Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

SteelSeries Siberia 200 fehér

Termékkatalógus
SteelSeries Siberia 200 fehér
4,2 9 értékelés
Gamer fejhallgató - frekvencia: 10Hz-28.000kHz, 32 ohm impedancia, 50 mm-es neodímium mágnessel, 3,5 mm-es jack (4 pólusú), 2x 3,5 mm-es jack (3 pólusú), kábel hossza: 1,8 méter
Kód:  MX042f8hid Termékszám:  51132 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia 200 fehér

Professzionális gamer fejhallgató a legnagyobb igényeket támasztó játékosok számára. Ha minőségi hangzásra, elegáns designra és kényelmes viseletre vágysz, akkor a Siberia 200-at neked találták ki. Ez az egyedi fejhallgató a legkiválóbb alkatrészek felhasználásával készült, így méltán népszerű még a professzionális játékosok körében is.

Legfontosabb jellemzők

  • Valósághű hangzás
  • 50 milliméteres neodímium hangszórók
  • Stílusos design
  • Kényelmes viselet
  • Állítható fejpánt
  • Puha fülpárnák
  • Ultra könnyű kialakítás
  • Visszahúzható mikrofon

Ilyet még nem hallottál

Minden egyes kattintást hallanod kell, amikor éppen játszol? Szereted a valósághű hangzást? A SteelSeries Siberia 200-al minden lépést, minden bombázást, de még a levelek rezzenését is meghallja majd. Egyetlen hang sem veszik el az éterben. A fejhallgató két 50 milliméteres, nagyméretű neodímium hangszóróval rendelkezik, amelyek a hangok rendkívül széles spektrumát képes lejátszani (frekvencia tartomány: 10-28 000 Hz). A Siberia 200 szó szerint a kedvenc számítógépes játékod középpontjába repít.

Játékosoknak tervezve

A SteelSeries Siberia 200 tervezése során a gyártók tényleg mindenre gondoltak. Azoknak a gamereknek is tökéletes, akik hosszú órákon keresztül játszanak. Az ultrakönnyű kialakításnak, az állítható fejpántnak és a puha fülpárnáknak köszönhetően a fejhallgató egész nap kényelmes lehet. De az elegáns megjelenést és a visszahúzható mikrofont is értékeli majd. Ha a fejhallgatót az iskolába, egy versenyre vagy bárhova máshova elvinné, egyszerűen hajtsa össze. A mikrofon így is biztonságban marad majd.

A csomag tartalma:
SteelSeries Siberia 200
Adapter (3,5 milliméteres fejhallgató bemenet és mikrofon kimenet négypólusú csatlakozóval, amely lehetővé teszi mobiltelefonok csatlakoztatását)
Matrica SteelSeries logóval

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Siberia 200 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 200 White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Siberia 200 White.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ