Akvizice ApF HU Shop roku

SteelSeries Siberia 200 Black

Termékkatalógus
SteelSeries Siberia 200 Black
4,8 6 értékelés
Gamer fejhallgató - A frekvencia tartomány 10Hz-28.000kHz, 32ohm impedancia, 50 mm-es neodímium mágnessel, 3,5 mm-es jack (4 pólusú), 2x 3,5 mm-es jack (3 pólusú), kábel hossza 1,8 m
Kód:  MX042f8hie Termékszám:  51133

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia 200 Black

Gamer fejhallgató amely a legprofibb számítógépes játékos számára is megfelel. Ha kiváló minőségű hangzást, sikkes design-t és kényelmes, jól illeszkedő viseletet keres, mindezt egy fejhallgatóban,  akkor a Szibéria 200-as modellt Önnek tervezték. Számos hasznos funkciója és a minőségi alkotóelemek teszik ezt a fejhallgatót igazán népszerű amer kellékké a játékosok körében. 

Legfontosabb jellemzői

  • valósághű zenei hatás
  • 50 mm-es nagy neodímium hangszóró
  • stílusos design
  • kényelmes viselet
  • állítható fejpánt
  • puha fülpárnák
  • ultrakönnyű kialakítás
  • visszahúzható mikrofon

Ilyet még biztosan nem hallott

Ön is minden egyes virtuális, apró egérkattintást hallani szeretne  miközben a kedvenc játékában teljesít? Odáig van a valósághű hanghatásokért is? A SteelSeries Siberia 200-nak köszönhetően minden lépést, bombázást, még a levelek susogását is hallani. A legkisebb hanghatásról sem marad majd le. A fejhallgató fülkagyló része két 50 mm-es nagy neodímium hangszóróból áll, amelyek teljes spektrumú hangkövetést biztosítanak (frekvenciatartomány 10 - 28000 Hz). A Szibéria 200 így már az első használatkor bevonja majd a sűrűjébe, és szó szerint a kedvenc játéka kellős közepén találja majd magát. 

Játékosoknak kifejlesztve

A SteelSeries Siberia 200 megalkotáakor a tervezők tényleg mindenre gondoltak. Még azokra a játékosokra is, a játékidő hosszasan elhúzódik. Az ultrakönnyű kialakításnak, állítható fejpántnak és puha fülpárnáknak köszönhetően a fejhallgató egész napos viselet után is nagyon kényelmes viselet Végül, az elegáns kinézet és a visszahúzható mikrofon is rendkívüll értékes tulajdonságai. Ha a fülhallgatót magával vinné az iskolába, versenyre vagy bárhová, egyszerűen csak húzza vissza. Így a mikrofonja biztonságban, sértetlenül marad.

A csomag tartalma:
SteelSeries Siberia 200
Adapter (3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack pole mikrofon bemenet lehetővé teszi, hogy csatlakozzunk a például a mobiltelefonra)
SteelSeries matrica logóval

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Siberia 200 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 200 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Siberia 200 Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ