Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

SXT Light Plus black

Termékkatalógus
SXT Light Plus black
3,0 5 értékelés
Elektromos roller - 30 km/h maximális sebesség, 35 km-es hatótáv, motor teljesítménye: 500 W, 6,5 Ah akkumulátor kapacitás
Kód:  SPTsx456 Termékszám:  4260293118929 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SXT Light Plus black

SXT Light Plus fekete ultra könnyű elektromos roller. Rendkívüli tulajdonságok a német minőségnek köszönhetően. Kiváló, 35 km-es hatótávolság, 30 km/h sebesség, csúcskategóriás első és hátsó LED-es világítás - és mindössze 11 kg-os tömeg. A precízen kialakított motor 500 W maximális teljesítményt nyújt, és a Li-PO akkumulátor pedig gyorsan, akár 1,5-2 óra alatt feltöltődik. Ezenkívül a rollert egyszerű összecsukni, így bárhová magaddal viheted. 8,5" átmérőjű kerekekkel, valamint első és hátsó lengéscsillapítókkal rendelkezik, és minőségi 6061 T6 alumíniumból készült. Maximális teherbírása 125 kg.

Az SXT Light Plus fekete roller legfontosabb jellemzői

  • SXT Light Plus elektromos roller fekete színben
  • Első és hátsó LED-ek esti és éjszakai utazáshoz
  • Innovatív KERS technológia, amely akár 60% -kal növeli a hatótávolságot
  • Tempomat a kívánt sebesség megtartásához
  • Minőségi anyagból készült: 6061 T6 alumínium
  • Első és hátsó lengéscsillapítók
  • 8,5" átmérőjű kerekek
  • Terhelhetőség: 125 kg

Az energia megfelelő kihasználása

Az SXT Light Plus KERS technológiával büszkélkedhet, amely a Forma 1-ben is alkalmazott rekuperációs elven alapul. A fékrendszer feleslegét a roller a továbbhaladásához használja fel, és ez által akár 60% -kal is növelheti a hatótávolságot! Mindezt kiegészíti egy kiváló, 500 W teljesítménnyel bíró, gazdaságos motor.

SXT Light Plus elektromos vezérlés

Az UBHI vezérlőegység magában foglalja az összes rollert vezérlő egységet, mint pl. gáz, fék, fényszabályozó, tempomat vagy sebességkorlátozás. A beépített LED-lámpa hat erős LED izzóval rendelkezik, amelyek az LCD kijelzőt is megvilágítják. Itt megtekintheted az aktuális adatokat, például az akkumulátor töltöttségét, az aktuális és az átlagos sebességet, a futásteljesítményt és még sok egyebet. Használhatod a kürtöt is.

Modern technológia

Vezetés közben beállíthatod a tempomatot, amely megtartja az állandó sebességet, vagy sebességkorlátozást biztosít, így garantálva, hogy a roller ne lépjen túl egy bizonyos sebességet. A lengéscsillapítókkal, a szinte kiszúrhatatlan gumiabroncsokkal, és azzal a ténnyel együtt, hogy pár másodperc alatt összehajtható, a roller abszolút kényelmes használatot kínál.

Paraméterek

Teherbírás
125 kg Kész!
Tömeg
11 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!
Teljesítmény
500 W Kész!
Maximális sebesség
30 km/h Kész!

Konstrukció

Teherbírás
125 kg Kész!
Tömeg
11 kg Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fekete Kész!

Meghajtás

Teljesítmény
500 W Kész!
Maximális sebesség
30 km/h Kész!

Akkumulátor

Megtehető távolság
35 km Kész!
Akkumulátor kapacitás
6,5 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SXT Light Plus black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SXT Light Plus black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SXT Light Plus black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SXT Light Plus black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ