30 dnů na vrácení MPLA321484

SUUNTO 7 Stone Gray Titanium

Termékkatalógus
SUUNTO 7 Stone Gray Titanium
Okosóra - uniszex,, AMOLED kijelző, GPS, NFC fizetési típus Google Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, mobil zenelejátszójának vezérlése, navigáció és integrált térképek, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 960 óra, tok anyaga titán
Kód:  SPTsuun7STgt Termékszám:  SS050567000 Gyártó honlapja:

SUUNTO 7 Stone Gray Titanium

A Suunto 7 Stone Grey Titanium unisex okosórát a mozgásban lévő élethez tervezték

A Suunto 7 Stone Grey Titanium okosóra nem csak  sportoláskor lesz a kedvenc partnered, de minőségének és elegáns kialakításának köszönhetően a mindennapokban is jól fog mutatni a csuklódon. Az órának köszönhetően részletes áttekintést kaphatsz aktivitásodról és az egészségedről, mivel az óra pontosan számolja a lépéseket, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és a pulzusszámot, illetve az alvás hosszát és minőségét. A Suunto 7 Stone Grey Titanium óra akkumulátora éles sport üzemmódban, bekapcsolt GPS-szel 12 órára elegendő kapacitással rendelkezik, míg okosóra üzemmódban körülbelül két nap után kell tölteni. A könnyű kezelhetőséget a 454×454 pixel felbontású AMOLED érintőképernyő biztosítja. A készüléket kiváló minőségű Gorilla Glass üveg védi a sérülésektől. Az órán további két fizikai gomb is található, amelyek még kesztyűben is könnyű kezelést tesznek lehetővé. A Suunto 7 Stone Grey Titanium okosóra nem csak a Google Wear OS előnyeit élvezheti, amely lehetővé teszi egy sor ügyes alkalmazás használatát, hanem offline térképeket is, amelyek megmutatják az utat, ha nincs nálad a mobiltelefonod, vagy olyan helyen vagy, ahol nincs térerő. A Suunto 7 órát úgy tervezték, hogy ellenálljon a zord körülményeknek, így az eső, a sár vagy a hó sem árthat neki. A Suunto 7 Stone Grey Titanium több mint 70 sportolási módot kínál. A kényelmes és lélegző szíj mikroszálas anyagból készült.

A Suunto 7 Stone Grey Titanium okosóra főbb jellemzői

    • Az óra fekete uniszex kivitelben készül, így férfiaknak és nőknek egyaránt megfelel.
    • Az AMOLED kijelzőt (454×454 px) tartós Gorilla üveg borítja.
    • Az óra képes mérni a pulzusszámot, az elégetett kalóriákat, a célok elérését, a stressz-szintet, a lépések számát, a megtett távolságot, valamint az alvás hosszát és minőségét.
    • A szíj mikroszálas anyagból készült
    • A Suunto 7 Stone Grey Titanium mindössze 51,9 grammot nyom
    • A tevékenységek pontos mérése érdekében az óra 70 előre telepített sportmóddal rendelkezik.
    • A Suunto 7 Stone Grey Titanium 50 méterig vízálló, így nyugodtan beviheted a medencébe vagy a zuhany alá is.
    • Az okostelefonnal párosítva intelligens értesítéseket kapsz a telefonodról a Suunto 7 Stone Grey Titanium órádra.
    • A beépített GPS a távolság pontos mérésére és az útvonal megrajzolására szolgál.
    • Offline térképek is találhatók a Suunto 7 Stone Grey Titanium okosórán.
    • Az óra a Google Wear OS-t használja, így rengeteg ügyes alkalmazás áll majd a rendelkezésedre.

    A Suunto 7 Stone Grey Titanium óra megbízhatóan rögzíti tevékenységedet

    Minden aktív ember élvezni fogja a Suunto 7 Stone Grey Titanium okosórát, amely több mint 70 sportmóddal rendelkezik. Értékelni fogod, hogy az óra beépített GPS-szel és pontos pulzusmérővel rendelkezik. Ennek köszönhetően tökéletes áttekintésed lesz a lépések számáról, a megtett távolságról vagy az elégetett kalóriákról. Edzés közben azt is értékelni fogod, hogy fejhallgatót csatlakoztathatsz telefonodhoz, és a lejátszást a Suunto 7 Stone Grey Titanium órán keresztül vezérelheted.

    Az óra akkumulátora hosszú üzemidőt kínál

    A Suunto 7 Stone Grey Titanium óra akkumulátora elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy okosóra üzemmódban akár két napig is kitartson egyetlen töltéssel. Ha a sport üzemmódot bekapcsolt GPS-szel használod, akkor 12 órán át használhatod a készüléket. A Suunto 7 akkumulátorának 100%-os feltöltése körülbelül 100 percig tart.

    Fedezd fel a világot a Suunto 7 segítségével

    A Suunto 7 Stone Grey Titanium karóra hasznos funkciója az ingyenes offline térképek használata, amelyek részletes információkat tartalmaznak a pályákról, a terepről és a kontúrokról. Az órában 15 tevékenység hőtérképét is megtalálod. Megmutatják a legnépszerűbb útvonalakat, amelyeken edzhetsz. Tehát rajtad múlik, hogy egy bevált ösvényen indulsz-e, vagy letérsz a kitaposott útvonalról. A helyi offline térképek automatikusan letöltődnek az órára, miután WiFi-hez csatlakozott Az offline térképekkel akkor sem tévedsz el Suunto 7 Stone Grey Titanium óráddal, ha otthon hagytad a telefont, vagy nincs hálózati kapcsolat.

    Könnyítsd meg a napodat a Suunto 7 Stone Grey Titanium segítségével

    A Suunto 7 okosóra zökkenőmentes működését a Google Wear OS biztosítja. Ennek köszönhetően rengeteg népszerű alkalmazás és funkció áll majd a rendelkezésedre. Tudni fogod, mi történik, ha csak a csuklódra nézel, mivel értesítéseket kapsz a telefonodról (ha az Bluetooth-on keresztül párosítva van) a Suunto 7 Stone Grey Titanium órádra. A Google Assistant hangalapú asszisztens is a rendelkezésedre áll majd.

    Az óra tartós kialakítása miatt minden kalandra alkalmas

    Az órákat minőségi kivitelezés jellemzi, amely biztosítja a nagyfokú ellenállást az ütésekkel, szennyeződésekkel, vízzel szemben, és nem hagy cserben még esőben, hóban vagy sárban sem. Valójában a Suunto 7 Stone Grey Titanium órának alaposan tesztelték a funkcionalitását a legkülönbözőbb körülmények között. A Suunto óra lünettáján lévő gombok elég nagyok és érzékenyek ahhoz, hogy akár kesztyűben is kényelmesen kezelhesd. A Suunto 7 Stone Grey Titanium okosóra érintőképernyős kijelzője nagy felbontással és nagy fényerővel tűnik ki. Értékelni fogod, hogy a kijelzőt Gorilla Glass üveg védi.

    A Suunto 7 Stone Grey Titanium pontosan tudja mérni az alvás minőségét és hosszát

    A minőségi alvás életünk kulcsfontosságú része. Csak a szükséges regenerációval érhetjük el a legjobb teljesítményt. A Suunto 7 Stone Grey Titanium okosóra képes nyomon követni az alvásodat, majd pontos információkat ad arról, hogy mennyi ideig aludtál és milyen minőségű volt az alvásod. Beállíthatsz alvásidő-emlékeztetőket, hogy a rendszeres alvási menetrendet betartsd. Például, miután egy ideig használtad a Suunto 7 Stone Grey Titanium okosórát, rájössz, hogy mennyi pihenésre van szükséged ahhoz, hogy kipihentnek és késznek érezd magad a további tevékenységekre.

    A Suunto karóra szoftverfrissítése automatikusan történik, WiFi-n keresztül

    A Suunto 7 Stone Grey Titanium okosóra beépített WiFi vevővel rendelkezik, így gond nélkül csatlakozik a vezeték nélküli hálózatokhoz. Ezen keresztül a Suunto 7 óra szoftvere automatikusan frissül. Ugyanilyen egyszerűen bővítheted az óra képességeit kedvenc alkalmazásaidnak a Google Play-ről történő letöltésével. Az okosórát könnyen a saját stílusodhoz igazíthatod a szíj vagy a számlap cseréjével.

    A Suunto 7 Stone Grey Titanium számos előnnyel jár

    Ha megvásárolod a Suunto 7 Stone Grey Titanium okosórát, számos népszerű eszközt is kapsz a tevékenységeid elemzéséhez. Ezt megteheted az Value Pack csomaggal, amely bővelkedik a Suunto partnereinek (pl. Strava, UA MapMyRun, Relive, TrainingPeaks és sok más) számos nagy értékű előnyében. Így például prémium próbaprogramokat, edzésterveket vagy kedvezményeket vehetsz igénybe kiválasztott partnereknél.



    Paraméterek

    Sporttevékenységek
    Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Túrázás, Evezés Kész!
    Operációs rendszer kompatibilitás
    Android, iOS Kész!
    Max. akkumulátor üzemidő
    960 óra (40 nap) Kész!
    Kompatibilis operációs rendszer verziója
    Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Kész!
    Számlap alakja
    Kerek Kész!

    Rendeltetés és kompatibilitás

    Operációs rendszer kompatibilitás
    Android, iOS Kész!
    Kompatibilis operációs rendszer verziója
    Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Kész!

    Kivitel és tartósság

    Óratok mérete
    50 mm Kész!
    Tok anyaga
    Titán Kész!
    Tok színe
    Szürke Kész!
    Vízállóság
    50 m (5 ATM) Kész!
    Vezérlés módja
    Kombinált Kész!
    Tömeg
    51,9 g Kész!

    Funkciók

    Sporttevékenységek
    Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Túrázás, Evezés Kész!
    Sportteljesítmény funkció
    Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Tempó, A test regenerálódásának szintje Kész!
    Pulzusmérés mellkasi övvel
    Nem Kész!
    Hely és útvonal követése
    GPS használat Kész!

    Értesítések és hívások

    Értesítés a telefonról
    Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!

    Software

    Óra operációs rendszere
    Wear OS Kész!
    Alkalmazás nyelve
    Cseh, Angol, Német, Francia Kész!
    Felület nyelve
    Cseh, Angol, Német, Francia Kész!

    Szíj

    Strap colour
    Szürke Kész!
    Szíj anyaga
    Nejlon Kész!
    Cserélhető pánt
    IGEN Kész!
    Csukló min. kerülete
    13 cm Kész!
    Csukló max. kerülete
    22 cm Kész!
    Csatlakoztatás típusa
    24mm Quick Release Kész!

    Üzemidő és tárhely

    Max. akkumulátor üzemidő
    960 óra (40 nap) Kész!
    Átlagos akkumulátor üzemidő
    48 óra (2 nap) Kész!
    Belső tárhely
    igen Kész!
    Tárhely kapacitása
    8 GB Kész!

    A csomag része

    Csomag része
    Töltőkábel Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Összes okosóra"

    Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: SUUNTO 7 Stone Gray Titanium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto 7 Stone Gray Titanium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO 7 Stone Gray Titanium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO 7 Stone Gray Titanium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO 7 Stone Gray Titanium.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ