SteelSeries Siberia 650 Fekete

Termékkatalógus
SteelSeries Siberia 650 Fekete
3,7 3 értékelés
Gamer fejhallgató - Dolby 7.1 térhatású hangzás, frekvenciatartománya: 16 Hz-28.000kHz, impedancia 2.2ohm, 50 mm-es neodímium mágnesek, USB, 3,5 mm-es jack (4 pólusú), 2x 3,5 mm-es jack (3 pólusú), kábel hossza 1,2 m
Kód:  MX042f8hi2 Termékszám:  51193 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia 650 Fekete

Játékosok, és az élethű hangélmény rajongói, készüljetek! A világszerte elismert SteelSeries cég ekőrukkolt egy hihetetlen minőségű, Siberia 650 névre keresztelt fejhallgatóval. Ahogy ezt a gyártótól már megszokhattuk, ettől a terméktől is részletgazdag kialakítást, lélegzetelállító zenei élményt, és nem utolsó sorban rendkívüli hordozhatóságot és kényelmet várhatunk.  Akár számítógépen, akár konzolon játszol inkább, a fejhallgató soha nem tapasztalt élményt párosít majd a játékhoz.

A SteelSeries Siberia 650 fejhallgatóval nem csak a játék, de a zenehallgatás is magasabb szintre emelkedik. A csomag egy USB hangkártyát is tartalmaz, amely hang-, és mikrofon zajszűrésre is képes, ami lecsökkenti a mikrofon környezeti zajokra való érzékenységét.

Legfontosabb jellemzők

  • tökéletes zenei reprodukció
  • 7.1-es térhatású hang
  • kényelmes viselet
  • stílusos design
  • választható háttérvilágítás
  • praktikusan elhelyezett vezérlők
  • visszahúzható mikrofon
  • kompatibilis PC, Mac, PS4, vagy mobil eszközökkel (mobil, tablet, stb.)

Mély basszus, tiszta közép- és kristálytiszta magas hangok

A játékban gyakorlatilag minden egérkattintást hallani szeretnél? Fontos, hogy tudd, merről jön a hang? A fejhallgató szívében két darab nagy, 50 mm-es neodímium hangszóró található, amelyek minősége még a legvadabb álmaidat is felülmúlja majd. Az eszköz ezen kívül támogatja a 7.1-es térhatású hangzást, amit nem csak játék közben értékelhetünk, hanem film, vagy videó nézése közben is. A zenei minőséget nehéz lenne ennél magasabb szintre emelni. Ezen kívül a kimeneti jel is testreszabható a praktikus SteelSeries Engine 3 alkalmazás segítségével, ami Windows és OSX (Mac) operációs rendszerekkel is kompatibilis. Ez az alkalmazás ingyen letölthető a gyártó weboldaláról.

A lehető legkényelmesebb

A Siberia 650 esetében a viselő kényelme alapvető fontosságú szempont. Ezt a szokatlanul nagy, memóriahabos párnák biztosítják. Amint viselni kezdjük, a párnák felveszik a fül, és a fül körüli terület formáját. Ezek a párnák nem csak rendkívüli kényelmet biztosítanak videlőjüknek, még hosszas zenehallgatás esetén is, de teljesen ki is szűrik a környezeti zajokat, így zavartalanul játszhatunk kedvenc játékunkkal. A maximális kényelemhez a fejpánton elhelyezett puha bélés is hozzátesz.

A testreszabhatóság egy új szintje

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy a SteelSeries Siberia 650 fejhallgató tervezői igazán foglalkoztak az igényességgel. A szofisztikált, részletgazdag kialakítás mellett a stílusos, mégis nagyon praktikus hangerőszabályzó, és a mikrofon ki/bekapcsoló gombja is említésre méltó. Ezek a vezérlők közvetlenül a fejhallgatón találhatóak (egy forgótárcsán). A LED háttérvilágítás színe is állítható, amit tetszés szerint 16,8 millió szín közül választhatunk ki.

A csomag tartalma:
SteelSeries Siberia 650 fejhallgató
USB hangkártya
Számos adapter (a maximális kompatibilitás érdekében)
Használati útmutató

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Siberia 650 Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 650 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Siberia 650 Black.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ