Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Stiga asztaltenisz ütő

Termékkatalógus
Stiga asztaltenisz ütő
5 1 értékelés
Pingpongütő - ötcsillagos, konkáv (FL) fogantyú, tömege: 200 g
Kód:  SPTsc656 Termékszám:  7318681340012 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Stiga asztaltenisz ütő

Előnyben részesíti az intenzív összecsapásokat? Kedveli az agresszív játékot? Stílusa gyors és kemény? Ez az ötcsillagos asztaltenisz ütő, melyet elsősorban profi játékosok számára terveztek, pont Önnek való! Az egyedülálló WBR és ACS technológiák gyártásnál való használata garantálja a játékot befolyásoló tényezők lehető legjobb kombinációját. Üsse át érzéssel, kecsesen a labdát az ellenfele térfelére, és a Stiga Spica használatával legyen Ön a győztes! A Stiga eszközök az ITTF – a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség tanúsítványával rendelkeznek, így az ütőt akár hivatalos versenyeken is használhatja.

Legfontosabb jellemzői

  • Ötcsillagos asztaltenisz ütő versenyzők számára
  • Az agresszív és erős játékhoz tervezték
  • Markolata homorú
  • 2 mm-es Premium bevonat, hogy jobban ellenálljon az ütéseknek
  • Sebesség: 95
  • Csavarás: 96
  • Irányítás: 44
  • Öt rétegű fából készült
  • ITTF tanúsítvánnyal rendelkezik

Győzelem a gyártási technológiának köszönhetően

A WBR technológia biztosítja az alapanyag maximális belső csiszolását, így a WBR markolat teljesen üreges. A belső csiszolásnak köszönhetően a súlypont az ütő közepére kerül, mely közel esik a játékfelülethez. Az ütő teljesen kiegyensúlyozott, a játékos pedig jobban érzi a labdát.

Az ACS technológia biztosítja az ún. "gombák" gyártását, ezek a mikroszkopikus, vékony falú légkapszulák jelentősen levegősebb felületet biztosítanak, rendkívül elasztikusak és rugalmasak. A labda elütésekor ez a felület biztosítja a lehető legjobb csavarási lehetőségeket, sebességet és erőt.

STIGA 

A svéd Stiga vállalat közel 70 éve világelső az asztalitenisz felszerelések gyártásában. Termékei közkedveltek a profi játékosok körében. A Stiga vállalat kizárólagos ellátója Svédország, Kína, Szingapúr, Hong Kong és további nemzetek válogatottjainak.

 

Paraméterek

Szint
5 star Kész!
Fogantyú formája
Konkáv (FL) Kész!
Tömeg
200 g Kész!

Szint

Szint
5 star Kész!

Tartó alakja

Fogantyú formája
Konkáv (FL) Kész!

Tömeg

Tömeg
200 g Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Stiga asztaltenisz ütő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stiga Spica. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stiga Spica.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ