Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SUUNTO 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium

Termékkatalógus
SUUNTO 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium
4,5 9 értékelés
Okosóra - uniszex, matrix kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, navigáció, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 100 m (10 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, tok anyaga titán
Kód:  SPTsuun9G1chb Termékszám:  SS050564000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SUUNTO 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium

A Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium okosóra igényes sportolók számára készült, akiknek olyan órára van szükségük, amely valóban tartós. Az óra hatalmas teherbírású akkumulátora akár 7 napig is képes üzemben maradni, ha a telefonos értesítések és a pulzusszám-követés be van kapcsolva. A Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium 4 GPS edzésmóddal rendelkezik, amelyek 25 /50 / 120 / 170 órán át kitartanak egy feltöltéssel. Minőségi és elegáns kialakításával még mindennapos viselés esetén is jól mutat a csuklón. Az órának köszönhetően részletes áttekintést kaphatsz az aktivitásodról és az egészségedről, mivel pontosan számolja a lépéseket, a megtett távolságot, az elégetett kalóriák számát, valamint a pulzusszámot vagy az alvás időtartamát ésminőségét. A jól áttekinthető, 320 × 320 pixeles felbontású érintőképernyő könnyű kezelhetőséget biztosít. Kiváló minőségű zafírüveg védi a sérülésektől. Az órán két további fizikai gomb is található, amelyek még kesztyűben is könnyű kezelést tesznek lehetővé. A Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium okosóra előnye nem csak a Google Wear OS, amely lehetővé teszi a különbözőügyes alkalmazások használatát, hanem az offline térképek is, amelyek megmutatják az utat, ha nincs nálad a mobiltelefonod, vagy olyan helyen vagy, ahol nincs térerő. A Suunto 9 G1 Baro órát úgy tervezték, hogy ellenálljon a zord körülményeknek, így az eső, a sár vagy a hó sem árthat neki. A Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium több mint 80 sportmódot kínál.

A Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium okosóra legfontosabb jellemzői

  • Az óra fekete unisex kivitelben készült, így kiválóan alkalmas férfiaknak és nőknek egyaránt
  • Az érintőképernyőt (320 × 320 px) tartós zafírkristály takarja
  • Az óra képes mérni a pulzust, az elégetett kalóriákat, céljaid teljesülését, a stressz mértékét, a lépések számát, a megtett távolságot, valamint az alvás hosszát és minőségét
  • A Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium súlya 81 gramm
  • A tevékenységek pontos mérése érdekében az órában 80 sportmód van előre telepítve
  • A Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium karóra 100 méterig vízálló, így nyugodtan mehetsz vele medencébe vagy zuhanyozni
  • Okostelefonnal való párosítás után okos értesítéseket kaphatsz a telefonról a Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium órádra.
  • A beépített GPS és mozgásérzékelő a távolság pontos mérésére és az útvonal meghatározására szolgál
  • Az óra a Wear OS by Google-t használja, így számos nagyszerű alkalmazással rendelkezik

Az óra egyszerűen nem merül le

A Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium okosóra nagy előnye egy nagy kapacitású akkumulátor, amely egyetlen töltéssel rendkívül hosszú üzemidőről gondoskodik. Négy előre definiált akkumulátor-móddal rendelkezik - Performance, Endurance, Ultra és Tour. A kiválasztott üzemmódtól függően az óra 25/50/120/170 óráig tart ki egyetlen töltéssel, bekapcsolt GPS mellett. Amikor a kiválasztott mód aktiválódik, megjelenik egy becslés arról, hogy mennyi akkumulátor-idő maradt az aktuális módban. Ha a Suunto 9 azt észleli, hogy edzés közben lemerülne az aksi, akkor automatikusan javasolja az üzemmód másikra váltását.

A Suunto 9 G1 Baro okosórával bárhová mehetsz

Az óra dizájnját úgy tervezték meg és alakították ki, hogy teljes mértékben megfeleljen a legigényesebb sportolók igényeinek is. A Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium az US Military Standard 810H, valamint számos más igényes tesztnek is ki lett téve, beleértve a szélsőséges hőmérsékleteket, ütéseket, eséseket, homokot, nedvességet, port és fagyos esőt is. Ezzel az okosórával bármilyen kalandba belevághatsz, és teljesen megbízhat benne.

A Suunto FusedTrack ™ segítségével pontosabban követheted a távolságot és az útvonalat

Az ultrafutások nagyon megterhelik az akkumulátort. Az útvonal pontos rögzítéséhez GPS-re van szükség, amely sok energiát fogyaszt. A Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium óra az egyedülálló FusedTrack™ algoritmussal rendelkezik. Ez kombinálja a GPS-adatokat a mozgásérzékelő leolvasásaival. Ez meghosszabbítja az akkumulátor üzemidejét, mivel a GPS teljesítménye csökken, anélkül, hogy a mérési pontosságot jelentősen befolyásolná.

Több mint 80 sportmód

Akár valamilyen sportban, akár fizikai tevékenységben veszel részt, a Suunto 9 G1 Baro mindig tökéletes áttekintést nyújt - több mint 80 sportágat képes figyelemmel kísérni. Megtekintheted az összes teljesítményedet, napi tevékenységeidet vagy alvásodat az Android és iOS rendszerhez elérhető Suunto mobilalkalmazásban. Ezen alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatod legjobb eredményeidet, vagy kapcsolatba léphetsz másokkal a Suunto közösségében. Az órának van egy olyan számlapja is, amely megmutatja a heti egyenleget. A Suunto 9 G1 Baro értesít a bejövő hívásokról, üzenetekről és az alkalmazás értesítéseiről.

A Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium órával számos előnyt élvezhetsz

Az új Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium okosóra vásárlásakor népszerű eszközt is kapsz a tevékenységeid elemzéséhez. Ez a Value Packnak köszönhető, amely bővelkedik a Suunto partnereinek (pl. Strava, UA MapMyRun, Relive, TrainingPeaks és sok más) számos nagy értékű előnyében. Így például prémium próbaprogramokat, edzésterveket vagy kedvezményeket vehetsz igénybe a kiválasztott partnereknél.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
50 mm Kész!
Tok anyaga
Titán Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
66,9 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Környezeti hőmérséklet mérő Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Nejlon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
13 cm Kész!
Csukló max. kerülete
22 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
24mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
170 óra (7,08 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem volt használva? Magyar menüt lehet rá tenni?

Kérdések és válaszok: SUUNTO 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium
Kiegészítők: SUUNTO 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO 9 G1 Baro Charcoal Black Titanium.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ