Doručení zdarma Stellar Blade

SteelSeries Flux black and tan

Termékkatalógus
SteelSeries Flux black and tan
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató MSI NTB
Kód:  XXMX042s Termékszám:  S37-2100840-ST5 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Flux black and tan

A SteelSeries Fluxot a legegyszerűbb testreszabni és a legváltozatosabb fejhallgatótkat kínálja a termékcsalád, nézd meg az azonos márkajelzésű ddarbok árukínálatát. Az alapja egy hatalmas 40 mm-es meghajtó, amely gondoskodik a kiegyensúlyozott zenéről, függetlenül attól, hogy filmet nézel, zenét hallgataz vagy épp játszol..

A fejhallgató az SNDBlock akusztikai anyagot használja kiváló hangszigetelés mellett, miközben megtartja a kiváló kényelmet és a reprodukálhatóságot. A a bőrbevonatú párnák hosszú távú használat mellett is kényelmesek. A hangforráshoz való csatlakoztatás cserélhető kábellel történik. Az átvitetl megkönnyíti a fülpárnák és az összecsukható szerkezetet.

Ezenkívül a fejhallgatóban két 3,5 mm-es lyuk található, így bármely más felhasználó könnyedén csatlakozhat a hallgatáshoz. Ugyanígy előnyös a forráskapcsolat bárhonnan történő támogatása. A mellékelt kábelek ezután közös csatlakozást biztosítanak a számítógéphez egy pár 3,5 mm-es csatlakozóval és MAC-komputerekkel és egyéb 3,5 mm-es csatlakozóval, például mobiltelefonokkal való összeköttetéshez. Mindkét kábel tartalmaz egy többirányú mikrofont és egy egyszerű kábelvezetést. A hb a tortán a színes kopó alaktrészek cseréjének lehetősége.

 

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Flux black and tan Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Flux černočervené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Flux černočervené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SteelSeries Flux Kopfhörer schwarz / rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SteelSeries Flux Kopfhörer schwarz / rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ