30 dnů na vrácení Shop roku

Sylvanian Families balett-táncos 2 db

Termékkatalógus
Sylvanian Families balett-táncos 2 db
Figura - az alábbi meséből ismert: Sylvanian Families, az alábbi életkortól ajánlott: 3 éves -
Kód:  HRAjd0428 Termékszám:  5054131052570 Gyártó honlapja:
Sylvanian Families balett-táncos 2 db Megszűnt

Sylvanian Families balett-táncos 2 db

Sylvanian falu állatkái gyönyörű házikókban élnek. A kis házak mellett boltokat és egy tetszetős balett színházat is talál, melyben balett órákat vagy a nyuszi lányok előadásait tartják. A készlet két balerina barátnőt tartalmaz, akik balett ruhát és hozzá illő cipőt, valamint fejpántot viselnek. Két állvány is tartozik hozzájuk, melyek segítségével a táncosok a forgatható színpadra helyezhetők. 

A Sylvanian Families Balerina barátnők főbb jellemzői

  • Sylvanian Families balerinák
  • 2 állatfigura - balerinák balett ruhában és hozzá illő cipőben
  • A készlet fejpántot és két állványt is tartalmaz, melyek segítségével a táncosok elhelyezhetők a balett színházban (nem része a készletnek)
  • Gyönyörű, nosztalgikus hangulatú kialakítás
  • A Sylvanian Families játékok fejlesztik a gyerekek szociális készségeit, támogatják az egészséges játékot, fejlesztik a gondolkodást és az emóciót
  • 3 éven felüli gyerekeknek alkalmas

Sylvanian Families játékok

Az 1985 óta gyártott gyűjtemény játékai világszerte a gyerekek kedvencei. Valamennyi játék a természet, család és szeretet alapkoncepciójára épül. Sylvanian faluban minden állat a természet közelségében él. Gyermeke különböző történeteket találhat ki, ezzel is fejlesztve képzelőerejét, gondolkodását és szociális készségeit. A faluban házak, boltok, bútorok, kiegészítők és állatok találhatók - minden a legapróbb részletekig átgondolva és elkészítve. Az "evergreen" játékok ugyanolyan lehetőségeket biztosítanak a kislányoknak, mint a babázás. Ezen felül az egészséges játékot is támogatják.

Méretek:
17 × 13 × 5 cm

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Téma
Sylvanian Families Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Innen ismerheted

Téma
Sylvanian Families Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families balett-táncos 2 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Baletní tanečnice 2 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Baletné tanečnice 2 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families - Ballettfreunde - 2 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families - Ballettfreunde - 2 Stück.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ