Shop roku AP+ plus nový vizuál

Swopi White

Termékkatalógus
Swopi White
NFC címke -
Kód:  SWOPa6 Termékszám:  6172217180331

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Swopi White

Swopi - Digitális környezetbarát névjegykártya

Ha még nincs digitális névjegykártyád, szerezz be egy Swopit. Ez egy környezetbarát megoldás a papír névjegykártyákhoz képest. Segítségével egyetlen érintéssel megoszthatod az összes kapcsolatodat és közösségi hálózatodat. A Swopi összekapcsol barátaiddal, gyors kapcsolatfelvételt kínál, és vonzó megjelenéssel rendelkezik. A működéséhez nincs szükség semmilyen más alkalmazásra a telefonon. A Swopi egy webböngészőn alapul, amely akkor nyílik meg, amikor a Swopit a mobiltelefon hátoldalára helyezed. A böngészőben automatikusan megnyílik a regisztráció, ahol létrehozhatod fiókodat, és tetszés szerint szerkesztheted azt. A Swopi kétoldalas 3M ragasztószalaggal rögzíthető a mobiltelefonra, amely megtartja a matricát. a helyén. Ha szükséges, a Swopi matricát bárhová áthelyezheted, és az továbbra is ragadni fog. A csomagban találsz egy Swopi-t, amely bármilyen felületre helyezhető eltávolítható matricával rendelkezik, valamint egyszerű utasításokat az aktiváláshoz.

A Swopi matrica - White legfontosabb jellemzői

  • A Swopi matrica a digitális névjegykártyád
  • Ez a papír névjegykártyák környezetbarát változata
  • A működéshez nincs szükség semmilyen más, a telefonra letöltött alkalmazásra
  • A Swopi egy webböngészőn alapul, amely akkor nyílik meg, amikor a Swopit a telefon hátuljára helyezed
  • Kapcsolatok és közösségi hálózatok megosztása egyetlen érintéssel
  • A swopi matrica kétoldalas ragasztószalaggal van rögzítve
  • Bármikor áthelyezheted máshová
  • A Swopi iOS és Android rendszerrel is kompatibilis
  • Az NFC technológia elvén működik

A Swopi NFC-vel működik 

A Swopi környezetbarát digitális névjegykártyával izgalmas élményben lesz részed. Használd a swop számlálót. Minden új kapcsolat számít.  Minél több csere jön létre, annál jobb emojikat kapsz. Korlátlan számú link áll rendelkezésre. Szerkesztheted és személyre szabhatod profilodat, megváltoztathatod a neved, megjelenésed és fényképeid. A Swopi matrica az érintésmentes NFC technológia alapján működik. A Swopi segítségével megoszthatod lejátszási listáidat, fájljaidat, whatsapp, viber és hasonló alkalmazásaidat barátaiddal. Korlátlan lehetőségeket kapsz. Bármi, ami URL-címmel rendelkezik, mostantól megosztható másokkal a Swopi segítségével. A másik személynek nincs szüksége applikációra vagy Swopira ahhoz, hogy megkapja az adataidat.

Mire való a Swopi matrica? 

A Swopi nem csak mobiltelefonon, hanem bárhol elhelyezhető, például laptopon, autóban, drónon, robogón, éttermi asztalon stb. A Swopi kompatibilis mind az iOS, mind az NFC-vel ellátott Android rendszerrel. A Swopi képes megosztani videóidat, cikkeidet, receptjeidet, diavetítéseidet, weboldaladat és így tovább. Telefontokok felett is működik. A Swopi működéséhez nincs szükség áramra, az áramot az őt betöltő eszközből nyeri. A Swopihoz mindössze Wi-Fi kapcsolatra vagy bekapcsoltadatforgalomra van szükség.

Méretek:  
3 cm

Hogyan működik a Swopi?

  • 1. helyezd a telefonodat a Swopira (az NFC-nek engedélyezve kell lennie).
  • 2. a regisztráció automatikusan megnyílik a böngészőben (hozd létre saját fiókodat, és azt tetszés szerint szerkesztheted)
  • 3. ragaszd fel, és kezdheted a megosztást

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín és motívum

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swopi White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Swopi White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Swopi White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Swopi White.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ