A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení ApF HU

Suunto Elementum TERRA P / fekete gumi

Termékkatalógus
Suunto Elementum TERRA P / fekete gumi
Sportóra P / fekete gumi a szükséges berendezésekkel a túlélés a természetben magasságmérő a tengerszint feletti magasság ellenőrzés felemelkedett, barométer, időjárás-előrejelzés és egyedülálló 3D iránytű navigáció.
Kód:  KHO2036k Termékszám:  SS018732000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto Elementum TERRA P / fekete gumi Megszűnt

Suunto Elementum TERRA P / fekete gumi

Férfi órák Suunto Elementum TERRA nem csak egy stílusos kiegészítő. Suunto legjobb nemzetközi nemcsak terén búvárkodás, hanem a képzési, vitorlázás, golf és még sok más csukló számítógépek. Az új kollekció, kijelentve pontos eszközök sport úgynevezett Elementum jellemzi mesteri feldolgozása és a digitális technológia. 

A kollekció három modell - Elementum Aqua, Elementum Terra és Elementum Ventus, amelyek kifejezetten a búvárkodás, hegymászás és tengeri hajózás. Nevek fordításban azt jelenti, víz, föld és szél, és ők a három elem, mely körülveszi a tevékenységek, amelyek egy sor Suunto Elementum inspirált.

Terra fel van szerelve a szükségletek a túlélés, mint a magasságmérő a tengerszint feletti magasság ellenőrzés felemelkedett, egy barométer időjárás és tájoló navigáció. Tájékoztat, hogy szükség van piknikezésre egészséges ego.Minden modell fel van szerelve egy gyűjtemény Elementum robosztus test, rozsdamentes acél és zafír kristály tükröződésmentes bevonattal. Az LCD kijelző háttérvilágítással, ami lehetővé teszi a munka nézni bármilyen fényviszonyok között.

Műszaki adatok:

Az alakja az óra:
kerek

Ház anyaga:
acél

Anyaga Szíj:
gumi

Anyaga diák:
zafír

vízálló:
A valós értéke 200 m

Jellemzők és funkciók:
Idő, dátum, ébresztés
háttérvilágítás
magasságmérő
Légnyomás és tendenciája alakulását meghatározó időjárás
3D iránytű
kronográf
Kumulatív emelkedés / süllyedés méterben
Record maximális magasság
Iratok tárolására memória - kapacitása 8 emelkedés / süllyedés
Sapphire kristály tükröződésmentes bevonattal
Masszív rozsdamentes acél
LCD kijelző

méretek:
44,7 x 51,5 x 14,3 mm

súly:
95 g

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Suunto Elementum TERRA P / fekete gumi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO ELEMENTUM TERRA P/BLACK RUBBER. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO ELEMENTUM TERRA P /BLACK RUBBER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Suunto SS018732000 ELEMENTUM TERRA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Suunto SS018732000 ELEMENTUM TERRA.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ