Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

SwellPro Splash Drone 3 Fisherman

Termékkatalógus
SwellPro Splash Drone 3 Fisherman
Drón - 4K kamera egy 3-tengelyes stabilizálás, hatótávolság 1 km, működési idő kb. 20 perc, max. Sebesség 21 m / s, a tömege 2380 g, a micro SD (max.64GB) vezérlés, 5” kijelző, vízálló IP67, max. 1 kg-os terhelés
Kód:  SWE002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SwellPro Splash Drone 3 Fisherman

A drónhorgászat egyre népszerűbbé válik, így a SwellPro márka bemutatja ezt az átdolgozott és specializált drónt, amely egyteljesen kétéltű repülő platform. A vadonatúj motorok optimális teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak. Úgy tervezték, hogy képes legyen leszállni a vizek felszínén, majd újra felszállni. Használatát a sporthorgászat területén fogja megtalálni. A drónnal sokkal távolabb viheti a csalit, mint horgászbottal bármikor, bármennyire jó is a technikája. A dönthető kamera lehetővé teszi a víz alatti helyzet megtekintését a távvezérlő nagy kijelzőjén keresztül.

A SwellPro Splash Drone 3 Fisherman szállítani?

  • dorgászatra kifejlesztve
  • HD videó
  • dönthető kamera
  • IP67 vízálló kivitelben
  • ellenálló és jó minőségű
  • lenyűgöző 1 km-es távolság
  • nagyméretű 5"-os kijelző a vezérlőn
  • Repülési sebesség 21 m / s

Tartós, vízálló SwellPro Splasch Drone 3 Fisherman drónváz

A drón tartós 3 mm-es megerősített ABS műanyagból készült, amely tökéletes vízzáró tömítést biztosít és megakadályozza a víz bejutását a készülékbe. Az kivitelezés annyira fejlett, hogy a drón ellenállhat a hosszabb víz alatti tartózkodásnak is - nem mintha nagyon valószínű, hogy ez megtörténne, mivel a drón olyan könnyű, hogy a víz felszínén úszik. Minden külső rész kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és a rotorok egy speciális réteggel vannak bevonva, amely ellenáll a korróziónak, a napfénynek és a sós víznek.

Kétéltű HD kamerák

A vízálló drónkamerával víz alatt is lőhet képet és azt HD felbontásban és valós időben közvetlenül a távvezérlő kijelzőjére továbbíthatja. Ez ritka bepillantást enged a hal világába, amelyet általában soha nem lát. Ezen kívül a kamera 90 fokkal dönthető, ami növeli a térbeli tájékozódást.

Minden egy kifinomult vezérlőn

A sokoldalú vezérlőfunkciókon kívül a mellékelt vezérlő egy nagyméretű 5"-os színes kijelzővel is rendelkezik, így valós időben nézhet a dolgokat a drón beépített kameráján keresztül, anélkül, hogy további tartozékokat vagy berendezéseket kellene felszerelnie. A vezérlő ezen felül kellemesen ergonomikus kialakítással is rendelkezik..

A SwellPro Splasch Drone 3 Fisherman drón többet bír mint gondolná

A SwellPro Splash Drone 3 Fisherman akár 1 kg terhelést is képes szállítani, és a teljes felszállási tömeg nem haladhatja meg a 3 kg-ot. A halászok ezt a funkciót használhatják, hogy egy tavon vagy a tengeren messzebbre hordják, vagy olyan területekre vigyék, amelyeket nem tudna elérni egy normál horgászbottal.

 

Paraméterek

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!
A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!

Kamera

Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
2 380 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SwellPro Splash Drone 3 Fisherman Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SwellPro Splash Drone 3 Fisherman. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SwellPro Splash Drone 3 Fisherman. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SwellPro Splash Drone 3 Fisherman. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SwellPro Splash Drone 3 Fisherman.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ