A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Suunto 3 - Granite Red

Termékkatalógus
Suunto 3 - Granite Red
Okosóra - uniszex,, matrix kijelző, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, max. akkumulátor üzemidő 240 óra
Kód:  SPTsuun3gr Termékszám:  SS050475000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto 3 - Granite Red

Okosóra Suunto 3 - Granite Red ...

A(z) Suunto 3 - Granite Red okos karóra olyanok számára készült, akik megbízható okoskészüléket keresnek a napi sporttevékenységük monitorozására. A(z) poliamid üveg fokozottan védi a számlapot. Dizájnos formatervezéséhez a(z) kerek számlap ugyancsak hozzájárul. Olyan hagyományos órafunkciókkal is dicsekszik, mint a(z) ébresztőóra, dátum, a hét napja, kettős idő, kronográf, megvilágítás és stopper. Ezenkívül a következő sportfunkciók is rendelkezésedre állnak: intervallum edzés, lépésszámláló, sebesség, tempo, pulzusfrekvencia, kalóriaszámítás és távolságok. Ennek a modellvariánsnak a tömege 36 g.

A(z) Suunto 3 - Granite Red okos karóra fő funkciói

  • A(z) Suunto okosóra kompatibilis az iOS és Android rendszerrel
  • Időkijelzés: kombinált
  • Olyan klasszikus órafunkciókkal is dicsekedhet, mint a(z) ébresztőóra, dátum, a hét napja, kettős idő, kronográf, megvilágítás és stopper
  • A(z) Suunto által létrehozott smartwatch sportfunkciói: intervallum edzés, lépésszámláló, sebesség, tempo, pulzusfrekvencia, kalóriaszámítás és távolságok
Okosóra Suunto 3 - Granite Red ...
Okosóra Suunto 3 - Granite Red ...

A(z) Suunto 3 - Granite Red okosórával minden egyszerűbb lesz

A(z) Suunto 3 - Granite Red párosítható iOS és Android operációs rendszerű készülékekkel, mégpedig Bluetooth segítségével. Az alvásmonitor funkció ellenőrzi a mély alvás és az éjszakai ébrenlét idejét, illetve segít a pihentető alvási szokások kialakításában, hogy egész nap friss és fitt lehess. Angol, cseh és német nyelvű felhasználói felületet kínál. A(z) Suunto által gyártott smartwatch mobilalkalmazása letölthető angol, cseh és német nyelven.

Ez a(z) okosóra garantáltan sportolásra ösztönöz

A(z) Suunto 3 - Granite Red monitorozza a teljesítményedet olyan sportágakban, mint a(z) futás, kerékpározás, fitnesz, séta, úszás és túrázás. A pulzusmérés biztosítja, hogy a zsírégetésre leginkább alkalmas pulzusszámon folytasd az edzést. Az egészséges életmód fenntartásában ugyancsak támogat az elégetett kalóriák számlálásával. A lépésszámláló folyamatosan rögzíti a mozgást és különféle statisztikákat készít. Hogyha futsz, értékelni fogod a tempó, a sebesség és a megtett távolság mérését.

Okosóra Suunto 3 - Granite Red ...

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás, Túrázás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
36 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás, Túrázás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Software

Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!

Szíj

Szíj színe
Piros Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Suunto 3 - Granite Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto 3 Granite Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO 3 GRANITE RED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO 3 GRANIT ROT.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ