Shop roku AlzaBoxy Q1

SteelSeries Siberia World of Warcraft

Termékkatalógus
SteelSeries Siberia World of Warcraft
Fej-/fülhallgató - frekvenciatartománya 16 Hz-28.000 kHz, 32 ohm ellenállás, megvilágított, 7.1 Surround Sound, 2 x 3,5 mm-es jack, kábelhossz: 3,2 m
Kód:  MX042hb Termékszám:  51154

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia World of Warcraft

A limitált kiadású fülhallgató a World of Warcraft minden rajongója számára ajánlott. A SteelSeries és a Blizzard összefogásával egy igazán exkluzív fejhallgatót hoztak létre a World of Warcraft tökéletes designjával, így a játékot sokkal magasabb színvonalon élvezheted.

 

Legfontosabb jellemzői

  • Exkluzív fejhallgató a World of Warcraft designjával
  • Erőteljes 50 mm átalakítók
  • Csökkentett feszességű acél fejpánt a nagyobb kényelemért
  • A hangerő beállítása egyetlen gomb segítségével
  • Műbőr betét
  • 7.1-es térhatású hang
  • Ragyogó világítás 16,8 millió színnel
  • Tartalmazza a számítógéphez és mobil eszközökhöz alkalmas kábeleket

Stílusos design

A fejhallgató nemcsak gyönyörű designt kínál a felhasználóknak, hanem számos korszerű funkciót és hihetetlen teljesítményt is. A zárt konstrukció és a kényelmes fülpárnázás jelentősen csökkenti a környezeti zajokat, és a játékkörnyezet hangjaira, a zenehallgatásra vagy a telefonhívások valóra váltására koncentrál. Az irányított mikrofon beilleszthető és elrejthető a bal egérbe, ami ideális a zenehallgatáshoz. Amikor használni akarod, akkor egyszerűen csak ki kell nyitni. A fejhallgatóhoz 1,2 méter hosszú kábelt csomagoltak, de ez akár 3,2 méteresre is bővíthető, egy a kábel hossza biztosan nem fog akadályozni a játékban.

Térhatás

A 7.1 csatornás térhangzás az USB hangkártya által biztosított kiváló minőségű algoritmusok segítségével valósul meg. A Dolby Prologic IIx minősítést gazdag és tökéletes hangtáblázattal bővíti. Az extrán vastag memóriahab fülpárnák kényelmes mesterséges bőrborítással rendelkeznek, így hosszú használat alatt sem lesz kényelmetlen. Az elegáns háttérvilágítással teljesen egyedi stílust hozhatsz létre a 16,8 milliós színpalettával, így biztosan stílusos környezetet alakíthatsz ki a játékhoz.

Széleskörű kompatibilitás

A hangkártya szabványos USB porttal csatlakozik a számítógéphez. A tetejéről egy pár 3,5 mm-es hangcsatlakozó található a saját fülhallgatóhoz való csatlakoztatáshoz. A fejhallgató egyszerűen csatlakoztatható bármely szabványos audió csatlakozóhoz. A hangerőszabályozás is egyszerű, mindössze a jobb oldali fülhallgató gombját kell bekapcsolni hozzá.

 

 

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Siberia World of Warcraft Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia World of Warcraft. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Siberia World of Warcraft.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ