A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

SX-S30DAB-S ezüst

Termékkatalógus
SX-S30DAB-S ezüst
Sztereó erősítő - beépített vevő, 2x80W teljesítmény, FM RDS/AM/DAB+ hangoló, Hi-Res, WiFi, Bluetooth, Airplay, MM előerősítő, alumínium előlap, USB, 4x HDMI bemenet, 3x vonalbemenet, távirányító
Kód:  PIO004g3 Termékszám:  SX-S30DAB-S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SX-S30DAB-S ezüst

Fantasztikus hangzása mellett ez az erősítő elegáns külsejével is vonzza a tekinteteket. Az előlapot egy FL kijelző uralja, melyről könnyedén leolvashatjuk a lejátszással kapcsolatos információkat. Egy új Bluetooth technológiának köszönhetően lehetőségünk van vezeték nélküli átvitelt alkalmazni, így igazán kényelmesen használható az eszköz. Wifi hálózathoz is csatlakoztathatjuk az erősítőt, még inkább fokozva ezzel a luxusérzetet. Ezentúl nem kell a kábelekkel bajlódnunk, ha kedvenc zenénket szeretnénk hallgatni.

Fontosabb jellemzők

  • Modern design, kompakt méretek és 160W-os kiváló teljesítmény
  • DAB + hangoló
  • FM / AM hangoló
  • Modern technológia: Bluetooth és WiFi
  • Elegáns design alumínium előlappal
  • Nagy FL kijelző
  • tiszta hangzás

Garantált elegancia

A Pioneer erősítőinek új sorozatát mutatjuk be most Önöknek. Ez az SX-30-as sorozat utódja, amely elődje minden előnyét tartalmazza, de útközben gazdagodott egy integrált DAB-bel és vevővel is. A DAB (Digital Audio Broadcasting) és az állomások a hagyományos FM rádióét messze meghaladó minőségű hangzást biztosítanak. A hangoló segítségével könnyedén beállíthatjuk az analóg és digitális adásokat is.

Kiváló teljesítmény

Integrált erősítő nagy zenei teljesítménnyel: csatornánként 80W-os erősséggel szólhatnak kedvenc zeneszámai két pár hangszórón keresztül. A kettős erősítésnek köszönhetően a magassugárzók és a mélyhangszórók külön kapnak áramot, így észrevehetően csökken a hangtorzulás.

 

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
78 mm Kész!
Mélység
330 mm Kész!
Tömeg
4 kg Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
78 mm Kész!
Mélység
330 mm Kész!
Tömeg
4 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SX-S30DAB-S ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SX-S30DAB-S stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SX-S30DAB-S strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SX-S30DAB-S silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SX-S30DAB-S silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ