Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

SUUNTO SMART SENSOR BLE HR BLACK

Termékkatalógus
SUUNTO SMART SENSOR BLE HR BLACK
4,7 14 értékelés
Mellkaspánt - Bluetooth kapcsolat
Kód:  KHO6783 Termékszám:  6417084181930 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SUUNTO SMART SENSOR BLE HR BLACK

A Suunto Smart Sensor az egyik legkisebb mellkasi pulzusérzékelő a piacon, amely az adatátvitelt Bluetooth kapcsolaton keresztül valósítja meg. A méreteinek köszönhetően nem akadályoz, akár futsz, akár súlyt emelsz. Alapértelmezetten kompatibilis az Ambit3 órákkal, az iPhone-nal, az Android operációs rendszerű telefonokkal és tabletekkel, amelyek Bluetooth Smart rendszert használnak.

 De ha az azonnali kommunikáció nem lehetséges, például úszás közben, akkor az összes adatot a memóriájába menti, és ezeket később elemezheted. A Suunto Movescount pontos statisztikáival tökéletes áttekintést kapsz az edzés hatékonyságáról.

  • 30 méterig vízálló
  • Cserélhető elem
  • Szoftver frissítés lehetősége
  • Állítható mellkaspánt, 60-88 cm tartományban

Paraméterek

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SUUNTO SMART SENSOR BLE HR BLACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto Smart Sensor Ble HR Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO SMART SENSOR BLE HR BLACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO SMART SENSOR BLE HR BLACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO SMART SENSOR BLE HR BLACK.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ