SteelSeries Siberia V2 Red

Termékkatalógus
SteelSeries Siberia V2 Red
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató frekvenciatartománya 18 Hz-28.000kHz, 32ohm impedancia, érzékenység 112 dB, 3,5 mm-es jack, kábelhossz 3 m
Kód:  XXMX042f7 Termékszám:  51104 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia V2 Red

SteelSeries Siberia V2 fejhallgató az utódja az első generációs povedeným kedvenc fejhallgató. Emellett kínál lenyűgöző design, kombinált fejlett funkciók és a teljesítmény. Zárt formája és kényelmes fülpárnák segít, hogy jelentősen csökkenti a környezeti zajt, és lehetővé teszi, hogy összpontosítson a telefon, a hangok a játék környezet, vagy zenét hallgat nagyon nehéz. Integrált 50 mm átalakítók is biztosítja a tökéletes frekvenciaátvitel minden használat.

Könnyű használat, majd gyakorlati hangerőszabályzó a kábelen. Beépített irányított mikrofon lehet csatlakoztatni és a bal rejtett egy shell, ami ideálissá teszi a zenehallgatás. Amikor kommunikál akkor egyszerűen kiveszi.

Műszaki adatok:

Fejhallgató:
Frekvencia tartomány: 18 - 28000 Hz
Impedancia: 32 ohm
Érzékenység: 112 db

mikrofon:
Frekvenciatartomány: 50-16 000 Hz
Forgatás: irányított
Érzékenység: -38 dB

csatlakozás:
Kábel hosszúság: 3 (1 + 2) m
Jack: 3,5 mm-es jack

Szín:
piros

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Siberia V2 Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia V2 červené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Siberia V2 červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siberia V2 Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siberia V2 Red.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ