A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Sütőtálak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alak
Ovális
(3)
Szögletes
(30)
Kerek
(9)
Anyag
Üveg
(34)
Porcelán
(4)
Kerámia
(2)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(5)
Világos
(3)
Krémszínű
(1)
Átlátszó
(34)
Szürke
(1)
Magasság
4,5 cm
8 cm
-
Szélesség
11,5 cm
43 cm
-
Hossz
10,5 cm
34 cm
-
Átmérő
9 cm
10 cm
-

A sütőtál az ételek széles skálájának elkészítéséhez nélkülözhetetlen konyhai eszköz, a hagyományos rakott ételektől a modern kulináris alkotásokig. Tudj meg többet arról, hogyan kell kiválasztani a megfelelő sütőtál típust anyag, méret vagy alak alapján. Ezek kulcsfontosságú paraméterek a tökéletes sütési eredmény eléréséhez. Olvass tovább, és találd meg a számodra legmegfelelőbb sütőtál modellt, amellyel gazdagíthatod kulináris készségeidet, a következő szintre emelheted a sütési élményt.

Tovább

A minőségi sütőtál minden konyhában hasznos

A megfelelő sütőtál hatással lehet az ételek ízére, állagára és megjelenésére, ezért az ideális termék gondos kiválasztása elengedhetetlen. A választás során fontos figyelembe venni a tál formáját, amelynek illeszkednie kell az elkészíteni kívánt étel típusához. A megfelelő méret vagy anyag is fontos, ami befolyásolja a sütőtálak hőállóságát és a hő egyenletes eloszlásának képességét. Lássuk, melyik sütőtál szolgál majd a legjobban a konyhában.

A sütőtálak anyaga

A sütőtál anyagának kiválasztása nagyban befolyásolja a sütés minőségét és stílusát. Az egyes anyagok különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, a hővezető képességtől kezdve az esztétikai megjelenésig, amelyek befolyásolhatják mind a konyhai eredményeket, mind az ételek megjelenését. A legnépszerűbb anyagok közé tartozik az üveg, a porcelán, az öntöttvas és a kerámia. Mindegyiknek megvannak a maga sajátos erősségei és ideális felhasználási területei. A választás során fontos figyelembe venni, hogy milyen ételeket fogsz készíteni a sütőtál használatával, milyen gyakran fogja használni, és milyen szintű karbantartást hajlandó elfogadni. Ismerd meg alaposabban az egyes típusokat, és válaszd ki a megfelelő darabot.

  • Az üveg sütőtálak sokoldalúságuknak és magas hőmérsékletnek való ellenállásuknak köszönhetően népszerűek. Nem kell deformáció vagy káros anyagok miatt aggódni. Az üveg átlátszóságának köszönhetően könnyen nyomon követheted a sütési folyamatot. Emellett az üveg sütőtál a mosogatógépben mosható kialakításának köszönhetően könnyen tisztítható.
  • A kerámia sütőtál a magas hőmérsékletekkel szembeni ellenálló képessége és a hő egyenletes eloszlásának köszönhetően kedvelt választás. Ideális lassú sütéshez, és rusztikus megjelenést kölcsönöz a konyhának. A kerámia sütőtál karcálló és könnyen tisztítható.
  • A porcelán sütőtálak esztétikájukkal tűnnek ki a többi közül, és ideálisak az ételek tálalásához. Karcállóak és megtartják a hőt, tökéletesek a hosszú vacsorákhoz. A porcelán sütőtál azonban törékenyebb, mint más anyagok, és óvatosabb bánásmódot igényel.
  • Az öntöttvas sütőtálak nagyon jó változatok, amelyek egyenletes eloszlatják és megtartják a hőt. Ez elengedhetetlen a húsok vagy zöldségek sütéséhez. Ezek a sütőtálak a tűzhelyen és a sütőben is használhatók, így rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Az öntöttvas azonban különleges gondoskodást igényel.

Üveg sütőtál
Üveg sütőtál

Kerámia sütőtál fedővel
Kerámia sütőtál

Porcelán sütőtál
Porcelán sütőtál

Öntöttvas sütőtálak
Öntöttvas sütőtálak

Egyes sütőtálak képesek magas hőmérsékletet (akár 500°C) is elviselni. Ez az ellenállás sokoldalú használatot biztosít a különböző konyhai technikákhoz. Alapesetben egy sütőtál legalább 200°C-ot bír.

Sokféle formájú sütőtál kapható

A sütőtálak formája jelentősen befolyásolhatja a praktikus használatot, valamint a kész étel megjelenését is. Választhatsz ovális, szögletes és kerek formákat, amelyek mindegyike különböző típusú ételekhez és sütési módszerekhez ideális. A sütőtál kiválasztásakor nemcsak az esztétikát kell figyelembe venni, hanem azt is, hogy a forma hogyan befolyásolja a hőeloszlást, és mennyire lesz egyszerű az étel tálalása.

  • Az ovális sütőtálak nagyszerű választás egész csirke vagy más húsok sütéséhez, mivel alakjuk segít egyenletesen eloszlatni a hőmérsékletet a tál teljes felületén. Ezenkívül elegáns megjelenésüknek köszönhetően ezek a sütőtálak alkalmasak arra, hogy közvetlenül az asztalon tálalják belőlük az ételt.
  • A négyzet alakú sütőtál sokoldalú típus. Ideális lasagne, sült tészta vagy brownie sütéséhez, ahol az egyenes élek és sarkok megkönnyítik a vágást és a tálalást. Ez a forma hatékonyan kihasználja a sütőteret is, ami praktikus, ha egyszerre több ételt készítesz.
  • A kerek sütőtálak tökéletesek sütemények, lepények vagy akár kenyér sütéséhez. Ez a forma elősegíti az egyenletes hőeloszlást, ami elengedhetetlen a sütemények tökéletes állagának eléréséhez. Egy kerek sütőtál esztétikusabbá teszi az ételek megjelenítését.

Ovális sütőtálak
Ovális sütőtál

Négyzet alakú sütőtálak
Négyzet alakú sütőtál

Kerek sütőtálak
Kerek sütőtálak

i

Egy dizájner sütőtál tökéletessé teszi a konyhád

Ami a dizájnt és az esztétikát illeti, a sütőtál színe ugyan nincs közvetlen hatással a sütésre, de fontos szerepet játszik az ételek megjelenítésében, és tükrözheti a stílusodat vagy kiegészítheted vele a konyhai dekorációt. A világos színek kiemelhetik az edények színességét, míg a sötét árnyalatok eleganciát kölcsönöznek, és praktikusabbak a foltok elrejtéséhez.

Fontos a méret, hogy a sütőtálak beférjenek a sütőbe

A sütőtál méretei döntő fontosságúak a sütési igényeinek megfelelő edény kiválasztásában. Ezek a paraméterek határozzák meg, hogy hány hozzávalót tudsz belehelyezni, és hogy a sütőtál mennyire fog elférni a sütőben. Ne becsüld alá ezt a tényezőt. Íme a legfontosabb méretparaméterek rövid leírása:

  • Magasság (2,4-8,5 cm): a sütőtál magassága befolyásolhatja a benne elkészíthető ételek típusát. Az alacsonyabb típusok ideálisak vékony palacsinták vagy quiche-ek sütéséhez, míg a magasabb változatok terjedelmesebb és réteges ételek, például lasagne vagy sült húsok készítéséhez valók.
  • Szélesség (6-43 cm) és hossz (6-40 cm): a szélesség és a hossz határozza meg a sütőtál teljes méretét, és így az egyszerre elkészíthető ételek mennyiségét. A kisebb darabok kiválóan alkalmasak kis adagok elkészítéséhez, vagy ha egy vagy két személyre sütsz, míg a nagyobb tálakkal nagyobb csoportoknak készíthetsz ételeket.
  • Átmérő (6-38 cm): különösen a kerek formák esetében fontos, és befolyásolja, hogy mekkora tortát vagy pitét lehet sütni bennük. A kisebb átmérőjű sütőtálak kis süteményekhez, míg a nagyobb átmérőjűek nagy torták vagy sült ételek készítésére alkalmasak.
  • Térfogat (60 ml-4,5 l): a sütőtál térfogata kulcsfontosságú annak meghatározásához, hogy mennyi ételt készíthetünk benne. A créme brulee-hez való kis sütőtálak térfogata általában körülbelül 150-250 ml, míg a lasagne-hoz való nagy változat térfogata körülbelül 5 liter.

Gazdaságos megoldást keresel? Vásárolj sütőtál készletet, vagy válassz olcsó sütőtál típust. Itt a legolcsóbb modelleket találod.

A sütőtálak nagyszerű és praktikus tulajdonságai

A sütőtálak számos praktikus tulajdonsággal rendelkeznek. Ezek a funkciók nagyban befolyásolhatják a használatukat és a karbantartásukat. Az ideális típus kiválasztásakor döntő fontosságú, hogy ezek közül a jellemzők közül melyek a legfontosabbak a konyhai készségeid és főzési szokásaid szempontjából.

  • A mosogatógépben mosható sütőtálak jelentős előnye a könnyű és kényelmes tisztítás. A felhasználók egyszerűen betehetik ezt a tálat a mosogatógépbe a többi konyhai eszközzel együtt, így megtakarítva a kézi mosogatáshoz szükséges időt és energiát.
  • A mikrohullámú sütőben használható sütőtálak lehetővé teszi az ételek biztonságos melegítését közvetlenül a tálban, ami az ételek egyszerű elkészítésének vagy újra melegítésének előnyét nyújtja. Ez a funkció különösen hasznos az ételek gyors befejezéséhez vagy a maradékok újra melegítéséhez.
  • A grillezésre alkalmas sütőtál ellenáll a magas hőmérsékletnek és a nyílt lángnak, így ideális a grillezett ételek elkészítéséhez. Ezek a tálak kibővítik a főzési lehetőségeket a magas hőmérsékletet igénylő ételekkel.
  • A tapadásmentes felülettel rendelkező sütőtál biztosítja, hogy az ételek ne ragadjanak a tál aljára vagy oldalára, megkönnyítve az étel tálalását és a tisztítást. Ezt a funkciót különösen akkor értékeljük, ha olyan ételeket készítünk, amelyek hajlamosak leragadni, mint például a sült sajtok vagy a sült tészták.
  • A sütőtál fedővel segít a hő és a nedvesség tálban tartásában, ami egyes főzési módszereknél kulcsfontosságú lehet. A fedő emellett megkönnyíti az ételek tárolását és szállítását, védi az ételeket az időjárás viszontagságaitól, és lehetővé teszi a tálak egymásra helyezését, ha a hűtőben tárolják őket.

i

Melyik a legjobb sütőtál? Vásárlóink véleményéből kiderül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Ételtároló doboz szett - 4 db téglalap alakú üvegből és kézi vákuumszivattyúból álló készlet, boroszilikát üvegedények, sütőtálként is használható, 500 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentesen záródó fedelek szilikon tömítéssel és szeleppel, fedővel a fagyasztóban való használathoz, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben használható, az üvegedények mosogatógépben moshatók, falvastagság 4 mm, alj vastagsága 5 mm, űrtartalom 370, 1050, 1520 és 1640 ml
12 990 Ft

2.
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig hőálló, élelmiszerek tárolására és eltarthatósági idejük meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentesen záró, polipropilén fedél szilikon tömítéssel, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, a fagyasztóban, fedő nélkül a sütőben és a mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható, falvastagság 3-5 mm, alj vastagság 4-5 mm, kapacitás 600 ml, méretek 6 × 18 × 13,5 cm
2 390 Ft

3.
ORION Porcelán sütőtál, fehér 9x5,5 cm Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Sütőtál - porcelán, kerek, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőben használható, magasság 5,5 cm, átmérője 9 cm, fehér kivitel
1 290 Ft

Még több
44 termék
Siguro vákuumos üvegedény készlet, 0,37 l + 0,64 l + 1,05 l + 1,52 l + szivattyú, 5 db - Ételtároló doboz szett Típusok
4,6 89×
Siguro vákuumos üvegedény készlet, 0,37 l + 0,64 l + 1,05 l + 1,52 l + szivattyú, 5 db
Ételtároló doboz szett - 4 db téglalap alakú üvegből és kézi vákuumszivattyúból álló készlet, boroszilikát üvegedények, sütőtálként is használható, 500 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentesen záródó fedelek szilikon tömítéssel és szeleppel, fedővel a fagyasztóban való használathoz, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben használható, az üvegedények mosogatógépben moshatók, falvastagság 4 mm, alj vastagsága 5 mm, űrtartalom 370, 1050, 1520 és 1640 ml
Szuper ár
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G590Y
5,0
Pyrex, ovális, fedővel, 4,1 l, üveg
Sütőtál - fedővel, üveg, ovális, mosogatógépben mosható, mérete 20 × 33 cm (Sz×H), űrtartalma 4,1 l, átlátszó kivitel
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PYRzpm54
4,8 102×
Siguro Glass Seal élelmiszertároló edény 1,5 l, 7,5 x 23,5 x 18 cm
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes polipropilén fedél szilikon tömítéssel, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható, falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 1500 ml, méretek: 7,5 × 23,5 × 18 cm
Szuper ár
3 560 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G215Y
4,8 102×
Siguro Glass Seal élelmiszertároló edény 0,86 l, 6,5 x 20 x 15 cm
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig hőálló, élelmiszerek tárolására és eltarthatósági idejüknek meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes polipropilén fedél szilikon tömítéssel, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben is, mosogatógépben mosható, falvastagság 3-5 mm, alj vastagság 4-5 mm, kapacitás 860 ml, méretek 6,5 × 20 × 15 cm
Szuper ár
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G208Y
Siguro ételtartó edénykészlet Steel Seal, 0,8 l + 1,2 l + 1,78 l, 3 darab - Ételtároló doboz szett Típusok
4,9
Siguro ételtartó edénykészlet Steel Seal, 0,8 l + 1,2 l + 1,78 l, 3 darab
Ételtároló doboz szett - 3× téglalap alakú doboz, rendkívül tartós és nem mérgező rozsdamentes acélból készült, sütőedényként is használható (fedél nélkül), 400 °C-ig ellenálló, az anyag nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes műanyag fedél szilikon tömítéssel, fagyasztóban való használatra alkalmas, fedő nélkül a sütőben is használható, mosogatógépben mosható, űrtartalom 800, 1200 és 1780 ml, méretek 7 × 17 × 13, 7 × 20 × 15 és 8 × 22 × 16,5 cm
Szuper ár
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_S238SU
4,7 23×
ORION Porcelán sütőtál, fehér 9x4,5 cm
Sütőtál - porcelán, kerek, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőben használható, magasság 4,5 cm, átmérője 9 cm, fehér kivitel
1 190 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMI694
4,7 47×
Siguro Glass Seal Bamboo élelmiszertároló edény 0,37 l, 5,5 x 14,5 x 10,5 cm
Tárolóedény - üveg, téglalap alakú, tömítéses, ráhelyezhető fedél, fedél anyaga bambusz, alkalmas mikrohullámú sütőbe, mosogatógépbe, fagyasztóba és sütőbe, űrtartalma 0,37 l, mérete 5,5 × 14,5 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), a csomag része fedél
Szuper ár
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G203BB
4,8
Pyrex, fedő, 4,5 l, üveg
Sütőtál - fedővel, üveg, ovális, mosogatógépben mosható, max. hőmérséklet 300 °C, mérete 20 × 33 cm (Sz×H), űrtartalma 4,5 l, átlátszó kivitel
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PYRzpm67
Siguro Steel Seal Ételtároló doboz, 0,8 l - Tárolóedény Típusok
4,9
Siguro Steel Seal Ételtároló doboz, 0,8 l
Tárolóedény - téglalap alakú, rendkívül strapabíró és egészségbarát rozsdamentes acélból készült, sütőedénynek használható (fedél nélkül), 400 °C-ig ellenáll, anyaga nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes műanyag fedél szilikon tömítéssel, alkalmas fagyasztóban használható, sütőben fedél nélkül, mosogatógépben mosható, űrtartalom 800 ml, mérete 7 × 17 × 13 cm
Szuper ár
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_S208SU
4,6 89×
Siguro Vákuumos üvegedény 1520 ml, 7,6 x 17,8 x 23,5 cm
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 500 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes fedél szilikon tömítéssel és szeleppel, fedővel a fagyasztóban való használathoz, fedő nélkül a sütőben és a mikrohullámú sütőben, az üvegtartály mosogatógépben mosható, falvastagság 4 mm, alsó vastagsága 5 mm, térfogat 1520 ml, méretek 23,5 × 17,8 × 7,6 cm
3 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_FO_G515Y
4,8 102×
Siguro Glass Seal élelmiszertároló edény 0,6 l, 6 x 18 x 13,5 cm
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig hőálló, élelmiszerek tárolására és eltarthatósági idejük meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentesen záró, polipropilén fedél szilikon tömítéssel, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, a fagyasztóban, fedő nélkül a sütőben és a mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható, falvastagság 3-5 mm, alj vastagság 4-5 mm, kapacitás 600 ml, méretek 6 × 18 × 13,5 cm
Szuper ár
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G206Y
4,8 102×
Siguro Glass Seal élelmiszertároló edény 1,0 l, 7,5 x 21 x 16,5 cm
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes polipropilén fedél szilikon tömítéssel, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható, falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 1000 ml, méretek: 7,5 × 21 × 16,5 cm
Szuper ár
2 710 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G210Y
4,7 47×
Siguro Glass Seal Bamboo élelmiszertároló edény 0,95 l, 7 x 17 x 17 cm
Tárolóedény - kerek, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, bambusz fedél szilikon tömítéssel, 100 °C-ig ellenálló, alátétként is használható, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható (a fedél kivételével), falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 950 ml, méretek 7 × 17 × 17 cm
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G309BB
5,0
MÄSER Sütőedény készlet 2 db, szürke KITCHEN TIME
Sütőtál - kerámia, szögletes, mosogatógépben mosható, max. hőmérséklet 250 °C, mérete 7,2 × 24 × 33 cm (Ma×Sz×H), űrtartalma 3,1 l, bézs és fehér kivitel
8 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MASPE587
4,7 47×
Siguro Glass Seal Bamboo élelmiszertároló edény 0,5 l, 6,5 x 13,5 x 13,5 cm
Tárolóedény - négyzet alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, bambusz fedél szilikon tömítéssel, 100 °C-ig ellenálló, alátétként is használható, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható (a fedél kivételével), falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 500 ml, méretek 6,5 × 13,5 × 13,5 cm
Szuper ár
2 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G105BB
4,7 47×
Siguro Glass Seal Bamboo élelmiszertároló edény 0,3 l, 6 x 11,5 x 11,5 cm
Tárolóedény - négyzet alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, bambusz fedél szilikon tömítéssel, 100 °C-ig ellenálló, alátétként is használható, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható (a fedél kivételével), falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 300 ml, méretek 6 × 11,5 × 11,5 cm
Szuper ár
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G103BB
4,7 47×
Siguro Glass Seal Bamboo élelmiszertároló edény 0,6 l, 6,5 x 15 x 15 cm
Tárolóedény - kerek, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, bambusz fedél szilikon tömítéssel, 100 °C-ig ellenálló, alátétként is használható, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható (a fedél kivételével), falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 600 ml, méretek 6,5 × 15 × 15 cm
Szuper ár
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G306BB
4,7 47×
Siguro Glass Seal Bamboo élelmiszertároló edény 0,4 l, 6 x 13 x 13 cm
Tárolóedény - kerek, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, bambusz fedél szilikon tömítéssel, 100 °C-ig ellenálló, alátétként is használható, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható (a fedél kivételével), falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 400 ml, méretek 6 × 13 × 13 cm
Szuper ár
1 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G304BB
5,0
TESCOMA Sütőtál DELÍCIA 43 x 27 cm
Sütőtál - kerámia, szögletes, mosogatógépben mosható, max. hőmérséklet 240 °C, mérete 7 × 43 × 27 cm (Ma×Sz×H), űrtartalma 4,5 l, krémszínű kivitel
22 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESZM515
Siguro Steel Seal Ételtároló doboz, 1,78 l - Tárolóedény Típusok
4,9
Siguro Steel Seal Ételtároló doboz, 1,78 l
Tárolóedény - fém, téglalap alakú, tömítéses, klippes fedél, fedél anyaga műanyag, alkalmas mosogatógépbe, fagyasztóba, sütőbe és hűtőbe, űrtartalma 1,78 l, mérete 8 × 22 × 16,5 cm (Ma×Sz×Mé), a csomag része fedél
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_S218SU
5,0
TESCOMA DELÍCIA Sütőtál 34 x 22 cm
Sütőtál - szögletes, mosogatógépben mosható, max. hőmérséklet 240 °C, mérete 6,5 × 22 × 34 cm (Ma×Sz×H), szürke kivitel
13 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESZM508
Siguro Steel Seal Ételtároló doboz, 1,2 l - Tárolóedény Típusok
4,9
Siguro Steel Seal Ételtároló doboz, 1,2 l
Tárolóedény - fém, téglalap alakú, tömítéses, klippes fedél, fedél anyaga műanyag, alkalmas mosogatógépbe, fagyasztóba, sütőbe és hűtőbe, űrtartalma 1,2 l, mérete 7 × 20 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), a csomag része fedél
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_S212SU
5,0
ORION Sütőedény üveg/UH fedél 22x16,5 cm
Sütőtál - üveg, szögletes, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőben használható, max. hőmérséklet 220 °C, mérete 7,5 × 16,5 × 22 cm (Ma×Sz×H), űrtartalma 1,5 l, átlátszó kivitel
3 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMI795
5,0
ORION Sütőedény üveg/UH fedél 20x15 cm
Sütőtál - fedővel, üveg, szögletes, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőben használható, max. hőmérséklet 220 °C, mérete 7 × 15 × 20 cm (Ma×Sz×H), űrtartalma 1 l, átlátszó kivitel
3 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMI771

Sütőtálak

Sütőtálak

A Sütőtálak kategóriában összesen 44 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó sütőtálak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább sütőtálak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb sütőtálak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: sütőtálak vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ