Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

STX MD-4030 fémdetektor

Termékkatalógus
STX MD-4030 fémdetektor
3,0 1 értékelés
Fémdetektor - LCD kijelző, hangerősség és érzékenység beállítása, minden fémtípus keresésére, egyedi hangjelzés beállításának lehetősége a tárgyak számára, 2× 9 V akkumulátor (nem tartozék), fülhallgató csatlakoztatásának lehetősége, keresés sekély vízben, két üzemmód - All Metal és Disc, frekvencia 5,0 KHz, érzékenység 13 cm
Kód:  STXMD_01 Termékszám:  MD-4030

STX MD-4030 fémdetektor

Az STX MD-4030 egy rendkívül pontos és gyorsan reagáló digitális detektor. Az információkat közvetlenül az LCD képernyőn jeleníti meg, így azonnal áttekintheted az éppen észlelt tárgyat. Az STX MD-4030 fémdetektor hangereje és érzékenysége szabályozható, ennek köszönhetően minden helyzethez alkalmazkodik. A detektor alkalmas katonai célokra, biztonságiellenőrzésekre, de régészeti feltárások vagy kincsvadászat alkalmával is rendkívül hasznos darab. Minden típusú fémet felismer, mint amilyenek például az érmék, relikviák, ékszerek, arany vagy ezüst. Értékelni fogod, hogy univerzálisan felhasználható, használata pedig rendkívül egyszerű. Az STX MD-4030 fémdetektor All Metal a Disc üzemmódokkal áll rendelkezésre.

Az STX MD-4030 fémdetektor legfontosabb jellemzői

  • Az STX MD-4030 fémdetektor LCD kijelzővel felszerelt
  • Hangereje és érzékenysége szabályozható
  • Minden típusú fém keresésére alkalmas 
  • Egyedi hangjelzés állítható be az egyes tárgyak számára
  • Két 9 V akkumulátorral működteti (nem tartozék)
  • A fémdetektor akkumulátor állapotjelzővel  felszerelt
  • Fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége
  • Hangereje beállítható 
  • Sekély vízben is kereshetsz vele
  • Az STX MD-4030 fémdetektor All Metal a Disc üzemmódokkal áll rendelkezésre

Állítsd be, mit szeretnél találni

Az STX MD-4030 fémdetektor hatalmas előnye, hogy megadhatod, mely elemeket nem szeretnéd keresni, így a detektor nem fogja észlelni őket, amivel időt takarítasz meg. Ezen felül minden egyes fémtípushoz egyedi keresési hangot állíthatsz be, így kell folyamatosan figyelned a képernyőt, ami megkönnyíti a keresést, különösen gyenge fényviszonyok esetén. Az akkumulátor kijelzőjén azakkumulátor állapotára vonatkozó információk láthatók. Az indikátornak köszönhetően mindig látni fogod az aktuális töltöttségi idejét. Az STX MD-4030 fémdetektort két darab 9 V akkumulátor működteti, amelyeket  a csomag nem tartalmazza.

Az STX MD-4030 fémdetektor praktikus funkciói

A vezeték az STX MD-4030 fémdetektor teste köré feltekert, így a vezérlőegységet és a keresőtekercset összekötő kábel nem fog összekuszálódni. További praktikus funkció a fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége. A hangkimenet és a fejhallgató hangereje szabályozható. A fémdetektort sekély vízben is használhatod, hiszen keresőtekercse vízálló. Az érzékelő hossza akényelmes használat érdekében beállítható. Értékelni fogod a praktikus kartámaszt, amely csökkenti az alkarok megterhelését. A fémdetektor 5,0 KHz körüli frekvenciát használ, érzékenysége 13 cm- nél kezdődik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STX MD-4030 fémdetektor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STX MD-4030 detektor kovu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STX MD-4030 - Detektor kovu.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ