A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

SteelSeries Siberia 200, Sakura Purple

Termékkatalógus
SteelSeries Siberia 200, Sakura Purple
4,4 3 értékelés
Gamer fejhallgató - frekvencia tartomány: 10 Hz-28.000 kHz, 32 ohm impedancia, 50 mm-es neodímium mágnesek, 1x 3,5 mm-es jack (4 pólusú), 2x 3,5 mm-es jack (3 pólusú), kábel hossz: 1,8 m
Kód:  MX042f8hia Termékszám:  51136 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia 200, Sakura Purple

Gaming fülhallgató, a legigényesebb gamereknek is. Ha  kiváló minőségű hangra, menő designra és kényelmes viseletre vágysz, a Siberia 200 neked való. Számos praktikus megoldás, és a felhasznált, kiváló minőségű anyagok teszik ezt a különleges készüléket a játékosok körében nagyon népszerűvé.

Legfontosabb jellemzői

  • Valósághű hangreprodukció
  • 50 mm-es, nagy neodímium hangszórók
  • Stílusos design
  • Kényelmes viselet
  • Állítható fejpánt
  • Puha fülpárnák
  • Ultrakönnyű kivitel
  • Betolható mikrofon

Ilyet még nem hallottál

Játék közben szó szerint minden egérkattintást hallasz? Szereted a valósághű zenét? Hála a SteelSeries Siberia 200-nak, hallani fogsz minden lépést, minden robbanást, vagy minden levél susogását. Nem mulasztasz el egyetlen hangot sem. A fejhallgató lelke két 50 mm-es, nagy neodímium hangszóró, amelyek a humán hallás teljes spektrumát lefedik (frekvenciatartomány: 10-28 000 Hz). A Siberia 200 emiatt elsőre beránt a kedvenc játékod eseményeinek középpontjába.

Játékosok számára tervezve

A SteelSeries Siberia 200 tervezői tényleg mindenre gondoltak. Azokra a játékosokra is, akiknek néha elhúzódik egy-egy meccsük. Hála az ultrakönnyű felépítésnek, állítható fejpántnak és puha fülpárnáknak, a fejhallgató akár egész napos játék után is nagyon kényelmes marad. Végül, de nem utolsó sorban, felszerelték egy elegáns, visszahúzható mikrofonnal. Ha azt tervezed, hogy a fülhallgatót magaddal viszed az iskolába, bajnokságra, vagy máshová, akkor csak told vissza a mikrofont a helyére, és útközben sem sérülhet meg.

A csomag tartalma:
SteelSeries Siberia 200
Adapter (3,5 mm-es fejhallgató kimenet és mikrofon bemenet egy 4 pólusú, 3,5 mm-es kombinált jacken, amely lehetővé teszi, hogy például a mobilodhoz is csatlakoztasd)
Matrica SteelSeries logóval

Paraméterek

Szín
Lila Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Siberia 200, Sakura Purple Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 200 Sakura Purple. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Siberia 200 Sakura Purple.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ