A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Suunto 7 Sandstone Rosegold

Termékkatalógus
Suunto 7 Sandstone Rosegold
3,2 23 értékelés
Okosóra - unisex, közvetlen pulzusmérés a csuklón, Google Pay, alvásfigyelés, vízállóság: 50 m (5 ATM) , Wear OS, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 8 GB, üveg anyaga: gorilla glass, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: rozsdamentes acél
Kód:  SPTsuun7s Termékszám:  SS050381000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto 7 Sandstone Rosegold

Sporttevékenységekhez és mindennapi használatra készült

A korszerű Qualcomm® Snapdragon Wear ™ 3100 technológiát és a Wear OS by Google  operációs rendszert kínáló Suunto 7 okosóra rengeteg hasznos funkciót kínál a sporthoz és a mindennapi élethez egyaránt. Számos intelligens érzékelő áll benne rendelkezésre, beleértve egy impulzusérzékelőt, GPS modult, magasságmérőt, iránytűt stb. Az óra rendkívül tartós sportdizájnnal és csúcsminőségű kidolgozással büszkélkedhet, kiváló minőségű anyagok felhasználásával. A megerősített poliamid házát elegáns rozsdamentes acél előlap és kényelmes szilikon heveder egészíti ki.


A Suunto 7 Sandstone Rosegold okosóra főbb jellemzői

  • Unisex karóra csuklóról való pulzusméréssel
  • 1,39 hüvelykes AMOLED érintőképernyő Gorilla Glass védőüveggel
  • Vízálló 50 m-ig (5 ATM)
  • Vezeték nélküli Bluetooth és WiFi
  • Az akkumulátor üzemideje max. 48 óra (12 óra GPS aktív)
  • Kalóriaszámítás, távolság- és sebességmérés, alvásfigyelés, intervallumos edzés
  • GPS / GLONASS, barométer, magasságmérő, iránytű, hőmérő
  • Viseljen a Google operációs rendszerét
  • Google Pay kapcsolat nélküli fizetés támogatása
  • Zenelejátszó és 8 GB belső memória
  • Okostelefonról érkező értesítések fogadása (Android, iOS)
  • Kényelmes 24 mm-es szilikon szíj

70+ sportmód

A Suunto 7 intelligens fitneszóra több mint 70 sportolási üzemmódot kínál a pontos aktivitáskövetés biztosításához sokféle fizikai tevékenységnél, például futás, kerékpározás, túrázás, síelés, szörfözés, úszás stb. Az óra a napi aktivitás pontos mérését biztosítja a csuklóról való pulzusmérő moduljaival, a magasságmérővel és a GPS/GLONASS nyomkövetési naplóval. Ezenkívül elérheted a Suunto mobilalkalmazást részletes edzésprogramokkal.

A legokosabb sportóra a piacon

A Wear OS by Google által támogatott Suunto 7 egy modern eszköz, amely egyensúlyt teremt a sport és a mindennapi élet között. A Suunto 7 intelligens órarendszer számos hasznos funkciót kínál a felhasználók számára, például értesítéseket kap az okostelefonjáról, Google Voice asszisztense van, lehetőség a biztonságos fizetésre a Google Pay segítségével, vagy a Google Fit egyéni edzéstervei. Több ezer más alkalmazás érhető el a Google Play vásárlási helyen.

Dotykový AMOLED displej

Robusztus kialakítás

A Finnországban kifejlesztett Suunto 7 okos sportórákat alaposan tesztelték szélsőséges körülmények között, így minden helyzetben támaszkodhatsz rájuk. Az óra alkalmas edzőteremben, medencében és esőben is. Az AMOLED érintőképernyő Gorilla Glass védőüveggel is rendelkezik, hogy megvédje azt a karcolásoktól.

Offline mapy

Ingyenes offline térképek

Fedezd fel a körülvevő világot ingyenes, offline térképekkel, a terepre, a nyomvonalra és adomborzatra vonatkozó részletekkel. Könnyen megnézheted a térképeket edzés közben, és csupán az ujjad mozgatásával újra el tudod rejteni. Amikor az óra csatlakozik egy WiFi hálózathoz, a helyi offline térképek automatikusan letöltésre kerülnek, vagy manuálisan is letölthetők a kívánt helyekhez.

Tepelné mapy

A legjobb edzési térképek

A klasszikus térképeken kívül rendelkezésre állnak. hőmérsékleti térképek, amelyek egyértelmű grafikus ábrázolást nyújtanak a vonzó edzési helyekről akár 15 sporttevékenységhez, és tökéletes áttekintést nyújtanak a legjobb edzési útvonalakról, még akkor is, ha nincs okostelefonod vagy hálózati hozzáférésed.

Hudební přehrávač

Integrált zenelejátszó

Beépített zenelejátszóval és 8 GB belső tárolóval tárolhatod és hallgathatod kedvenc dalaidat anélkül, hogy az órádat csatlakoztatnád az okostelefonhoz. Csak csatlakoztasd a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatót, és a zenét kényelmesen tudod vezérelni a csuklódról.

Google Pay

Kapcsolat nélküli Google Pay fizetés

A hitelkártyáddal párosított integrált Google Pay szolgáltatásnak köszönhetően (amelyet jelenleg a Cseh Köztársaság nem támogat az intelligens órákra), a támogatott helyeken kényelmesen fizethetsz, egyszerűen azáltal, hogy a Suunto 7-et a terminálra helyezed. Ezen felül a beépített WiFi modul biztosítja, hogy a belső szoftver automatikusan frissüljön, így mindig hozzáférhetsz a legújabb szolgáltatásokhoz.

Hosszú élettartam

Hosszú elem-üzemidő

Az órát olyan újratölthető elem táplálja, amelynek normál működése akár 48 óra is lehet. Ez elegendő energiát ad a sporttevékenységek megtekintéséhez és a kedvenc zenéid hallgatásához egész napra. Aktív GPS módban az akkumulátor élettartama 12 órára csökken, készenléti állapotban pedig 40 napra nő.


Csatlakozás a mobil alkalmazáshoz

Csatlakozz olyan népszerű szolgáltatásokhoz, mint a Diet, Endomondo és a TrainingPeaks vezeték nélküli Bluetooth-on keresztül, vagy tárold a mért edzési értékeket közvetlenül a Suunto mobilalkalmazásban az adatok elemzése, a nyilvántartási előzmények megosztása vagy az elért eredmények barátaiddal vagy edződdel való megosztása érdekében.



Paraméterek

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
960 óra (40 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
50 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Bézs Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
70 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Tempó, A test regenerálódásának szintje Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Wear OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
960 óra (40 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
48 óra (2 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
8 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Suunto 7 Sandstone Rosegold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto 7 Sandstone Rosegold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Suunto 7 Sandstone Rosegold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Suunto 7 Sandstein Rosegold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Suunto 7 Sandstein Rosegold.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ