Shop roku 30 dnů na vrácení

Strivectin Duo Anti-Wrinkle Kit

Termékkatalógus
Strivectin Duo Anti-Wrinkle Kit
Kozmetikai ajándékcsomag ránctalanító, azonnal simítja, tökéletesen feszesíti és tonizálja a bőrt - 14 495 Ft/db
Kód:  KSPL2662 Termékszám:  810014321417

Strivectin Duo Anti-Wrinkle Kit

A StriVectin Duo ránctalanító ajándékkészletében  nagyon hatékony ránctalanító kozmetikumok választéka található. Két termék tökéletes kombinációja, amellyel bőröd hidratált, szemkörnyéked ragyogó lesz, ráncok  nélkül. A továbbfejlesztett  összetételű StriVectin SD Advanced PLUS Intensive Concetratehidratáló krém aCollagex-CE komplexnek köszönhetően gondoskodik a megfelelő kollagéntermelésről, és ezáltal jelentősen csökkenti a ráncokat és a vonalakat. Ha a Strivectin BlurFector for Eyes primert használod a szemed körül, akkor szemkörnyéked kivilágosodik, ráadásul megkönnyíti a smink felvitelét. A StriVectin bőrápolási termékek sikerének titka a szabadalmaztatottNIA-114 niacinmolekulaban (B3-vitamin) rejlik, amely megerősíti és megújítja a bőr védőgátját, és biztosítja az összes alkotóelem maximális hatását.

A StriVectin Duo Anti-Wrinkle kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Ajándékcsomag ránctalanító kozmetikumokból
  • A csomag kétféle terméket tartalmaz a bőr és a szem környékének kezelésére
  • StriVectin SD Advanced PLUS Intensive Concetrate hidratáló krém a ráncok és a vonalak ellen
  • Strivectin BlurFector az Eyes szemsmink alapjához
  • Az összes termék a szabadalmaztatott NIA-114 niacint (B3-vitamint) tartalmazza
  • 40 éves kutatás eredménye klinikailag bizonyított eredményekkel
  • A StriVectin termékek egyikét sem vizsgálták állatokon

StriVectin SD Advanced PLUS Intensive Concetrate - továbbfejlesztett hidratáló, amely csökkenti a ráncok és vonalak megjelenését

Az innovatív StriVectin SD Advanced PLUS Intensive Concetrate most erősebb és koncentráltabb, mint valaha. Csökkentsd a ráncokat és szabadulj meg a vonalaktól a továbbfejlesztett Colagex-CE komplexnek köszönhetően, réz-tripeptiddel és tengeri fermentátumkkal. Ez a komplex, a szabadalmaztatott NIA-114 niacin-molekula erőteljes támogatásával,hatékonyan serkenti a 10-es típusú kollagén termelődését. A bőr tehát tökéletesen hidratált, természetesen rugalmas, ragyogó és egészségesebb megjelenésű lesz. Most már nyugodtan nevethetsz, nem kell félni a ráncoktól.

Hatóanyagok:
NIA-114 (Niacin - B3-vitamin) - tápanyagokat szolgáltat a bőrnek és növeli más összetevők hatékonyságát
Collagex-CE Complex - a kollagéntermelés stimulálására
Hialuronsav - mély hidratációt biztosít

Bőrtípus:
Alkalmas minden bőrtípusra.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű krémet a megtisztított bőrre, és finoman masszírozd be ujjaiddal a vonalakra és a ráncokra hajlamos területeken. Kerüld a szem környékét. A krémet reggel és este alkalmazd.

Összetétel:

Aqua (Water, Eau), Butylene Glycol, Myristyl Nicotinate, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isocetyl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Bisabolol, Myristyl Myristate, Pentylene Glycol, Dimethicone, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Squalane, Caffeine, Arachidyl Alcohol, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Plankton Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Lepidium Sativum Sprout Extract, Caprylyl Glycol, Isohexadecane, Panthenol, Lecithin, Ceramide NG, Urea, Trehalose, Dipeptide-2, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tetrapeptide-21, N-Hydroxysuccinimide, Chrysin, Palmitoyl Tripeptide-1, Parfum (Fragrance), Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Polymethyl Methacrylate, Arachidyl Glucoside, Polysorbate 80, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, BHT, Hesperidin Methyl Chalcone, Steareth-20, Sodium PCA, Pullulan, Silica, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Resveratrol, Polyquaternium-51, Triacetin, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Tin Oxide (CI 77861), Iron Oxide (CI 77491), Aminomethyl Propanol, Sodium Salicylate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbic Acid

Strivectin BlurFector for Eyes - primer a ragyogó szemkörnyékért

Annak érdekében, hogy sminked és tökéletes megjelenésed a lehető leghosszabb ideig tartson, fontos a bőr megfelelő előkészítése. A Strivectin BlurFector for Eyes sminkalapja számára ez gyerekjáték. Ez a orimer tökéletesen egységesíti és simítja a bőrt, és a smink felvitele sokkal könnyebb lesz a segítségével. Ezenkívülminimalizálja a szem karikáit és a finom vonalakat. Megakadályozza, hogy a szemhéjfesték a bőr redőiben lerakódjon és láthatóvá tegye az vonalakat. Biztosíts a bőrödnek hibátlan megjelenést és tartós, tökéletes sminkhatást.

Hatóanyagok:
NIA-114 (Niacin - B3-vitamin) - tápanyagokat szolgáltat a bőrnek és növeli más összetevők hatékonyságát

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra megfelelő

Használat:
A legjobb eredmény elérése érdekében tanácsos először a szemkrémet használni. Ezután vigyél fel kis mennyiségű primert a szem környéki bőrre és a szemhéj területére, és engedje beszívódni, ujjbegyeid óvatos ütögetésével segítve. Várj legalább 30 másodpercet a smink felhordása előtt. A primert önmagában is használhatod, hogytiszta és természetes megjelenésre tegyél szert.

Összetétel:

Dimethicone, Isododecane, Polymethyl Methacrylate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Silica, VP/Hexadecene Copolymer, Stearyl Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Mica, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, Ethylhexyl Palmitate, Myristyl Nicotinate, Synthetic Fluorphlogopite, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ceramide NP, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Butter, Bisabolol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oleic Acid, Terminalia Arjuna Extract, Phytosterols, Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Dimethiconol, Astragalus Membranaceus Root Extract, Lecithin, Zingiber Zerumbet Extract, Stearic Acid, Isoceteth-10, Ubiquinone, Triethoxycaprylylsilane, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Aluminum Hydroxide, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides)

A készletben található:
1 × StriVectin SD Advanced PLUS Intensive Concetrate - továbbfejlesztett hidratáló, amely jelentősen csökkenti a ráncok és vonalak megjelenését
1 × Strivectin BlurFector for Eyes - sminkalap a szem területének azonnali ragyogóvá varázsolásához

Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Hatás
Ránctalanító, Lifting és feszesítő Kész!
Használat szerint
Nappalra és éjszakára Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Ránctalanító, Lifting és feszesítő Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappalra és éjszakára Kész!

Csomagolás

Űrtartalom
90 ml Kész!

Fajta

Kozmetikum típusa
Bőr- Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Strivectin Duo Anti-Wrinkle Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN Duo Anti-Wrinkle Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Strivectin Duo Anti-Wrinkle Kit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ