AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Streamplify Light 14

Termékkatalógus
Streamplify Light 14
Stúdió lámpa LED, 14 W
Kód:  SPF01a2 Termékszám:  SPIR-LZ14222.11 Gyártó honlapja:

Streamplify Light 14

Minőségi világítástechnikára van szükséged? A(z) Streamplify Light 14 fotólámpa nem csak a jeleneteket világítja meg könnyen, de a sötét helyeket is. Egyik fő előnye, hogy állandó megvilágítást biztosít. Ebből adódóan sötét helyek megvilágítására és videofelvételek készítéséhez is alkalmas. A kör alakú fotólámpa rendkívül népszerű a termék- és portréfotósok körében, mivel egyenletesen szétszórja a fényt és nem hoz létre árnyékot. Az áramot villamos hálózatról kapja, így elegendő bedugnod egy hagyományos aljzatba. A csomagolásban a következő kiegészítők is megtalálhatók: távirányító. A lámpa összteljesítménye 14 W. Ennek az értéknek meg kell felelnie a helyiség követelményeinek. Itt is érvényes, hogy minél magasabb ez a szám, annál nagyobb helyiséget tud megvilágítani. A(z) Streamplify által gyártott fotólámpa fényforrását hatékony, de gazdaságos LED diódák alkotják.

A(z) Streamplify Light 14 fotólámpa főbb tulajdonságai

  • A fotólámpa gondoskodik a jelenetek megvilágításáról és az ideális feltételek megteremtéséről a tökéletes felvételek érdekében
  • A folytonos fény állandó megvilágítást biztosít
  • A kör alakú Streamplify fotólámpa egyenletesen eloszlatja a fényt és nem hoz létre árnyékot
  • Ennek a terméknek a teljesítménye: 14 W
  • Áramellátás: hálózati
  • A csomagban a következő kiegészítők is megtalálhatók: távirányító
  • A fényforrás típusa: LED dióda

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Streamplify Light 14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Streamplify Light 14. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Streamplify Light 14. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Streamplify Light 14. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Streamplify Light 14.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ