a számítógép ventilátorának zúgása és sok más.

Rendkívül kényelmes fejpánt

Az Arctis Nova Pro fejhallgatóval a hosszú játékmenetek még élvezetesebbé válnak a ComfortMAX rendszernek hála, amely egyedülállóan illeszkedik bármilyen fejformához és fejmérethez. A sokoldalúsága az állítható magasságában, a forgatható fülkagylóban, a rugalmas pántban, a mozgatható oldalsó részben és a PVD bevonatú prémium acél szerkezetben nyilvánul meg. 

Külső vezérlő box

A külső box két USB-C bemenetet, egy line bemenetet és egy kimenetet tartalmaz az audioforrások egyszerű csatlakoztatásához. A boxban található egy OLED kijelző és egy forgógomb is a SteelSeries Arctis Nova Pro paramétereinek beállításához.

SteelSeries Arctis Nova Pro tökéletes térhatású hangzással

Az Arctis Nova Pro páratlan kialakításának köszönhetően számíthatsz a 360°-os térhatású hangzásra. Ezért hallani fogsz minden fontos lépést, tárazást vagy ellenséges mozgást. Vezéreld a SteelSeries Arctis Nova Pro fejhallgatót a Sonar Audio alkalmazásban, és élvezd a különböző hangszínszabályzók előnyeit.

Fejlett gamer jellemzők

Élvezd a kiváló minőségű játékbeli hangzást az Arctis Nova Pro fejhallgatóval az új ESS Sabre Quad-DAC konverterrel, amely 78%-kal tisztább jeleket szolgáltat rendkívül alacsony zajszint és torzítás mellett.

SteelSeries gamer fejhallgató nagyszerű csatlakozási lehetőségekkel

A SteelSeries Arctis Nova Pro fejhallgató kompatibilis PC, PS4/PS5, Nintendo Switch és Mac rendszerekkel. A fent említett külső boxnak köszönhetően pedig egyszerre csatlakoztathatsz hozzá egy PC-t és egy PS5 konzolt is a kábellel, miközben igény szerint válthatsz az adott hangforrások között.


Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, USB Type-A Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, USB Type-A Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Kábel hossza
1,5 m Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
10 Hz Kész!
Max. frekvencia
40 000 Hz Kész!
Érzékenység
93 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
38 Ohm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Behúzható Kész!
Min. frekvencia
100 Hz Kész!
Max. frekvencia
10 000 Hz Kész!
Érzékenység
-38 dB Kész!
Impedancia
2 200 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
44 óra Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
337 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Arctis Nova Pro
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ