A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

SteelSeries Flux, fehér

Termékkatalógus
SteelSeries Flux, fehér
5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - frekvenciatartomány: 18 Hz-28.000 kHz, impedancia: 32 ohm, érzékenység: 118 dB, 3,5 mm-es jack, kábelhossz: 3 m
Kód:  MX042n2 Termékszám:  61279

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Flux, fehér

A SteelSeries Flux a legegyszerűbben és legsokoldalúbban testreszabható fejhallgató, amelyet a cég kínálatában találhatsz. Alapja a két 40 mm-es hangszóró, amelyek kiegyensúlyozott zenei teljesítményt nyújtanak, legyen szó akár filmnézésről, zenehallgatásról, vagy játékról.

A fülhallgató a SNDBlock akusztikus anyag felhasználásával készült, amely kiváló hangszigetelést nyújt, miközben fenntartja a kényelmet és a remek hangzást. A bőr fülpárnák még hosszú használat alatt is kényelmesek maradnak. A hangforráshoz levehető kábelen keresztül csatlakozik. Szállításhoz a párnák elforgathatók, és így összecsukható a szerkezet.

Ezen felül a fülhallgatón két 3,5 mm-es aljzat is van, így könnyen csatlakoztatható egy második fejhallgató, hogy megoszthasd a zenét a barátaiddal. További előnye, hogy a kábelt bármelyik oldalra szerelheted. A mellékelt két kábel 3,5 mm-es jack csatlakozóival lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót PC-hez, Mac-hez, vagy más, 3,5 mm-es jackkel szerelt eszközhöz, mint például a mobiltelefonhoz csatlakoztasd. Mindkét kábel tartalmaz mikrofont és egy egyszerű vezérlőt a kábelen. A hab a tortán a cserélhető színes oldalelemekkel történő kiegészítés lehetősége.

Műszaki adatok:

Fejhallgató
Frekvenciatartomány: 18-28000 Hz
Impedancia: 29 ohm
Érzékenység (SPL 1kHz 1Vrms): 118 db

Csatlakozók:
Kábel hossza: 2 m
Jack: 3.5 mm (1x kábel - 2 x 3,5 mm-es csatlakozóval PC-hez és 1x kábel - 3,5 mm-es kombinált csatlakozó egyéb eszközökhöz)

Mikrofon
Frekvenciatartomány: 50-16 000 Hz
Mikrofon típus: gömb
Érzékenység: -38 dB

Kivitel:
Szerkezet: zárt
Szín: Fehér

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Flux, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Flux White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Flux White.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ