30 dnů na vrácení Shop roku

SteelSeries Siberia 800

Termékkatalógus
SteelSeries Siberia 800
3,8 4 értékelés
Fej-/fülhallgató - 7.1 Dolby Virtual, frekvenciatartománya 20Hz-20.000KHz, impedancia 2200ohm, érzékenység -44 dB, 40mm neodímium mágnesek, OLED kijelző, működési idő 20 óra, 3,5 mm/3-tűs, 2,5 mm/3-tűs kimenetek
95 810 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MX042f8hk Termékszám:  61302
SteelSeries Siberia 800 95 810 Ft Felbontott raktáron

SteelSeries Siberia 800

SteelSeries Siberia 800 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Ön készen áll a szakadatlan zenei élmény kompromisszumok nélkül? Egy nemzetközileg elismert gyártója játéktartozékok, SteelSeries jön vezeték nélküli fejhallgató szó túlvilági Szibéria 800, ami mozog nemcsak játék, hanem alkalmi zenét hallgat egy magasabb szintre. Ha élvezik a reális hangvisszaadás vagy povedeného kialakítással azt tervezték meg. Szibéria 800 kínál szó szerint mindent a játéktól fejhallgató lehet számítani. Kompromisszumok nélkül biztosan nem számíthat.

legfontosabb jellemzői

  • Reális zenei reprodukció
  • térhatású hangzás
  • stílusos design
  • Kompatibilis a legtöbb eszköz
  • Adó beépített equalizer
  • kényelmes vezérlőelemek
  • 2 × erős, cserélhető akkumulátor (mindegyik tartja a fejhallgatót akár 20 óra működés egy feltöltéssel)

A lélegzetelállító zenei reprodukció

Élvezze kedvenc lejátszási listát, vagy a zenei szempont a játék, mint még soha. A szív fejhallgató erőteljes, 40 mm hosszú, neodímium hangszórók. Azok együtt támogatja a virtuális 7.1 surround hangzás megteremti a fül körül szó szerint lélegzetelállító hang hátteret. Ezen túlmenően, ez is része a készlet adó, amelyen keresztül módosíthatja a kapott zenei teljesítmény, ezek konkrét igényeket. Mindez anélkül, hogy káros választ.

Szólva az adó, csak fut keresztül a vezeték nélküli fejhallgató-csatlakozó más eszközökkel. adó, ezért a teljes fejhallgató-készlet kompatibilis sokféle különböző eszközöket. SteelSeries Siberia 800 csatlakozik a PC, Mac, Xbox One (adapterrel), PlayStation 4, telefonokon, táblagépeken és más eszközökön.

Stílusos design, amely nem hagyja abba

Vezeték nélküli fejhallgató SteelSeries Siberia 800 is tetszik neki nagyon nagy minták, amelyek biztosan hatni még a legigényesebb vásárló. Mellett azonban díszítő funkciót teljesít kialakítás is található praktikus. A test a fejhallgató megtalálható, többek között több ellenőrzés, amelynek köszönhetően nem is kell, hogy szüntesse meg a kanapéról. Minden fontos, hogy meghatározzák az eszközök. A fejhallgató kényelmes tartós viselést, talán nem is kell említeni.

Végül érdemes megemlíteni azt is, rendhagyó kihúzható mikrofon stílusosan egészíti ki az egyedi tervezésű fejhallgató, vagy a teljesítmény, cserélhető akkumulátor, amely megtartja Szibéria 800-20 üzemórát. A dobozban talál egy ilyen akkumulátort 2. Csak Tehát itt lemerült, és helyette Listening tovább.

További információk:

súly:
Fejhallgató 318 g akkumulátorral
Fejhallgató elemek nélkül 297 g

Portok fejhallgató:
Vezetékes Mode / Share Port,
Chat port
mini USB

Portok adó:
analóg bemenet
analóg kimenet
mini USB
optikai bemenet
optikai kimenet
teljesítmény

A csomag tartalma:
Szibéria fejhallgató 800
adó
2 db elem
6 × Kábel

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Siberia 800
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ