30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Suunto AMBIT3 Peak Blue Sapphire

Termékkatalógus
Suunto AMBIT3 Peak Blue Sapphire
5 1 értékelés
Sportóra 10 ATM vízállóság
Kód:  KHO8566 Termékszám:  SS022306000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto AMBIT3 Peak Blue Sapphire

Suunto órák Ambit3 Peak Blue értékelik rendkívül igényes felfedezők és sportolók, valamint azok, akik iPhone vagy iPod. Párosítás után Bluetooth intelligens keresztül az órát jeleníti meg az információkat a mobiltelefon (SMS, nem fogadott hívások). Modell Ambit3 Peak annak köszönhető, hogy külső funkciók, mint a navigáció, magasságmérő funkció FusedAltiTM, a funkciók időjárási, barométer, iránytű és más 3D szánt felfedezők a legnehezebb terepen.Sapphire variáns, exkluzív design elegáns design lunetkou a polírozott acél és zafír kristály. 

legfontosabb jellemzői

  • Csúcsteljesítményű, funkciókban gazdag
  • kiváló kivitelezés
  • Zafír kristály és kényelmes szilikon szíj
  • Funkcionalitás fitness karkötő tevékenységének ellenőrzésére, 24 óra, 7 nap egy héten
  • Vidám megjelenés kék

Beépített GPS modul

Beépített GPS-vevő ad tájékoztatást a sebesség, a távolság és útvonal. Szívritmusmérő majd megmutatja, hogy a vonat a saját ideális terület. A magasságmérő alapja az az elv, a GPS. Az óra akkumulátor élettartama akár 30 napig a GPS használata 50 órán át 60 másodperces időközönként, amíg a GPS. A gyártó kijelenti, vízálló akár 10 ATM. 

Funkció több sport

Felhasználóbarát kijelző háttérvilágítás választható módok és többnyelvű felhasználói felület. A készülék funkciókat kínál, amelyek szükségesek a futás, kerékpározás, úszás és multisport képzés. 3D iránytű elhajlási beállításokat, hogy segítsen abban az esetben, ha nem tudja, hová megy. 

Elemzés Movescount

Az adatok átvihetők a számítógépre Movescount, vezetőképzés naplót. Később a töltési USB-kábelen keresztül. Ennek előnye, hogy a Suunto kínál több mint 1000 ingyenes alkalmazásokat az edzés és kültéri használatra, ami növeli a felhasználásának lehetőségeit az órát!

része a csomag
karóra
Hálózati és kommunikációs kábelek

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire Blue . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Suunto AMBIT3 Spitze Sapphire Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Suunto AMBIT3 Spitze Sapphire Blue.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ