A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 Shop roku

Stratégiai játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(365)
DLC tartalom
(121)
Játékkredit
(1)
Platform
PC
(405)
PlayStation 5
(19)
PlayStation 4
(22)
Xbox Series X
(57)
Xbox Series S
(32)
Xbox One
(53)
Nintendo Switch
(23)
Licenc
Doboz
(82)
Letölthető
(425)
Kulcs
Steam
(366)
Xbox Live
(36)
Origin
(5)
Uplay
(7)
GOG.com
(1)
Műfaj
Stratégiai
(508)
Akció
(119)
Szimulátor
(68)
RPG
(52)
Versenyzős
(31)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(19)
PlayStation 5 optimalizálás
(1)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(31)
Szöveg
CS
(47)
EN
(498)
DE
(320)
HU
(10)
RU
(200)
UK
(2)
PL
(135)
FR
(233)
ES
(210)
IT
(189)
Zh
(52)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(3)
EN
(452)
DE
(152)
HU
(1)
RU
(63)
PL
(18)
FR
(97)
ES
(77)
IT
(72)
Zh
(4)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Játék és filmsorozat
Sid Meier's Civilization
(62)
Worms
(26)
Minecraft
(17)
Total War
(7)
Age of Empires
(5)

A stratégiai játékok a számítógépes játékok egy olyan műfaja, amelyben a stratégiai gondolkodás, a tervezés és a taktikai készségek a lehető legjobban kihasználhatók. A cél a terület felfedezése és elfoglalása, a bázis és a logisztika (a katonai stratégiai játék esetében a hadsereg) kiépítése, valamint az ellenséggel való szembeszállás. Gyere és fedezd fel velünk a stratégiai játékok sokaságát.

Tovább

Mi a stratégia?

A stratégiai játék egy olyan műfaj, amelyben egy hadsereg, város vagy intézmény parancsnoka vagy. A feladatod az utánpótlás gyűjtése, egységek, létesítmények építése, tervezés és taktika, hogy az általad irányított egység vagy nép győzzön az ellenfél vagy versenytárs ellen, esetlegesen elérje céljait egy bizonyos időn belül.

i

Mit jelent a görög stratégia szó? A stratégia szó jelentése két részből áll: stratos (hadsereg) és agein (vezetni). Szó szerint úgy fordítható, hogy "a harcos hivatása"

.

Milyen lehet egy stratégiai játék?

A stratégiai játékok tipikusan a felül nézetesek. A képernyőre úgy nézel, mint egy térképre, így tökéletes áttekintést kapsz az akcióról. Ugyanakkor az egyes helyszínekre is ráközelíthetsz. A játék elején azonban nem biztos, hogy minden tér látható. Először fel kell fedezned azokat az egységeiddel.

War Strategy - Játékfelület

A háborús stratégiai játék általában felülnézetből irányított, ahol a képernyő szélein elhelyezett vezérlőkkel kezelhetünk mindent.

A stratégia elemei más játékműfajokban is megtalálhatók. Gyakran például az akció- és puzzle játékokban vagy az RPG-kben (Role Playing Game, szerepjáték).

A stratégiai játékok felosztása

A stratégiai játékok tovább oszthatók alműfajokra, amelyek a műfaj fennállása során alakultak ki. A felosztás alapja a játék dinamikája (ez lehet fordulóalapú és valós idejű stratégia), valamint a játék témája (vannak háborús, építős, sport vagy űr stratégiai játékok is). Ezek az alműfajok többféleképpen összefonódnak, például a háborús (katonai) stratégiai játék gyakran valós idejű és általában építési elemeket is tartalmaz 

.
  • A háborús stratégiai játékok a harcra összpontosítanak. Felépíted a hadseregedet, és kivonulsz vele az ellenség ellen.
  • Az építős stratégiai játékok a városok vagy különböző intézmények (állatkertek, kórházak) építéséről és irányításáról szólnak.
  • A stratégiai játék szimulátorok a valós élethelyzeteket utánozzák. Ezekben pl. egy sportcsapat menedzserévé válhatsz.
  • A valós idejű stratégiai játékok valós időben zajlanak. Döntéseidnek tehát azonnali hatása van.
  • A forduló alapú stratégiai játékok a társasjátékokhoz hasonlítanak. Minden játékos egymás után kerül sorra.

i

A forduló alapú és a valós idejű stratégiai játékok is viselhetik a 4X címkét. Ez a 4 cél rövidítése, amelyet játékosként a győzelemhez teljesítened kell: Explore, Expand, Exploit, Exterminate.

A stratégiai játék különböző kiadásokban készülhet

A stratégiai játékok különböző kiadásokban jelennek meg, és a gyártók idővel kiegészítésekkel is frissítik őket.

  • A Basic Edition magát a játékot tartalmazza.
  • A Deluxe Edition egy bónusz bővítést is tartalmaz.
  • A DLC egy datadisc, amely új elemekkel egészíti ki a stratégiai játék részleteit.
  • A Season Pass tartalmazza az összes DLC-t, de az alapkiadás nélkül nem játszható.
  • A GOTY azokra a stratégiákra utal, amelyek elnyerték Az év játéka címet.

Stratégiai játék címeket keresel magyar nyelven? Akkor válaszd őket lokalizáció szerint. A magyar audiolokalizáció szinkronizálást, a szöveges lokalizáció feliratozást jelent.

Játék licencek és a stratégiai játékok telepítése

A stratégiai játékok megvásárolhatók klasszikus, dobozos (némelyik tartalmaz egy kódot a játék regisztrálásához egy digitális fiókhoz), vagy elektronikus licencben. A fizetés után kapsz egy kódot, amelyet a kiválasztott játékboltok valamelyikében (Steam, Uplay, Xbox Live, Microsoft Store stb.) beválthatsz. Telepítési utasításokat a termékleírásban találsz.

Az online játékot is lehetővé tevő PS4-es stratégiai játékokhoz PlayStation Plus előfizetésre van szükséged.

Stratégiai játékok különféle platformokra

A kategóriákat aszerint is ki kell választanod, hogy milyen platformon (PC-n vagy konzolon) szeretnéd játszani őket. Milyen lehetőségeid vannak?

A stratégiai PC játékok különböző minimális és ajánlott gépigénnyel rendelkeznek, elsősorban az operációs rendszer, a processzor és a grafikus kártya tekintetében.

Stratégiai játékok és a PEGI

Míg a stratégiai játékok nem éppen részletesek, ha erőszakról van szó, még rájuk is vonatkozik a bevett PEGI (Pan European Game Information) besorolás. Ez különösen azokra a háborús játékokra vonatkozik, amelyekben a háború a játék témája. A vulgáris nyelvezet is gyakori a stratégiai játékokban. Ezen kritériumok alapján választhatsz olyan játékokat, amelyek 3-18 éves korosztály számára alkalmasak.

i

A PEGI figyelembe veszi azt a lehetőséget is, hogy egy adott stratégiai játékot online játszanak, ahol a különböző csapattársak nem biztos, hogy teljesen megfelelő módon fejezik ki magukat.

Minden idők legjobb stratégiai játék címei

Kíváncsi vagy, hogy szerintünk melyek minden idők legjobb stratégiai játékai? Íme a lista:

  1. Age of Empires II: ezer év civilizációtörténete egy játékban. Vajon a te törzsed jut a legtovább?
  2. A Transport Tycoon Deluxe játékban egy közlekedési mágnás bőrébe bújhatsz. Építs monopolhelyzetet a közúti, vasúti, hajó- és légi közlekedés uralásával.
  3. A StarCraft egy legendás katonai sci-fi stratégiai játék. Győzz le más szupercivilizációkat, és urald a Tejútrendszert.
  4. A Command & Conquer: Red Alert 2 valós idejű stratégiai játéknak számít. A történet egy fiktív modernizált csatáról szól a szövetséges (USA, Egyesült Királyság, Németország, Franciaország) és szovjet erők között.
  5. A SimCity egy városépítős stratégiai játék, amelyben egy várost építhetsz. Sikerül minden lakosnak örömet szerezned anélkül, hogy csődbe jutnál?
PC építős stratégiai játék

A SimCity stratégiai játék kifejezetten PC-re készült. Lakótelepekkel, sportlétesítményekkel, kereskedelmi és ipari övezetekkel teli várost építesz a lakosok számára.

Olcsó játékokat keresel? Nincsenek ingyenes játékaink, de rengeteg klassz játék vár rád ebben a kategóriában: Stratégiai játékok akciós áron - Árnyesés.

Taktika vs. Stratégia: Mi a különbség köztük?

Míg ezeket a kifejezéseket néha összekeverik és olykor átfedik, van köztük különbség. A stratégia meghatározza a célokat (kit kell meghódítani és mit kell elérni), míg a taktika konkrétabb arról szól, hogy hogyan, hol és mikor kell támadni.

A stratégiai játékok többjátékos módban sokkal szórakoztatóbbak. Valódi csapattársak ellen sokkal jobban meg kell tervezned a stratégiádat és a megfelelő taktikát választanod, mint az AI ellen.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Minecraft Starter Collection - PS4 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai, gyerekeknek és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 890 Ft

2.
Minecraft + 3500 Minecoins - Xbox Szállításra kész 2 db
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel a véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző dolgokat a legegyszerűbb óvóhelyektől a legnagyobb várakig. Játssz a Kreatív játék módban korlátlan erőforrásokkal, vagy bányássz a világ mélyén a Túlélő játékban, ahol fegyvereket és páncélokat készíthetsz, és veszélyes lényekkel harcolhatsz.
11 490 Ft

3.
On The Road Truck Simulator - PS4, PS5 Szállításra kész 3 db
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Több mint 6500 km autópálya és autóút áll rendelkezésre - köztük számos autópálya-csomópont és több mint 15 német város, például Hamburg, Bréma, Köln, Hannover és Berlin, egyedi kialakítással.
10 890 Ft

Még több
508 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
Middle-earth: Shadow of War - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0175
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 29×
Minecraft Starter Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai, gyerekeknek és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1162
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,5
On The Road Truck Simulator - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Több mint 6500 km autópálya és autóút áll rendelkezésre - köztük számos autópálya-csomópont és több mint 15 német város, például Hamburg, Bréma, Köln, Hannover és Berlin, egyedi kialakítással.
10 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX954
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Minecraft Legends: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1181
4,8 67×
Minecraft - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek - Járd be a Minecraft által véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző épületeket - a legegyszerűbb házikóktól kezdve egészen a leglátványosabb várakig! Játssz kreatív módban (Creative Mode), vagy túlélő módban (Survival Mode), bányássz a föld legmélyéből, ahol saját fegyvereket és pajzsokat kell majd készítened, amelyek védelmet nyújtanak a veszélyes ellenséggel szemben!
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW060
Minecraft + 3500 Minecoins - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel a véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző dolgokat a legegyszerűbb óvóhelyektől a legnagyobb várakig. Játssz a Kreatív játék módban korlátlan erőforrásokkal, vagy bányássz a világ mélyén a Túlélő játékban, ahol fegyvereket és páncélokat készíthetsz, és veszélyes lényekkel harcolhatsz.
11 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0443
Two Point Campus: Enrolment Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A játékban a feladatod egy középiskolai campus felépítése és működtetése, ahol a döntéseid befolyásolják az iskolába felvett diákok és az alkalmazott személyzet életét.
Szuper ár
8 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0069
5,0
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai és gyerekeknek - Vidd magaddal a készülékedet bárhová, és készülj fel az élőhalottak, akik meg akarják kapni az agyat, és az őket megállítani próbáló növényvilág közötti harcra.
Leárazás -3 %
11 490 Ft 11 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW796
5,0
Football Manager 2024
PC játék - elektronikus licenc, Steam és Epic Games Store kulcs, műfaja stratégiai, sport és szimulátor - Fedezd fel a győzelem új módjait a Football Manager 2024-ben, a sorozat történetének legösszetettebb változatában. Az innovatív új eszközök és funkciók lehetővé teszik a számodra, hogy a világ legnagyobb futballklubjainak főnökeként a pályán és a pályán kívül is sikereket érj el. Akár az a fajta menedzser vagy, aki az azonnali dicsőséget szereti hajszolni, akár az alapoktól építed fel a klubot, a tökéletes kihívás vár rád.
Leárazás -27 %
12 890 Ft 17 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1432
4,6
Sid Meiers Civilization VI - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Civilization VI konzol verziója a legújabb fejlesztéseket, javításokat és 4 további játékbővítményt is tartalmaz.
Leárazás -8 %
8 090 Ft 8 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX718
3,8 44×
Minecraft - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Minecraft,net kulcs, műfaja stratégiai - Látogass el a Minecraft véletlenszerűen generált világába és építs lélegzetelállító épületeket a legegyszerűbb házaktól a legpompásabb kastélyokig. Játssz kreatív módban, vagy áss le a föld mélyére a túlélésért, ahol saját fegyvereket és páncélokat kell készítened, hogy megvédhesd magad a veszélyes támadóktól.
11 750 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002981
5,0
Fire Emblem Engage - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Fell Dragon felemelkedik! A játék a Fire Emblem-sorozatból az Elyos kontinensen játszódik, amelyet a szent földet körülölelő négy birodalom alkot. Több ezer évvel ezelőtt kegyetlen háború tört ki itt Elyous lakói és a Fell Dragon között. Ezalatt a helyiek elkezdtek emblémákat, más világokból származó hősöket idézni, hogy a segítségükre siessenek. Az emblémákkal az oldalukon minden nemzet harcosai ádázul küzdöttek, míg végül sikerült bebörtönözniük Fell Dragont. A közelmúltban azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy Fell Dragon hamarosan feltámadhat...
18 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1141
4,1 28×
Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai és gyerekeknek
12 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1935
4,6 23×
Minecraft - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
7 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0112
5,0
Truck Driver - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Élvezd a teherautó-sofőr karrieredre összpontosító teherszállítási élményt. Minden egyes munkával hozz létre szorosabb kapcsolatokat a helyi közösséggel, szabd testre az autód egy halom alkatrésszel, és tökéletesítsd kedved szerint.
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX940
4,0
Pikmin 1 + 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
17 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1235
3,8
Age of Empires IV: Anniversary Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és stratégiai
14 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2025
4,5
Command & Conquer The Ultimate Collection - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja stratégiai
17 730 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003833
4,0
Minecraft Dungeons Ultimate Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel az akcióval, kincsekkel és vad pillanatokkal teli szinteket. Csatlakozz egy hősies expedícióhoz, hogy megmentsd a falusiakat és megsemmisítsd a gonosz Arch-Illagerat!
14 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1839
3,4
Bus Simulator 21 - Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Készülj fel egy teljesen új, magával ragadó amerikai térképre, az Angel Shores-ra, és az előző rész európai térképének, a Seaside Valley-nek egy átdolgozott változatára - beleértve annak bővítését is. A Bus Simulator 21 még nagyobb, nyitott világa lehetőséget ad arra, hogy megtapasztald egy buszsofőr izgalmas mindennapjait két hatalmas városban, amelyeket szabadon felfedezhetsz.
8 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1336
4,0
Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai
2 540 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005498
4,0
Truck Driver - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Élvezd a teherautó-sofőr karrieredre összpontosító teherszállítási élményt. Minden egyes munkával hozz létre szorosabb kapcsolatokat a helyi közösséggel, testre szabhatod autód egy halom alkatrésszel, és tökéletesítsd kedved szerint.
Leárazás -22 %
12 690 Ft 16 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW761
5,0
Minecraft Legends Deluxe Edition - Windows Digital
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és stratégiai - Piglin romlottsága szétterjed az egész Túlvilágon, és mindent eléget, amihez hozzáér. Hős vagy, aki megvédi ezt az országot? Tervezd meg a stratégiádat, és vedd fel a harcot a piglinekkel epikus csatákban - de vigyázz! mindig visszavág. Hódítsd meg a piglin bázisokat nappal, és védd meg szövetségeseidet sötétedés után.
16 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2074
5,0
The Settlers 7 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja stratégiai
2 200 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005628

Stratégiai játékok

Stratégiai játékok

A Stratégiai játékok kategóriában összesen 509 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó stratégiai játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább stratégiai játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb stratégiai játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: stratégiai játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ