A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

SWISS HOME 3 serpenyő márvány felülettel

Termékkatalógus
SWISS HOME 3 serpenyő márvány felülettel
5 2 értékelés
- 20, 24 és 28 cm átmérőjű serpenyők, belső tapadásmentes márványozott felület, külső eloxált alumínium felület, alumínium serpenyő, minden típusú felületre alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is, mosogatógépben is használható
Kód:  BERSH250 Termékszám:  SH-2500

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SWISS HOME 3 serpenyő márvány felülettel Megszűnt

SWISS HOME 3 serpenyő márvány felülettel

A kiváló minőségű serpenyőben könnyedén megy a sütés, így megalkottuk a praktikus Swiss Home készletet, amelyben 3 különböző méretű serpenyő található. A kiváló minőségű, tartós alumínium felületet márvány tapadásmentes felület egészíti ki, amely megakadályozza az étel odaégését és megkönnyíti annak tisztítását. Minden edény puha tapintású markolattal érkezik, így tökéletesen illeszkedik a kézbe, és hozzájárul a biztonságosabb használathoz a csúszásmentes felületnek köszönhetően. A legkisebb serpenyő mérete 20 × 4,2 cm, a közepes 24 × 5 cm-es míg a legnagyobb 28 × 5,8 cm méretű. Így mindig azt a méretet választhatod, amely az ételhez szükséges. A Swiss Home edényeket a tűzhely típusától függetlenül használhatod, még az indukciós főzőlappal is.

A Swiss Home 3 darabos serpenyő legfontosabb jellemzői

  • Minden edény tapadásmentes felülettel rendelkezik
  • Kiváló minőségű alumíniumból készült
  • A Swiss Home serpenyők puha tapintású markolattal rendelkeznek
  • Minden típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SWISS HOME 3 serpenyő márvány felülettel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SWISS HOME Sada 3ks pánví s mramorovým povrchem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SWISS HOME Súprava panvíc s mramorovým povrchom 3 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SWISS HOME Pfannenset mit Marmoroberfläche 3tlg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SWISS HOME Pfannenset mit Marmoroberfläche 3tlg.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ