30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Suunto Spartan Sport GPS HR Baro Stealth

Termékkatalógus
Suunto Spartan Sport GPS HR Baro Stealth
4,7 45 értékelés
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, GPS, magasságmérő, iránytű, kapcsolódás: Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, értesítés a mobilról, vízállóság: 100 m (10 ATM), Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: ásványi, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon
Kód:  SPTsuun022 Termékszám:  6417084205834 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto Spartan Sport GPS HR Baro Stealth

A Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro intelligens karóra most egy teljesen új változatban érkezik, amely a Spartan Sport Wrist HR modellje. Ezeket a modelleket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a nagyigényű atlétáknak, sportolóknak, akik szeretnék nyomon követni minden sporttevékenységüket, teljesítményük és testük fizikai állapotuk folyamatos ellenőrzésére. Mindez lehetséges a mellkasi öv viselése nélkül. Ez a modell továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik, amely magában foglalja például a Glonass érzékelős lokalizációt, GPS navigációt vagy a légnyomás mérést. Az óra több, mint 80 különböző sporttevékenységet támogat, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt. Az óra sokoldalúságához hozzájárul az is, hogy több színben elérhető. 

Suunto Spartan Sport HR Baro Stealth uniszex intelligens karóra főbb jellemzői

  • Színes érintőképernyő
  • Finn minőségi tervezés
  • Több, mint 80 féle sportot támogat
  • Beépített érzékelő a szívverés mérésére
  • Légnyomásmérő funkció
  • Pontos GPS érzékelő és Glonass lokalizáció
  • Strapabíró és vízálló
  • GPS magasságmérő, lépésszámláló, vihar riasztás és sok más funkció

Suunto Spartan Sport HR Baro Stealth intelligens karóra

Ezek a karórák rendkívül jól funkcionálnak. A nagyméretű, színes érintőképernyőt és a szabályzásra szolgáló gombokat a három oldalsó gomb egészíti ki. A robusztus design kellemes megjelenést sugároz, emellett nagyon praktikus az ellenállósága tekintetében. Kiemelkedően kényelmes viselet minden sporttevékenység közben, emellett alkalmas a mindennapos viseletre is. A minőségi acél keret és az ásványi üveg kijelző a magas minőségű kivitelezés egyértelmű jele, ez biztosítja a garantált vízállóságát is 100 méter mélységig.

Különleges funkciók és vezeték nélküli kapcsolat

A karórát használhatja úgy, mint egy intelligens óra pulzusmérésre vagy egy hagyományos óra „karóra” üzemmódban, amely esetében az akkumulátor akár 10 napig is kitart. A kijelző mindkét esetben könnyen olvasható még erős napfényben is. Az új funkciókat felsorakoztató tulajdonságai között megtalálja például a  továbbfejlesztett légnyomásmérőt vagy a GPS / GLONASS érzékelőt is. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően csatlakozhat a Suunto Cycling Sensor vagy Bridge alkalmazásokhoz, vagy az iPhone készülék esetében a Movescount alkalmazáshoz. Természetesen lehetősége van értesítések fogadására a telefonjáról a bejövő hívások, üzenetek, vagy közösségi háló értesítéseit illetően.  

További intelligens funkciói között megtalálható például az ETA (becsült érkezési idő), vagyis a sportolás befejezésének becsült ideje. Továbbá felszerelték a Breadcrumb-al is, ami lehetővé teszi az út megtervezésének lehetőségét, digitális iránytűvel, hőmérővel, a napkelte és napnyugta idejének informálásával, és a sportolást követő regenerációs idő jelzésével is, a „Találjon vissza” funkció mellett, amely visszavezeti Önt a kijelölt pontra.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Úszás, Túrázás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Kerek Kész!
Üveg
Ásványi Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Acél Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
74 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Úszás, Túrázás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
40 óra (1,67 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Suunto Spartan Sport GPS HR Baro Stealth Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ